- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
ablam sen ne yiycegini bilirsinaebenyiyeceğini b8625692 .!.:Kizlar aksama esim ve benim arkadaslarimizla yemege gidiyoruz . Yarin icin bugun sıki tutacaktim sankioy oy noolacak banim bu ani gelisen durumlar ...
Günaydın 7. Takımın gülleri2015 hayırlara vesile olsun inşallah
Hoş geldin diyeyim ama bir daha gelmeyecekmişsin gibi geldi
Güle güle kullam canım
bu aralar gelenler hep gidiyor gelenlerde kendine gidenlerde kendine eger burdaysan avantajlisin demk hosgeldinama niye öyle düşündün ki :)
ya tebrikler kaç kilo verdin?nasıl?kizlr su gun o kadar mutluyum ki bekarken giyundigim bir pantolumu giydim tarif edilemez
hoşbulduk cnm :)bu aralar gelenler hep gidiyor gelenlerde kendine gidenlerde kendine eger burdaysan avantajlisin demk hosgeldin
Hoşgeldin canım ben de yeniyim deneme surecindeyim burasi çok samimi bir ortam emin ol gitmek istemezsinhoşbulduk cnm :)
bilemiyorum kalıcı olur muyum ama inş olurum .. yaza kadar kilo vermek istiyorum artk ..
yeni bir yıl yeni bir başlangıç dedik artk hayırlısı
ahh inşallaah yaa .. bakalm neler oolacakkHoşgeldin canım ben de yeniyim deneme surecindeyim burasi çok samimi bir ortam emin ol gitmek istemezsin
gercktn insan kiko verdikce mutlu olutor kendine guveni gwliyor ve daha cok hirs ediyorsun onemli okn bnce 3 hafta sibra ymk istemiyisun zaten yazik degilmi 3 haftama bu kadar geldim diye kendini motive et basaramiyck birsey yok hersey bizde bitiyorahh inşallaah yaa .. bakalm neler oolacakk
aynen öyle canm ..gercktn insan kiko verdikce mutlu olutor kendine guveni gwliyor ve daha cok hirs ediyorsun onemli okn bnce 3 hafta sibra ymk istemiyisun zaten yazik degilmi 3 haftama bu kadar geldim diye kendini motive et basaramiyck birsey yok hersey bizde bitiyor
basladigimda 67 kusurdum bu gruba 64 geldim 3 yada 4 haftadirda burdayim yarin supriz ::))ya tebrikler kaç kilo verdin?nasıl?
ben lesslie ile yuruyorum ip atliyorum faydasi oldugunu dusunuyorum birde kendimi kasmiyorum bir tatli yada cikolata da olsa cok kucuk bir parcayla nefsimi koreltiyorum inandiktan sonra basarirsin insallah burdaki kardeslerin destegini goz ardivetmeaynen öyle canm ..
ben şu an karatay diyetiyle orantılı gideceğim .. spora başlamak istiyorum yürüyüş yapmak isterdim ama malsf çıkamıyorum evden .. havalar cok soğuk hemen migrenm tutuyor soğukta durunca.. o yüzden evde spor yapmam lazm onu araştırıyorum şu an
evet zaten desteğe çok ihtiyacm var .. o yüzden buralardaym .. annem ikide bir ihtiyacn yok diyor sevglim de ... ya hu 71 kilo genç kız mı olur ... hazirana kadar adam akıllı ince belli olmamm lazm inşallahh :)ben lesslie ile yuruyorum ip atliyorum faydasi oldugunu dusunuyorum birde kendimi kasmiyorum bir tatli yada cikolata da olsa cok kucuk bir parcayla nefsimi koreltiyorum inandiktan sonra basarirsin insallah burdaki kardeslerin destegini goz ardivetme
birde arkadaslar jullian spor etkinligi duzenlediler cok faydali diyorlr onada bakabilirsinaynen öyle canm ..
ben şu an karatay diyetiyle orantılı gideceğim .. spora başlamak istiyorum yürüyüş yapmak isterdim ama malsf çıkamıyorum evden .. havalar cok soğuk hemen migrenm tutuyor soğukta durunca.. o yüzden evde spor yapmam lazm onu araştırıyorum şu an
ilk sayfadaki katilm formunu doldurdunmu kurallar var kabul edersen dildurman gerekiyor ve baslayalim beraberevet zaten desteğe çok ihtiyacm var .. o yüzden buralardaym .. annem ikide bir ihtiyacn yok diyor sevglim de ... ya hu 71 kilo genç kız mı olur ... hazirana kadar adam akıllı ince belli olmamm lazm inşallahh :)
leslie hangi videoyu yapıyorsun canm ben bi tane buldum da şu an leslie 500 adım diye..ben lesslie ile yuruyorum ip atliyorum faydasi oldugunu dusunuyorum birde kendimi kasmiyorum bir tatli yada cikolata da olsa cok kucuk bir parcayla nefsimi koreltiyorum inandiktan sonra basarirsin insallah burdaki kardeslerin destegini goz ardivetme
ilk sayfadaki katilm formunu doldurdunmu kurallar var kabul edersen dildurman gerekiyor ve baslayalim beraber
1.2.3.4.5 .miller var youtubede de linkler var kadinlar klubu leslie sensone yazarsan genis bilgiler bulabilirsinleslie hangi videoyu yapıyorsun canm ben bi tane buldum da şu an leslie 500 adım diye..
sadece kilon u soyliyeceksin diyer olculerini almana gerek yok ordaki sorulari kopyalq cevab ver kaptan ve diger arkadaslar geldiginde seni tanimis olurlarokudum canm hepsi uygun bana tabi ki de .. ama şu an reglmin ilk günü ölçülerimi alsam dahi fazla çıkar yine de ölçüleri alıp yayınlayayım mı gün içinde ?
20 yaşında üniv. 1 . sınıf öğrencisiym .. hazirana kadar 11 kilo vermem lazım .. karatay diyetiyle orantılı ilereleyecem inş .. spor ve az yemek yeme alışkanlığı kazanmak için desteğe ihitiyacm var o yüzden budaym .. inş2015 hayırlı bir yıl olur hepimizeee :)ADINIZ: tuba
YAŞINIZ:
20
BOYUNUZ:
1.68
KİLONUZ:
71
HEDEF KİLONUZ:
60
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
düzensiz beslenme , tatlı yeme alışkanlığım ..
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
daha rahat kıyafet bulabilmek .. çünü feci simitlerim oluşmaya başladı .. :)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?