Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bankalar pek meraklı kart vermeye. Eşinin istegi ile iş yapmazlar canım, sanmıyorum.
ya ama bu kız zor durumda kalıyor ya
arayıp kavga etsin eğer borç çıkarsa takibe alınırsa dava edicem sizi desin ses kayıtları oluyo zaten bankalarda
bu ne ya başım ağrıyodu daha beter başım ağrıdı
benim eşimde bi ara patlattı böyle kartları
elimden zor kurtuldu bende anasına babasına söyledim parçalayacaklardı oh olsun

benim menüde belli hatta yedim bile çok oldu

sabah .
2 dl ekmek ... azda yufka gevretme
peynir , domates, maydonoz ..

ara
1 mandalina .

öglen
az tavuk ve turp..

ikindi .
1 porsiyon köfte ,ezme . haydari ..
(yedigim en kötü köfteydi güya yeni açılmiş büyük konuşmayımda bir daha aç kalsam yine gitmem sanırım , kazık fiyatıda cabası tevekkeli masalar boş degil ..)

ilerleyen saatlerde mistik çayımla süt içme planım var ......

dışarda kzımla dolaştık baya ama tempolu degildi ..
kzım mutfakta valla, tatli bişiler yapacak sanırrım ama en bilmiyorum .

ayy ne zaman yazar acaba cok heyecanlandm .. yeni bir yılı düşünürken karar verdim buraya koştum hemen :)
Tuba seni gerimi ceviricez hosgeldin canim . Bızımlesınnn
İlk sayfada form var onu doldur buraya kopyala canim taniyalim seni AmA bir hevesle yazip yarin kaybolacaksan hic doldurma formu

1br sutle mistik cay . Azda yer fistik yenmistir efem ...

Kizima bandana öruyorum , ay hic yaptigin is degildir :)) bu yilim orguylemi gececek acep ahaha ...

hoş bulduuk :)
ben kuralları falan hiiç bilmiyorum 1.sayfadaki kuralları mı uyguluyorsunuz biraz bakınıyorum da şu an
Tuba gunluk yedigin ictigin yaptigin sporu aksam yada ertesi gun burya yazacaksin ... Cuma sabahlarida kilo bildirimi yapiyoruz ac ve acik tartilip yaziyorsun buraya :)
Tabi katilimda cok onemli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…