Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok canım sabahtan sayım listelerini fiyatlandırıp gönderdim başkada yapacak iş kalmadı 1 saat kadar kaldı çıkmamıza

Az kalmış. Yavas yavas cantanı toparla sen

Ben dersim olmadıgında saat 5 te toparlanmaya baslardım, gelen giden cıkmam 5.3 u bulurdu

İyi aksamlar ..

Benimde bankada islerim vardi onu halletim birde pazara ugradim ...
Arzu , esma bende sizdenim hazirlik vs yok bizde ..

Aynur 2 gundur foto koyacaksin , gecmis ola sen simdiye coktan annenlerdesin , ancak seneye eklersin resmini :))))

Hulyam mekanlari cennet olsun ... Erken kaybetmissin . Bazi acilar hala sicak Olabiliyor malesef , rabbim beterinden korusun .......

Sen nasıl oldun canım?

Nature hem yasimiz hemde bebe sayimiz ayniymis :)))) canim daha sık katil aramiza .....

Ücüz anNesi yok bugun .. Lilis bak sende kaybolmussun gene :)))

Nazlim hadi gozun aydin mesai bitti :)))

Sen nasıl oldun canım?
Hamdolsun arzum .
Tadim cok yok sabah yatsamda uyuyamadim . Erken yatayim bugun biraz ...

Arzum ben bu diyet isini ne yapayim benim diyet kilo korumadan öteye gitmiyor . İcimden diyet yapmakda gelmiyor . ..
Şu kizlarin spor linkinde adepte olursan olur yoksa zor benim diyet ... Konsantre olamiyorum bir turlu

Nature hem yasimiz hemde bebe sayimiz ayniymis :)))) canim daha sık katil aramiza .....

Ücüz anNesi yok bugun .. Lilis bak sende kaybolmussun gene :)))

Nazlim hadi gozun aydin mesai bitti :)))

çok sağol ablacığım . ben yarın çalışmıyorum giremem internete aynurda resmi koyar ben göremem bu sefer

çok sağol ablacığım . ben yarın çalışmıyorum giremem internete aynurda resmi koyar ben göremem bu sefer
Sen gelince cuma tekrar koyduralim

Ha nazlim sende 5 li rakamlara geldin baya incelmissindir senide merak ediyorum fecendede yok foton sanirim ..

Sen benden daha iyi biliyorsun çözümü canım. Bazı gunler abartıp ertesi gün ac kalacagına porsiyon küçülterek herseyden yemen gerekiyor. Sporu da duzenli yapmalı, gunde 30-40 dk ayırmalısın. Ben inanıyorum o zaman daha rahat beslenip kilo verecegine. Kilo vermesen bile spor vucudunu o kadar hızlı degiştirecek ki, verme ihtiyacı hissetmeyeceksin belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…