Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aebenyiyeceğini b8625692 .!.:
Kizlar aksama esim ve benim arkadaslarimizla yemege gidiyoruz . Yarin icin bugun sıki tutacaktim sanki oy oy noolacak banim bu ani gelisen durumlar ...
ablam sen ne yiycegini bilirsin

bu aralar gelenler hep gidiyor gelenlerde kendine gidenlerde kendine eger burdaysan avantajlisin demk hosgeldin
hoşbulduk cnm :)
bilemiyorum kalıcı olur muyum ama inş olurum .. yaza kadar kilo vermek istiyorum artk ..
yeni bir yıl yeni bir başlangıç dedik artk hayırlısı

hoşbulduk cnm :)
bilemiyorum kalıcı olur muyum ama inş olurum .. yaza kadar kilo vermek istiyorum artk ..
yeni bir yıl yeni bir başlangıç dedik artk hayırlısı
Hoşgeldin canım ben de yeniyim deneme surecindeyim burasi çok samimi bir ortam emin ol gitmek istemezsin

gercktn insan kiko verdikce mutlu olutor kendine guveni gwliyor ve daha cok hirs ediyorsun onemli okn bnce 3 hafta sibra ymk istemiyisun zaten yazik degilmi 3 haftama bu kadar geldim diye kendini motive et basaramiyck birsey yok hersey bizde bitiyor
aynen öyle canm ..
ben şu an karatay diyetiyle orantılı gideceğim .. spora başlamak istiyorum yürüyüş yapmak isterdim ama malsf çıkamıyorum evden .. havalar cok soğuk hemen migrenm tutuyor soğukta durunca.. o yüzden evde spor yapmam lazm onu araştırıyorum şu an

ben lesslie ile yuruyorum ip atliyorum faydasi oldugunu dusunuyorum birde kendimi kasmiyorum bir tatli yada cikolata da olsa cok kucuk bir parcayla nefsimi koreltiyorum inandiktan sonra basarirsin insallah burdaki kardeslerin destegini goz ardivetme

ben lesslie ile yuruyorum ip atliyorum faydasi oldugunu dusunuyorum birde kendimi kasmiyorum bir tatli yada cikolata da olsa cok kucuk bir parcayla nefsimi koreltiyorum inandiktan sonra basarirsin insallah burdaki kardeslerin destegini goz ardivetme
evet zaten desteğe çok ihtiyacm var .. o yüzden buralardaym .. annem ikide bir ihtiyacn yok diyor sevglim de ... ya hu 71 kilo genç kız mı olur ... hazirana kadar adam akıllı ince belli olmamm lazm inşallahh :)

birde arkadaslar jullian spor etkinligi duzenlediler cok faydali diyorlr onada bakabilirsin

evet zaten desteğe çok ihtiyacm var .. o yüzden buralardaym .. annem ikide bir ihtiyacn yok diyor sevglim de ... ya hu 71 kilo genç kız mı olur ... hazirana kadar adam akıllı ince belli olmamm lazm inşallahh :)
ilk sayfadaki katilm formunu doldurdunmu kurallar var kabul edersen dildurman gerekiyor ve baslayalim beraber

leslie hangi videoyu yapıyorsun canm ben bi tane buldum da şu an leslie 500 adım diye..

ilk sayfadaki katilm formunu doldurdunmu kurallar var kabul edersen dildurman gerekiyor ve baslayalim beraber

okudum canm hepsi uygun bana tabi ki de .. ama şu an reglmin ilk günü ölçülerimi alsam dahi fazla çıkar yine de ölçüleri alıp yayınlayayım mı gün içinde ?

okudum canm hepsi uygun bana tabi ki de .. ama şu an reglmin ilk günü ölçülerimi alsam dahi fazla çıkar yine de ölçüleri alıp yayınlayayım mı gün içinde ?
sadece kilon u soyliyeceksin diyer olculerini almana gerek yok ordaki sorulari kopyalq cevab ver kaptan ve diger arkadaslar geldiginde seni tanimis olurlar

20 yaşında üniv. 1 . sınıf öğrencisiym .. hazirana kadar 11 kilo vermem lazım .. karatay diyetiyle orantılı ilereleyecem inş .. spor ve az yemek yeme alışkanlığı kazanmak için desteğe ihitiyacm var o yüzden budaym .. inş2015 hayırlı bir yıl olur hepimizeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…