Aynen Hülyam.sana katılıyorum...ben de söğlemek istedim ama çekindim...Ezgim Bdv denen yerdeki konuna yorumlar yapılıyor mu hala?bence yönetimden o konuyu kaldırmalarını iste...sen kendini toparlamaya çalıştıkta bi yorum yazılacak ,yine enerjin düşecek..burayı( takımımızı yani) ailen gibi düşün,bence bu sorununu konuşmak istersen burada bizlerle konuş...konuşmak istemiyorum desen ,kimse seni yanlış anlamaz..ablalık yaparız sana..diğer konuyu sildir canım..
Evet antidepresan. 2gundur aglamiyorum
Ya ben dayanamiyorum anlamiyosunuz dayanamiyorum her an ağlayarak geçirmek istemiyorum kendime engel olamiyorum. Biliyorum bu antidepresanlar bahimlilik yapiyor bitince daha yuksegine ihtiyaç duyuluyor ben saglikciyim biliyorum. Hala sindiremedim ihaneti yalanlari hala sindiremedim. Ben gözlerinin içine bakarken geceler boyu hayal kurarken bana nasil yapti yanasil ! Sevgisine inanmistim askina inanmistim o kadar sözlere yasanmisliga inanmistim. Konduramazdim aklima gelirdi de konduramazdim. Aldatti beni ! Okuduğu bolum bile yalan ! Ben bu kadarini haketmedim.sogumuyo işte kalbim sogumuyo. Ne hissedicegmi bilmiyorum ot gibi yasiyorum kaç gündür. Bir an önce zaman geçse istiyorum ama olmuyor ! Dayanamıyorum !..
Yok tatlım ya katılmadım...hani sen onaylamadın ya ondan...bi de bugünki elbiselerim de çok iyi ama ona uygun ayakkabı bulamıyorum...acaba deri midi bi etek,üzerine beyaz siyah cizgileri olan bi trikotaj bluz beyaz bi stiletto ile olurmu?zaten bir azdan resim paylaşırım buradan...Aynurum yılbaşı tarz yarışmadı noldu kuzum?katıldın mı?
Aynen bu hapi iciyorum iki gündür bizim sarkilarimizi aciyorum tik yok.. Normalde de boyle olsam keşke ama olucak zamanla.. Numarami değiştirmeyi düşünmüyorum canm..Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende zamanında psikiyatriye gitmiştim ilaç vermişti sadece bir gün kullandım vee o gün ben kendimde bile değildim. ama baktım o gün bu bana yarardan çok zarar veriyor. ne geçirdiğim günleri anlıyorum ne de başka birşey. düşün benim dayım resmen ölüm döşeğindeydi ilk kez onu kötü gördüm ve tepkisizce karşısında oturmuştum. boş boş bakıyordum. çok zor bir dönem. sadece sınav dönemine gelmesi kötü olmuş ama ağla ve rahatla boşalt kendini.
hatta eğer senin için sakıncası yoksa bence numaranı değiştir. ama muhakkak onun numarasını yinede kaydet ki olurda numaranı bulur ve tekrar ararsa o olduğunu bilip açmayasın. birde bol bol papatya çayı iç gerçekten acayip sakinleştiriyor. en doğal antidepresan :)
Aynur bence bu akşam eşin sana bi daha aşık olâcakkkkk..saçlar,deriler.aman âmaaan..Yok tatlım ya katılmadım...hani sen onaylamadın ya ondan...bi de bugünki elbiselerim de çok iyi ama ona uygun ayakkabı bulamıyorum...acaba deri midi bi etek,üzerine beyaz siyah cizgileri olan bi trikotaj bluz beyaz bi stiletto ile olurmu?zaten bir azdan resim paylaşırım buradan...
sen kocana ne kadar çok aşıksın kız aynurrrYok tatlım ya katılmadım...hani sen onaylamadın ya ondan...bi de bugünki elbiselerim de çok iyi ama ona uygun ayakkabı bulamıyorum...acaba deri midi bi etek,üzerine beyaz siyah cizgileri olan bi trikotaj bluz beyaz bi stiletto ile olurmu?zaten bir azdan resim paylaşırım buradan...
eşim aradı dedimki akşam napıyoruzYok tatlım ya katılmadım...hani sen onaylamadın ya ondan...bi de bugünki elbiselerim de çok iyi ama ona uygun ayakkabı bulamıyorum...acaba deri midi bi etek,üzerine beyaz siyah cizgileri olan bi trikotaj bluz beyaz bi stiletto ile olurmu?zaten bir azdan resim paylaşırım buradan...
abla sende hazırln hadı gıdıyoruz deeşim aradı dedimki akşam napıyoruz
oda bana mısır patlatta yiyelim diyo(böyle patlatıcam)
alara uyuduktan sonra çıkalımmı biraz dedim
ama kızmızı öpmeden mi yeni yıla girelim diyo ya vicdana bak
ama benim anladığım gidemeyiz çünkü annemleri bırakamam oldu tabi
Öğlemi diyosunnn...bakalım...Aynur bence bu akşam eşin sana bi daha aşık olâcakkkkk..saçlar,deriler.aman âmaaan..
E bizde de öğle ...biz kv,görümce,cümbür camaat annemlere gidiyoruz...eşim aradı dedimki akşam napıyoruz
oda bana mısır patlatta yiyelim diyo(böyle patlatıcam)
alara uyuduktan sonra çıkalımmı biraz dedim
ama kızmızı öpmeden mi yeni yıla girelim diyo ya vicdana bak
ama benim anladığım gidemeyiz çünkü annemleri bırakamam oldu tabi
o zaman ya sen çok ılımlısın yada ben çok geçimsizimE bizde de öğle ...biz kv,görümce,cümbür camaat annemlere gidiyoruz...
ablcm baska secenek yoksa kndını nıye yıpratıyorsun bole mutlu olmayı ogrenmelısın o zamn kayınvalıdenıde al yemege gıt sonra kızınla kayınvalıdenı eve bırak sınemaya gıt ıkı tarafta mutlu huzurluo zaman ya sen çok ılımlısın yada ben çok geçimsizim
Zamanla atlatcaksın canım merak etme fazla düşünmemeye çalış çık gez dolaş kafanı dağıtİyiki varsiniz aynurum sen dahil bütün kizlar iyiki varsiniz..
Çok güzelAldim kizlar bi bakin nasil
Evet hem evli mutlu ve 3 çocukluyum(allahım kulağa ne kadar tuhaf geliyor ama gerçek)O zaman nature 39...dimi naturecim?
AA bunu iltifat olarak kabul ediyorum.Ordan bekar gibi gözüküyorum değil mi?kiz sen evlimoydin desene bn seno bekar zannediyorum
Evet hem evli mutlu ve 3 çocukluyum(allahım kulağa ne kadar tuhaf geliyor ama gerçek)
Dün diyetisyene gittim.<öyle bir günde gittim ki diyetisyene.Kar, fırtına, tufan.Ama gittim klasik belki 1500 kalorilik diyet ama sorun değil,aynen uygulayacağım.Hiç şaşmadan ,yalpalamadan.Uzadıkça uzuyor çünkü.Diyete başlama tarihim 31.12 yani.En azından anlamlı bir gün.Neyse annemle anlaştık her öğlen sebze,akşam et günde 6 dilim ekmek 4 pors. meyve ,e daha ne olsun.Tabi bu soğukta 3 lt su iç,yürüyüş yap diyor.Ayda 3-4 kg hedefimiz diyor ama ben daha fazla veririm gibi geliyor ilk başta.Neyse 4 -6 ayda incecik hatun olacağım.Bana teyze teyze demelerine dayanamam çünkü .
Mutlu,mus mutlu gözyaşı olmadan, acı çekmeden ve kilosuz bir yıl diyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?