- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
ikimiz ayni gidiyoruz ayni mezun olacagiz galibaSen benden daha iyi biliyorsun çözümü canım. Bazı gunler abartıp ertesi gün ac kalacagına porsiyon küçülterek herseyden yemen gerekiyor. Sporu da duzenli yapmalı, gunde 30-40 dk ayırmalısın. Ben inanıyorum o zaman daha rahat beslenip kilo verecegine. Kilo vermesen bile spor vucudunu o kadar hızlı degiştirecek ki, verme ihtiyacı hissetmeyeceksin belki.
ikimiz ayni gidiyoruz ayni mezun olacagiz galiba
abla bn senin abarttigina hic denk gelmedim cislarin bile o kadar azki kilon da iyi bence korusan spor yapsan yeterHamdolsun arzum .
Tadim cok yok sabah yatsamda uyuyamadim . Erken yatayim bugun biraz ...
Arzum ben bu diyet isini ne yapayim benim diyet kilo korumadan öteye gitmiyor . İcimden diyet yapmakda gelmiyor ...
Şu kizlarin spor linkinde adepte olursan olur yoksa zor benim diyet ... Konsantre olamiyorum bir turlu
Spora gözumu dikiyorumSen benden daha iyi biliyorsun çözümü canım. Bazı gunler abartıp ertesi gün ac kalacagına porsiyon küçülterek herseyden yemen gerekiyor. Sporu da duzenli yapmalı, gunde 30-40 dk ayırmalısın. Ben inanıyorum o zaman daha rahat beslenip kilo verecegine. Kilo vermesen bile spor vucudunu o kadar hızlı degiştirecek ki, verme ihtiyacı
hissetmeyeceksin belki.
umarim bnde 60 gordum listeye 59 la girmeyi umut ediyorumBeraber fırlatırız kepleri
Esmam verecek kilom cok degil 3 kilo versem oda yeterde iste bir turlu olmuyor .. Canim benim abartmiyirum kacamaklari ama duzgun diyette yapamiyorum , ben kendimi biliyorum sikmadan kilo gitmez bende . Su an yaptigim Kilo koruma gibi birsey zaten . Dört gozle sporu bekliyorum bakalimabla bn senin abarttigina hic denk gelmedim cislarin bile o kadar azki kilon da iyi bence korusan spor yapsan yeter
umarim bnde 60 gordum listeye 59 la girmeyi umut ediyorum
ablacim spor gercekten siklastriyor ve guzellestriyor esim bna cok afedersiniz bu aralar ne kadar guzellestin yoksa spordanmi dedi yani zayiflmkdan daha cok spora ihtiyacimiz var ama bnde onu beceremiyorum odun gibiyim sanki egilip bukulemiyorumEsmam verecek kilom cok degil 3 kilo versem oda yeterde iste bir turlu olmuyor .. Canim benim abartmiyirum kacamaklari ama duzgun diyette yapamiyorum , ben kendimi biliyorum sikmadan kilo gitmez bende . Su an yaptigim Kilo koruma gibi birsey zaten . Dört gozle sporu bekliyorum bakalim
Mecbur olursa yaparim en azindan oda beni diyete adepte eder umudundayim , bakalim gorelim :)))
kızlar bişey danışcam size
iş arkadaşım var yanımda eşi bankadan icralık olmuş durumda ama banka hala kredi kartı gönderiyor
sigortasıda yok nasıl oluyor anlayamıyor kadında
şimdi bu bankayı arasa ben eşime kredi kartı gönderilmesini istemiyorum dese eğer bir daha gönderirseniz dava edicem sizi dese olurmu çünkü ödemede ona patlayacak adı gibi biliyor
bilen bir el atsın kızlar
benimde 5 kilo bir kilo da koruma evresinde verirsek oh oh ne guzelHadi inşallahBenim de son 5 kilo. Ocak sonu subat bası gibi ulaşırım sanırım
ablacim spor gercekten siklastriyor ve guzellestriyor esim bna cok afedersiniz bu aralar ne kadar guzellestin yoksa spordanmi dedi yani zayiflmkdan daha cok spora ihtiyacimiz var ama bnde onu beceremiyorum odun gibiyim sanki egilip bukulemiyorum
benimde 5 kilo bir kilo da koruma evresinde verirsek oh oh ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?