Merhabalar .. beni de aranıza alır mısınız ?
aslında resimde pek iyi çıkmamış aça annemler falan bayıldılar resmen...çok yakışdığını söylediler...burada o kadar da iyi deyil...
Böcügüm benim icin normal bir gundu fistik . O yuzden farkli bir durum yok :)Kizlar gunaydinn hala midem çok kotu dun geceden dolayı sözlerde durum nasil ??
Yeni yiliniz kutlu olsun :)
Hangi link nerde canım? Ayy panik oldum ben de katılacaaamBocuk olculerimi koydum linke . Ama sasirdim boyum ve kiloma gore baya iyi diger kizlara gore .
Canmm ne güzel isteee çok sevindim inan:)kizlr su gun o kadar mutluyum ki bekarken giyundigim bir pantolumu giydim tarif edilemez
Bocuk olculerimi koydum linke . Ama sasirdim boyum ve kiloma gore baya iyi diger kizlara gore .
Su an kötüyüm dun geceden dolayı midem hala bulaniyor.. Ruhen zaten iyi değilim :) boyle gidiyor bakalim..
Yok tatlım,hiç eksik tutmuyorum.aksine bana göre tek bi kalem bile sürsem iyi duruyor...fakat resimde çok soluk çıkmış...Aynuram saclarini çok beğendim ama makyajini eksik tutma soluk gösterir seni ben bile denedim k tarz bi rengi düşün :) çok yakismis
Burda fatos bizim kizlar acti ayin 5 de basliyoruz insallah . Tabi sende katil :))Hangi link nerde canım? Ayy panik oldum ben de katılacaaam
Resimde öyle cikar balımYok tatlım,hiç eksik tutmuyorum.aksine bana göre tek bi kalem bile sürsem iyi duruyor...fakat resimde çok soluk çıkmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?