Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen Hülyam.sana katılıyorum...ben de söğlemek istedim ama çekindim...

Evet antidepresan. 2gundur aglamiyorum

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende zamanında psikiyatriye gitmiştim ilaç vermişti sadece bir gün kullandım vee o gün ben kendimde bile değildim. ama baktım o gün bu bana yarardan çok zarar veriyor. ne geçirdiğim günleri anlıyorum ne de başka birşey. düşün benim dayım resmen ölüm döşeğindeydi ilk kez onu kötü gördüm ve tepkisizce karşısında oturmuştum. boş boş bakıyordum. çok zor bir dönem. sadece sınav dönemine gelmesi kötü olmuş ama ağla ve rahatla boşalt kendini.

hatta eğer senin için sakıncası yoksa bence numaranı değiştir. ama muhakkak onun numarasını yinede kaydet ki olurda numaranı bulur ve tekrar ararsa o olduğunu bilip açmayasın. birde bol bol papatya çayı iç gerçekten acayip sakinleştiriyor. en doğal antidepresan :)

Aynurum yılbaşı tarz yarışmadı noldu kuzum?katıldın mı?
Yok tatlım ya katılmadım...hani sen onaylamadın ya ondan...bi de bugünki elbiselerim de çok iyi ama ona uygun ayakkabı bulamıyorum...acaba deri midi bi etek,üzerine beyaz siyah cizgileri olan bi trikotaj bluz beyaz bi stiletto ile olurmu?zaten bir azdan resim paylaşırım buradan...

Aynen bu hapi iciyorum iki gündür bizim sarkilarimizi aciyorum tik yok.. Normalde de boyle olsam keşke ama olucak zamanla.. Numarami değiştirmeyi düşünmüyorum canm..

Aynur bence bu akşam eşin sana bi daha aşık olâcakkkkk..saçlar,deriler.aman âmaaan..

sen kocana ne kadar çok aşıksın kız aynurrr

eşim aradı dedimki akşam napıyoruz
oda bana mısır patlatta yiyelim diyo(böyle patlatıcam)
alara uyuduktan sonra çıkalımmı biraz dedim
ama kızmızı öpmeden mi yeni yıla girelim diyo ya vicdana bak
ama benim anladığım gidemeyiz çünkü annemleri bırakamam oldu tabi

abla sende hazırln hadı gıdıyoruz de

E bizde de öğle ...biz kv,görümce,cümbür camaat annemlere gidiyoruz...

bugün nedensiz canım sıkılıyor hiç birşey yapasım yok .

eşimin babası yılbaşı gecesi vefat ettiği için biz hiç kutlamayız yılbaşını . önce kv ye gideriz orda yemek yeriz sonrasında annemlere veya benim kardeşler hangi evde toplanmışsa oraya gideriz

O zaman nature 39...dimi naturecim?
Evet hem evli mutlu ve 3 çocukluyum(allahım kulağa ne kadar tuhaf geliyor ama gerçek)
Dün diyetisyene gittim.<öyle bir günde gittim ki diyetisyene.Kar, fırtına, tufan.Ama gittim klasik belki 1500 kalorilik diyet ama sorun değil,aynen uygulayacağım.Hiç şaşmadan ,yalpalamadan.Uzadıkça uzuyor çünkü.Diyete başlama tarihim 31.12 yani.En azından anlamlı bir gün.Neyse annemle anlaştık her öğlen sebze,akşam et günde 6 dilim ekmek 4 pors. meyve ,e daha ne olsun.Tabi bu soğukta 3 lt su iç,yürüyüş yap diyor.Ayda 3-4 kg hedefimiz diyor ama ben daha fazla veririm gibi geliyor ilk başta.Neyse 4 -6 ayda incecik hatun olacağım.Bana teyze teyze demelerine dayanamam çünkü .
Mutlu,mus mutlu gözyaşı olmadan, acı çekmeden ve kilosuz bir yıl diyorum herkese

Yeni yıla bomba gibi giriyorsun desene Cok iyi yapmışsın canım. Güzel sonuçlar alacagına eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…