Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoş bulduuk :)
ben kuralları falan hiiç bilmiyorum 1.sayfadaki kuralları mı uyguluyorsunuz biraz bakınıyorum da şu an

Canım aeben aciklamis. Her gun menu bilditimi ve cuma sabah kilo bildirimi yapilacak. Eger gercekten kilo vermek istiyorsan burası tam senlik... :)

Ya geçen bahsetmistim evliyim 2 çocuğum var biri 3 yasa yakin digeri 10.5 aylik. Calisiyorum kamuda memurum. 34 yasindayim

Evden ise isten eve kosturup duruyorum. Simdi uyuyor ufakliklar.. Kv kpeder karsi komsuya geçti. Esim calisiyor bende evde int. Takiliyorum. Boyle zamanlar bulmak bana lüks. Tadini cikariyorum :)

Ya geçen bahsetmistim evliyim 2 çocuğum var biri 3 yasa yakin digeri 10.5 aylik. Calisiyorum kamuda memurum. 34 yasindayim
Ay ay cok pardon , kayinvaliden cocuklara bakmak icin seninleydi .. Seninle kararsizi cok karistiriyorum biliyormusun ,ayni zamanda gelmistinizya ...

Ay bilmezmiyim o zamanlarin degerini :)) zamaninda kayinvalidem 1 gunlugune eltimlere giderdide nasil uzanirdim o kanepeye ....

Sagolsunlar iyi insanlar ama genede insan arada yalniz kalmak istiyor :)

aslında kartı çıkardıktan sonra eve kurye ile getirdiklerinde kabul etmezseniz iptal ediyorlar diye biliyorum kabul etmediğiniz için. hiç teslim almadan bankayı ararsanız iptal ettiriyolar. bize de o şekilde gelmişti anneme sigortası olmamasına ve hiç çalışmamış olmasına rağmen. kartı teslim almadık ve bankayı arayıp iptal ettirdik.

İyi akşamlar kızlar...baya merak etmiş herkes resmimi...koyucam şimdi. ..bu arada burada yıl 2015...ne habeeer?hepimize güzel bi yıl diliyorum Allahdan...tüm dileklerimiz gerçek olsun inşallah...ben çok kötü karşıladım,ağlaya zırlaya...kızımı annenlerde bıraktım geldim guya dedesi yarın gezmeye götürecek,bi aradım çocuk uykydan utanmış ağlıyor...susturamıyorlardı...bizdr şarap içdik arabayla çıkamazdık...neyse kocamla kv üstüme geldiler babanlar getirse ya...babamın da arabasını çarpmışlar...neyseki bu hengame mahv oldum ağlamaktan...şimdi iyiymiş çok şükür...

aslında resimde pek iyi çıkmamış aça annemler falan bayıldılar resmen...çok yakışdığını söylediler...burada o kadar da iyi deyil...

Eklentiler

• 20141231_192340-1.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 129
  • 20141230_225041.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 145
Son düzenleme:
Bugünki menümü öğlene dek yazayım gerisi cııs biraz :)

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
Domates,salatalık,maydanoz,dereotu
1 şekersiz çay

Öğle:
Bir avuç fındık

Akşam:
Malum yılbaşı akşamı çok abartmayarak tadımlık yedim diyebilirim. Evdekilerde tepkilerle abartmadığımı anladım. Zaten alışkanlıktan mıdır bilemem biraz yediğimde midem doldu

2 lt kadar su içtim. 2 bardak papatya biberiye yeşil çay karışımı içtim. 9000 adım atmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…