Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne diyeblrmli o pislik için kendime eziyet ediyorum hallisn tatos
etme yavrucum etme işte sen onun senin kadar üzüldüğünümü düşünüyorsun
sevginin yolu sadakatten geçer aklı başında bir kızsın sen
iyiyide kötüyüde idrak edebilecek yaştasın
geçecek biraz zaman alacak ve geçecek
sonra ne olacak biliyormusun nefret bile hissetmeyeceksin bomboş olacaksın

Sıkma canını Aebenim...

Şunuda yazip oyle dinleneyim , hulyam avatarindaki resim beni nerelere goturdu bir bilsen .. Annen ve senmisin ? Ayni o yaslarda ve ayni sac şekliyle bir resmemde banim var . Pc gecince ekleyim benzerlige sende sasiracaksin :))))
Evet annemle ben...Tontonum benim, hayatta değil...13 yıl olacak,çok özlüyorum ,anlatamam yani özlemimi...babamı kaybedeli de 10 yıl olacak...yasım bitmiyor,ölene kadar bitmeyecek Aebenim...Hele başka bi acım var ki o içimi yakıyor...Abimi kaybettik kazada 22 yaşındaydı...o yüzden böyle eften püften sorunlarını görünce insanların ,kahrolup bunalıma giriyorlar ya...sinir oluyorum...

Ezgim Bdv denen yerdeki konuna yorumlar yapılıyor mu hala?bence yönetimden o konuyu kaldırmalarını iste...sen kendini toparlamaya çalıştıkta bi yorum yazılacak ,yine enerjin düşecek..burayı( takımımızı yani) ailen gibi düşün,bence bu sorununu konuşmak istersen burada bizlerle konuş...konuşmak istemiyorum desen ,kimse seni yanlış anlamaz..ablalık yaparız sana..diğer konuyu sildir canım..

Ablam kazene mesaj attim ama kilitlendi kaldirmadi.. Tabiki ailemsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…