Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de okudum simdi internetten. prospektusunde intihara meyil ettirebilir yaziyormus sanirim internetten gordum.

tamam o zaman, hemen git doktora, ilacı ne kadar kullandığınıda yaz, sana bir şey diyeyim mi? bu yaşadıklarına 1 sene sonra gülüp geçeceksin, kendi kendine kızacaksın, ''ben ne salakmışım, saçma sapan nedenlere üzülmüşüm'' diyeceksin, bak demedi deme :)

2gun oldu bir şey olur mu? Anlatir misin ne ogrendin?
Bizim şirkette eczacımız var,
Doktor kontrolünde alınmayan bu ilaçlar zamanla insan vücudunda olan dengeyi bozuyormuş.
Ve bağımlılık yapıyormuş..
Hep bu haplarla yaşama isteği artıyormuş.
Çok aşhırı derece de psikolojisi bozulmuş depresyon geçirmiş kişiler kullanabilir.

Sende böyle bir durum olduğunu sanmıyorum.
Sağlığınla beş para etmez bir pezevenk için şu ilacı kullanmayı bırak...

Bende diyorum niye iki gündür aglayamiyorum saak salak guluyorum, iki gündür asiri midem bulaniyor. Onu düşününce sinirlenemiyodum iki gündür bu yuzdenmis demekki

İyi günler kızlarrr...bu gün yıl başı. ..e ben de hazırlıklarla meşkuldüm...şimdi kızımı uyutuyorum.yılbaşı dileklerimi yeni yıla sakladım...

Bende diyorum niye iki gündür aglayamiyorum saak salak guluyorum, iki gündür asiri midem bulaniyor. Onu düşününce sinirlenemiyodum iki gündür bu yuzdenmis demekki
Canım benim okudum şimdi olanları.çok şükür kızlar müdahele etmiş,sen de söz dinlemişsin...işte arkadaşlık işte güven...kızların hepsi ayrı ayrı o kadar haklı kiii...arzum haklı bağır çağır ağla ki hafiflesin acın.3ama ilaç kullanma...esmam haklı sen bu kadar zayıf olamazsın.zayıfım haklı inan bana çocukla ihanete uğramak ve yalnız kalmak felaket..geçecek bitanem...canın her sıkıldığında buraya yaz...

Ben konumda da yazdim iyiki evliyken boyle bisey yasamadim diye evliyken yasamadim diye su an bulunduğum durum çok kolay diye algilanmasin
kuzum antidepresan kullanabilirsin ancak doktor kontrolünde
ben karşı değilim uzman yardımında olduğun sürece ANCAKKKKK
kafana göre ilaç alamazsın sakinleştirici alamazsın
yıllarca kullandım ne oldu geçtimi geçmedi
ilacı bıraktığım günü anlatayım
o kadar kötü durumdayımki 1 yerine 2 aldım ilacı
sonrası saçmalama delilik oldu ve ben hatırlayamadım ertesi gün arkadaşlarım söyledi
o gün karar verdim ben bunlarsızda yaşarım diye ve bıraktım
sadece beynini uyuşturmaktan öteye gidemezsin
sana teselli vermiyce
ağlıycaksın kafayı yiyecek durumada geleceksin
aşk acısı dibine kadar yaşanır sende dibine kadar yaşıycaksın ama bir ömür böyle olmayacak işte
sen şu an hiç geçmiycek gibi bakıyosun umutsuzsun çünkü geçiyor elbette merak etme
ağla zırla sızla iç dağıt ama bir süre içindeki yangın geçmeyecek zaman diyoruz sana demi zaman

Alismadan biraktim.. İki gun kullandim fakat çok rahattim.normalde de boyle olurum umarim

Prozac-lilly -20mg
aptak kızlar gibi davranma dellendirme insanıda
ölüm acısımı tattın sankide itin birine ağlayıp sızlanıyorsun
bende çektim aşk acısı ama senin gibi çekmedim
onunda bir adabı var
aklını başına al Allaha şükretki çabuk gördün
bekara karı boşamak kolaydır tuzun kuru senin evlenipte çocukla kalsan ne olacaktı
hayat tozpembe değil ezgi toparla kendini
Allahın verdiği cana eziyet etmek senin haddine değil
bana ister kız ister darıl
eskiler bir işe yarasaydı eskimezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…