Cnm o ilacı kullanmayı bırakmalısın hemen.Ben de okudum simdi internetten. prospektusunde intihara meyil ettirebilir yaziyormus sanirim internetten gordum.
2gun oldu bir şey olur mu? Anlatir misin ne ogrendin?Cnm o ilacı kullanmayı bırakmalısın hemen.
Ben de okudum simdi internetten. prospektusunde intihara meyil ettirebilir yaziyormus sanirim internetten gordum.
Bizim şirkette eczacımız var,2gun oldu bir şey olur mu? Anlatir misin ne ogrendin?
hepimiz senin icin endiselndik tabiki guclusun Allah guc kuvvet versinBirakiyorum
Canım benim okudum şimdi olanları.çok şükür kızlar müdahele etmiş,sen de söz dinlemişsin...işte arkadaşlık işte güven...kızların hepsi ayrı ayrı o kadar haklı kiii...arzum haklı bağır çağır ağla ki hafiflesin acın.3ama ilaç kullanma...esmam haklı sen bu kadar zayıf olamazsın.zayıfım haklı inan bana çocukla ihanete uğramak ve yalnız kalmak felaket..geçecek bitanem...canın her sıkıldığında buraya yaz...Bende diyorum niye iki gündür aglayamiyorum saak salak guluyorum, iki gündür asiri midem bulaniyor. Onu düşününce sinirlenemiyodum iki gündür bu yuzdenmis demekki
vicdanıda geçtim ablada ben kıyamıyorum karşımdakineVicdanin vede Allah korkundandir handem
cok guzel buna bile kalbi yumusamassa yuh diyelim oturalimAldim kizlar bi bakin nasil
kuzum antidepresan kullanabilirsin ancak doktor kontrolündeBen konumda da yazdim iyiki evliyken boyle bisey yasamadim diye evliyken yasamadim diye su an bulunduğum durum çok kolay diye algilanmasin
Alismadan biraktim.. İki gun kullandim fakat çok rahattim.normalde de boyle olurum umarimkuzum antidepresan kullanabilirsin ancak doktor kontrolünde
ben karşı değilim uzman yardımında olduğun sürece ANCAKKKKK
kafana göre ilaç alamazsın sakinleştirici alamazsın
yıllarca kullandım ne oldu geçtimi geçmedi
ilacı bıraktığım günü anlatayım
o kadar kötü durumdayımki 1 yerine 2 aldım ilacı
sonrası saçmalama delilik oldu ve ben hatırlayamadım ertesi gün arkadaşlarım söyledi
o gün karar verdim ben bunlarsızda yaşarım diye ve bıraktım
sadece beynini uyuşturmaktan öteye gidemezsin
sana teselli vermiyce
ağlıycaksın kafayı yiyecek durumada geleceksin
aşk acısı dibine kadar yaşanır sende dibine kadar yaşıycaksın ama bir ömür böyle olmayacak işte
sen şu an hiç geçmiycek gibi bakıyosun umutsuzsun çünkü geçiyor elbette merak etme
ağla zırla sızla iç dağıt ama bir süre içindeki yangın geçmeyecek zaman diyoruz sana demi zaman
aptak kızlar gibi davranma dellendirme insanıdaProzac-lilly -20mg
bu son kızlar bu soncok guzel buna bile kalbi yumusamassa yuh diyelim oturalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?