1br sutle mistik cay . Azda yer fistik yenmistir efem ...
Kizima bandana öruyorum , ay hic yaptigin is degildir :)) bu yilim orguylemi gececek acep ahaha ...
hoş bulduuk :)
ben kuralları falan hiiç bilmiyorum 1.sayfadaki kuralları mı uyguluyorsunuz biraz bakınıyorum da şu an
Afiyet olsun ......Bende yeşil çay içiyorum :)
Afiyet olsun ......
Zayifim srn hic kendinden bahsetmiyorsun yaf .. Evlisin bi onu biliyorumTeşekkür ederim. Anlasildi 1 sene yeşil çay icilecek. Allah ömür verirse tabi :)
Zayifim srn hic kendinden bahsetmiyorsun yaf .. Evlisin bi onu biliyorumsanirim ....
Ya geçen bahsetmistimevliyim 2 çocuğum var biri 3 yasa yakin digeri 10.5 aylik. Calisiyorum kamuda memurum. 34 yasindayim
Ay ay cok pardon , kayinvaliden cocuklara bakmak icin seninleydi .. Seninle kararsizi cok karistiriyorum biliyormusun ,ayni zamanda gelmistinizya ...Ya geçen bahsetmistimevliyim 2 çocuğum var biri 3 yasa yakin digeri 10.5 aylik. Calisiyorum kamuda memurum. 34 yasindayim
Ay ay cok pardon , kayinvaliden cocuklara bakmak icin seninleydi .. Seninle kararsizi cok karistiriyorum biliyormusun ,ayni zamanda gelmistinizya ...
Ay bilmezmiyim o zamanlarin degerini :)) zamaninda kayinvalidem 1 gunlugune eltimlere giderdide nasil uzanirdim o kanepeye ....
aslında kartı çıkardıktan sonra eve kurye ile getirdiklerinde kabul etmezseniz iptal ediyorlar diye biliyorum kabul etmediğiniz için. hiç teslim almadan bankayı ararsanız iptal ettiriyolar. bize de o şekilde gelmişti anneme sigortası olmamasına ve hiç çalışmamış olmasına rağmen. kartı teslim almadık ve bankayı arayıp iptal ettirdik.kızlar bişey danışcam size
iş arkadaşım var yanımda eşi bankadan icralık olmuş durumda ama banka hala kredi kartı gönderiyor
sigortasıda yok nasıl oluyor anlayamıyor kadında
şimdi bu bankayı arasa ben eşime kredi kartı gönderilmesini istemiyorum dese eğer bir daha gönderirseniz dava edicem sizi dese olurmu çünkü ödemede ona patlayacak adı gibi biliyor
bilen bir el atsın kızlar
Süpeeerrr yakışmış :)Eki Görüntüle 1357817 Eki Görüntüle 1357818 aslında resimde pek iyi çıkmamış aça annemler falan bayıldılar resmen...çok yakışdığını söylediler...burada o kadar da iyi deyil...
Ama gerçekten canlı çok iyi duruyor,burada beyendiysen ne güzel canımmm...Süpeeerrr yakışmış :)
Eki Görüntüle 1357817 Eki Görüntüle 1357818 aslında resimde pek iyi çıkmamış aça annemler falan bayıldılar resmen...çok yakışdığını söylediler...burada o kadar da iyi deyil...
bende son anda yakaladım yakısmısKaldırıyım dimi şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?