Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ikimiz ayni gidiyoruz ayni mezun olacagiz galiba

kızlar bişey danışcam size
iş arkadaşım var yanımda eşi bankadan icralık olmuş durumda ama banka hala kredi kartı gönderiyor
sigortasıda yok nasıl oluyor anlayamıyor kadında
şimdi bu bankayı arasa ben eşime kredi kartı gönderilmesini istemiyorum dese eğer bir daha gönderirseniz dava edicem sizi dese olurmu çünkü ödemede ona patlayacak adı gibi biliyor
bilen bir el atsın kızlar

abla bn senin abarttigina hic denk gelmedim cislarin bile o kadar azki kilon da iyi bence korusan spor yapsan yeter

Spora gözumu dikiyorum
O zaman . Sagol arzum ...

abla bn senin abarttigina hic denk gelmedim cislarin bile o kadar azki kilon da iyi bence korusan spor yapsan yeter
Esmam verecek kilom cok degil 3 kilo versem oda yeterde iste bir turlu olmuyor .. Canim benim abartmiyirum kacamaklari ama duzgun diyette yapamiyorum , ben kendimi biliyorum sikmadan kilo gitmez bende . Su an yaptigim Kilo koruma gibi birsey zaten . Dört gozle sporu bekliyorum bakalim
Mecbur olursa yaparim en azindan oda beni diyete adepte eder umudundayim , bakalim gorelim :)))

Handem hic anlamam o islerden canim ya ... Esinin eline gecmeden alsa karti olmazmiki

ablacim spor gercekten siklastriyor ve guzellestriyor esim bna cok afedersiniz bu aralar ne kadar guzellestin yoksa spordanmi dedi yani zayiflmkdan daha cok spora ihtiyacimiz var ama bnde onu beceremiyorum odun gibiyim sanki egilip bukulemiyorum

Bankalar pek meraklı kart vermeye. Eşinin istegi ile iş yapmazlar canım, sanmıyorum.

ablacim spor gercekten siklastriyor ve guzellestriyor esim bna cok afedersiniz bu aralar ne kadar guzellestin yoksa spordanmi dedi yani zayiflmkdan daha cok spora ihtiyacimiz var ama bnde onu beceremiyorum odun gibiyim sanki egilip bukulemiyorum

Spor gercekten cok fark ediyor. Ben kısa vadeli belirli vaatleri olan programlardan ziyade surekli yapabilecegim yürüyüş gibi aktiviteleri seviyorum. İstedigin kiloya gelince kilonu korumanın en güzel yolu spor

buarada menumude yazip cikayim
elma bir tane
sabah
dometesli yumurta
zeytin peynir kasar
aksamda
corba
bugun hic su icmedim ama icmeye basliyorum yesil cay birde
spora ipe devam

Raporum
Sabah
Peynirli omlet, salata ve sut.

Ögle
Etli pırasa ve yogurt. Yulaf kepekli puding (kuru incir ve kuru üzümlü, üzerinde badem).

Aksam
Tavuk ızgara, salata ve ayran.

40 dk yurudum, leslie 4 mil yapacagım. 3.5 litre su içtim, 1 litre daha içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…