- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
bence en iyi girisi sen yaptin 15 kili ne demek masaAlllah gitsin bi daha gelmesinYeni yıla bomba gibi giriyorsun deseneCok iyi yapmışsın canım. Güzel sonuçlar alacagına eminim
bence en iyi girisi sen yaptin 15 kili ne demek masaAlllah gitsin bi daha gelmesin
Gelmez canım, benim hiç endişem yok o konuda
Sen nereleri dolaştın?Herkes hazırlıkta sanırım. Kutlama yapmayan bir senle ben varız
bide ben . bende patlıyorum sıkıntıdan çıkış saati gelsede çıksak
Az kaldı tahminim. Yapacak iş yok muydu canım?
aynen ne guzel ne mutlu bizeGelmez canım, benim hiç endişem yok o konuda
Sen nereleri dolaştın?Herkes hazırlıkta sanırım. Kutlama yapmayan bir senle ben varız
cocuklarin oyuncaklari icin saklama kaplari aldim boldum kategorilere ayirdim daha duzenli olduGelmez canım, benim hiç endişem yok o konuda
yok canım sabahtan sayım listelerini fiyatlandırıp gönderdim başkada yapacak iş kalmadı 1 saat kadar kaldı çıkmamıza
cocuklarin oyuncaklari icin saklama kaplari boldum kategorilere ayirdim
İyi yapmışsın. Bana da lazım. Hiç almıyoruz diyoruz ama masallah her yer oyuncak
aynen abla ::))İyi aksamlar ..
Benimde bankada islerim vardi onu halletim birde pazara ugradim ...
Arzu , esma bende sizdenim hazirlik vs yok bizde ..
Aynur 2 gundur foto koyacaksin , gecmis ola sen simdiye coktan annenlerdesin , ancak seneye eklersin resmini :))))
Hulyam mekanlari cennet olsun ... Erken kaybetmissin . Bazi acilar hala sicak Olabiliyor malesef , rabbim beterinden korusun .......Evet annemle ben...Tontonum benim, hayatta değil...13 yıl olacak,çok özlüyorum ,anlatamam yani özlemimi...babamı kaybedeli de 10 yıl olacak...yasım bitmiyor,ölene kadar bitmeyecek Aebenim...Hele başka bi acım var ki o içimi yakıyor...Abimi kaybettik kazada 22 yaşındaydı...o yüzden böyle eften püften sorunlarını görünce
insanların ,kahrolup bunalıma
giriyorlar ya...sinir oluyorum...
İyi aksamlar ..
Benimde bankada islerim vardi onu halletim birde pazara ugradim ...
Arzu , esma bende sizdenim hazirlik vs yok bizde ..
Aynur 2 gundur foto koyacaksin , gecmis ola sen simdiye coktan annenlerdesin , ancak seneye eklersin resmini :))))
Hamdolsun arzum .Sen nasıl oldun canım?
Nature hem yasimiz hemde bebe sayimiz ayniymis :)))) canim daha sık katil aramiza .....
Ücüz anNesi yok bugun .. Lilis bak sende kaybolmussun gene :)))
Nazlim hadi gozun aydin mesai bitti :)))
Sen gelince cuma tekrar koyduralimçok sağol ablacığım . ben yarın çalışmıyorum giremem internete aynurda resmi koyar ben göremem bu sefer
Sen gelince cuma tekrar koyduralim
Ha nazlim sende 5 li rakamlara geldin baya incelmissindir senide merak ediyorum fecendede yok foton sanirim ..
Hamdolsun arzum .
Tadim cok yok sabah yatsamda uyuyamadim . Erken yatayim bugun biraz ...
Arzum ben bu diyet isini ne yapayim benim diyet kilo korumadan öteye gitmiyor . İcimden diyet yapmakda gelmiyor ...
Şu kizlarin spor linkinde adepte olursan olur yoksa zor benim diyet ... Konsantre olamiyorum bir turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?