- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Zaten geceleri tek kalmaya korkar oldum. Gündüz de öyle ama gece daha farkli. Tek basimayim. Sadece o aklimda. Dayanamiyorum
Hmm pazartesi günü bakayım ozaman sağol beybiiiDaha pzt baslayacaklar canım. Bence katıl. Tam senin istedigin gibi bir program. İncelir sıkılaşırsın.
Aramasına neden izin veriyorsun.Ariyo pislik ariyo
canim bir adam icin kendini mahvedeceginden guzelligini mahvedeceginden inan ne yuvalar yikiliyo yalamla ihanetle lutfen suanki haline sukret ve bir yil sonra hatirlamiyacagin yolda gorsen tukurmeye tenezzul etmiyecegin bbir kisi icin zamanini okulunu aileni kendini mahvetmeKendime bisey yapicagmdan mi korktunuz yoksa
Ben konumda da yazdim iyiki evliyken boyle bisey yasamadim diye evliyken yasamadim diye su an bulunduğum durum çok kolay diye algilanmasinhangi dönem, canım sen evli değilsin, bir yada 2 çocukla ortada kalmadın, sadece bir erkek vardı, gezdiğin tozduğun, hoşlandığın, ondan ayrıldın, ya hayat öyle zorki tatlım, bu yaşadığın aslında hiç bir şey... düşünsene adı bile yok, ne dul deniyor, ne öksüz, ne yetim, sevgilisinden ayrılana ad bile takmamışlar...
ayrıca o ilacı eczaneden aldığını düşünmüyorum, eczane öyle kafasına göre yeşil reçete veremez....
Hayir dusunmuyorum tabiki surundugunu gormek hosuma gidiyor sadeceAramasına neden izin veriyorsun.
Bu şekilde atlatamazsın ki...
Sana ulaşmasına izin vererek onu unutamazsın...
Yoksa affetmeyi düşünüyor musun
Ben konumda da yazdim iyiki evliyken boyle bisey yasamadim diye evliyken yasamadim diye su an bulunduğum durum çok kolay diye algilanmasin
Bu recetesiz veriliyor ayrica
İlacın adı ne.Bu recetesiz veriliyor ayrica
Prozac-lilly -20mgadı ne ilacın
Bişi diyemiorumHayir dusunmuyorum tabiki surundugunu gormek hosuma gidiyor sadece
kolay arkadasim iki cocukla anne evine gitmek ne demk tahmin bile edemezsin o yuzden suan skret ve aci cekiyorsan bagir cagirr kufret agla sizla vur kir ama kendine bu kotulugu yapmaBen konumda da yazdim iyiki evliyken boyle bisey yasamadim diye evliyken yasamadim diye su an bulunduğum durum çok kolay diye algilanmasin
Prozac Lilly yaziyorİlacın adı ne.
Ecza deposunda çalışıyorum ben bakıcam ilaca.
senin gbi bir kizin bole bi hap kullanmami gerek hayatta daha ne zorluklar cikacak karsina sen bu kadarmi zayifsinProzac Lilly yaziyor
Ben biraz olsun rahatlamak istedim. Bunlari kaldirabiliyosam güçlüyüm demekki.senin gbi bir kizin bole bi hap kullanmami gerek hayatta daha ne zorluklar cikacak karsina sen bu kadarmi zayifsin
Prozac-lilly -20mg
Ben de gitmeyi dusunuyordum ama sinavlarm var diye sonra giderim dedim. Bi arkadasim söyledi bu ilaci.zayifoldüşünüyordum ama38613401 .!.:canım bi doktora gitsen şöyle içini döksen, konuşsan, doktor karar verse ne kullanacağına..., lütfen kafana göre ilaç kullanma, ben sana bir ablan olarak yazıyorum,seni tanımasam da senin sağlığını düşünüyorum,lütfen ilacı kullanma ve bir doktora git, psikiyatri uzmanı olabilir, yada psikolog da olur, devlet hastanelerinde var bu doktordan...
Ben de gitmeyi dusunuyordum ama sinavlarm var diye sonra giderim dedim. Bi arkadasim söyledi bu ilaci.
Ben de okudum simdi internetten. prospektusunde intihara meyil ettirebilir yaziyormus sanirim internetten gordum.bence bir an önce git doktora, ilaç bağımlılık yapabilir.. Allah korusun((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?