Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zaten geceleri tek kalmaya korkar oldum. Gündüz de öyle ama gece daha farkli. Tek basimayim. Sadece o aklimda. Dayanamiyorum

İlacı bıtaktıgında da aynısı olacak canım. Evde durma. Yok mu yakın arkadasın. Cık dısarı. Gez dolas. Canın yandıkca bagır cagır söylen. Bu bir surec. Zor da olsa gecirmen gereken bir sürec. İnan kolaylasacak zamanla. Ama acınla yüzleşmekten korkma/kaçma canım.

Kendime bisey yapicagmdan mi korktunuz yoksa
canim bir adam icin kendini mahvedeceginden guzelligini mahvedeceginden inan ne yuvalar yikiliyo yalamla ihanetle lutfen suanki haline sukret ve bir yil sonra hatirlamiyacagin yolda gorsen tukurmeye tenezzul etmiyecegin bbir kisi icin zamanini okulunu aileni kendini mahvetme

Ben konumda da yazdim iyiki evliyken boyle bisey yasamadim diye evliyken yasamadim diye su an bulunduğum durum çok kolay diye algilanmasin

Ben konumda da yazdim iyiki evliyken boyle bisey yasamadim diye evliyken yasamadim diye su an bulunduğum durum çok kolay diye algilanmasin

zordur elbet, AMAAAAAAAA ilacı kes lütfen, valla seni araştırır bulur, ailene bildiririm, o derece kızdım sana, mutluluk ilacı dediğin bildiğin uyuşturucu yahuuuuu....3 gün sonra bildiğin bağımlı olacaksın, bunun farkında mısınnnnnnnn...

kolay arkadasim iki cocukla anne evine gitmek ne demk tahmin bile edemezsin o yuzden suan skret ve aci cekiyorsan bagir cagirr kufret agla sizla vur kir ama kendine bu kotulugu yapma

Prozac-lilly -20mg

canım bi doktora gitsen şöyle içini döksen, konuşsan, doktor karar verse ne kullanacağına..., lütfen kafana göre ilaç kullanma, ben sana bir ablan olarak yazıyorum,seni tanımasam da senin sağlığını düşünüyorum,lütfen ilacı kullanma ve bir doktora git, psikiyatri uzmanı olabilir, yada psikolog da olur, devlet hastanelerinde var bu doktordan...

Ben de gitmeyi dusunuyordum ama sinavlarm var diye sonra giderim dedim. Bi arkadasim söyledi bu ilaci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…