- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
etme yavrucum etme işte sen onun senin kadar üzüldüğünümü düşünüyorsunNe diyeblrmli o pislik için kendime eziyet ediyorum hallisn tatos
hadi bakalım afferin sanaDusa giricem süslenip disari cikicam.
Göreceksin bitanem...bi süslenip püslünüyim...yeni elbiselerimi de giyip yolluycam.. annemlere gidicez sonra eve dönücez....aynura saclarını bı goremedık
Yemin ederim öğle sevindim ki anlatamam.çok garip yaaa hiç tanımadığın insanı seversin,onun için endişelenirsin,mutluluğuna mutlu olursun...garip..Dusa giricem süslenip disari cikicam.
Tünaydın olmalı o bitanem...aaaa ezginin derdine düşüp günaydın bile diyemedim ah ezgi ah
günaydın güzellikler
inşallah değer bilir aynur ya napayım artık bi ağzımla kuş tutmadığım kaldı iyimiTünaydın olmalı o bitanem...
Hediyen de çok hoş...
O senin doğumgünlerinde almaz mı?inşallah değer bilir aynur ya napayım artık bi ağzımla kuş tutmadığım kaldı iyimi
Bende öyle hissediyorum canm burasi çok farkli bi yer :)Yemin ederim öğle sevindim ki anlatamam.çok garip yaaa hiç tanımadığın insanı seversin,onun için endişelenirsin,mutluluğuna mutlu olursun...garip..
hayırO senin doğumgünlerinde almaz mı?
Sıkma canını Aebenim...Hayirli sabahlar .....
Arzum ayaktayim ama iyi degilimannelerin izini yok canim hasta olsak bile , helede sen niye hastalaniyorsun anlamiyorum diyen bir esin varsa , sinirlerimde bozuk iyi degilim yani ....diyet iside canimi sıkiyor bir ileri bir geri kendimi bir turlu tam adepte edemiyorum oyy, anliycaginiz hos bir gunumde degilim ... Biraz yaticam gorusuruz .....,,
Evet annemle ben...Tontonum benim, hayatta değil...13 yıl olacak,çok özlüyorum ,anlatamam yani özlemimi...babamı kaybedeli de 10 yıl olacak...yasım bitmiyor,ölene kadar bitmeyecek Aebenim...Hele başka bi acım var ki o içimi yakıyor...Abimi kaybettik kazada 22 yaşındaydı...o yüzden böyle eften püften sorunlarını görünce insanların ,kahrolup bunalıma giriyorlar ya...sinir oluyorum...Şunuda yazip oyle dinleneyim , hulyam avatarindaki resim beni nerelere goturdu bir bilsen .. Annen ve senmisin ? Ayni o yaslarda ve ayni sac şekliyle bir resmemde banim var . Pc gecince ekleyim benzerlige sende sasiracaksin :))))
Kizlar belki bana kizcaksiniz ama ben 'mutluluk hapı' kullaniyorum
İcmiycemHayır Ezgicim,baskılıyorsun..yapma..ne yâşaman gerekiyorsa duygu olarak yaşamalısın,baskılârsan yıllar sonra ortayâ çıkar...içme yani ilacı..
Aynurum yılbaşı tarz yarışmadı noldu kuzum?katıldın mı?Göreceksin bitanem...bi süslenip püslünüyim...yeni elbiselerimi de giyip yolluycam.. annemlere gidicez sonra eve dönücez....
Ezgim Bdv denen yerdeki konuna yorumlar yapılıyor mu hala?bence yönetimden o konuyu kaldırmalarını iste...sen kendini toparlamaya çalıştıkta bi yorum yazılacak ,yine enerjin düşecek..burayı( takımımızı yani) ailen gibi düşün,bence bu sorununu konuşmak istersen burada bizlerle konuş...konuşmak istemiyorum desen ,kimse seni yanlış anlamaz..ablalık yaparız sana..diğer konuyu sildir canım..İcmiycem
Ablam kazene mesaj attim ama kilitlendi kaldirmadi.. Tabiki ailemsinizEzgim Bdv denen yerdeki konuna yorumlar yapılıyor mu hala?bence yönetimden o konuyu kaldırmalarını iste...sen kendini toparlamaya çalıştıkta bi yorum yazılacak ,yine enerjin düşecek..burayı( takımımızı yani) ailen gibi düşün,bence bu sorununu konuşmak istersen burada bizlerle konuş...konuşmak istemiyorum desen ,kimse seni yanlış anlamaz..ablalık yaparız sana..diğer konuyu sildir canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?