- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
çook teşekkrler canm hemen bakıyorum :)1.2.3.4.5 .miller var youtubede de linkler var kadinlar klubu leslie sensone yazarsan genis bilgiler bulabilirsin
umarim hedefledigin kiloya ulasirsin hadi kolay gelsin20 yaşında üniv. 1 . sınıf öğrencisiym .. hazirana kadar 11 kilo vermem lazım .. karatay diyetiyle orantılı ilereleyecem inş .. spor ve az yemek yeme alışkanlığı kazanmak için desteğe ihitiyacm var o yüzden budaym .. inş2015 hayırlı bir yıl olur hepimizeee :)
teşekkürler tatlm yardımların içinn :)umarim hedefledigin kiloya ulasirsin hadi kolay gelsin
ayy cok heyacanlandmmm :) akşam yemeğinden sonra gelip yazayım o zamaan :)Tuba yasin itibariyle kilo vermen kolay olur .. Hadi bakalim bismillah menulerini bekliyoruz , aksama kadar yedikletini liste seklinde yazacaksin
Saçlarımız aynı model :)hülya burdamısın avatarıma bak
Çok beğendim...yakışmış Aynurum..aslında resimde pek iyi çıkmamış aça annemler falan bayıldılar resmen...çok yakışdığını söylediler...burada o kadar da iyi deyil...
kizlr su gun o kadar mutluyum ki bekarken giyundigim bir pantolumu giydim tarif edilemez
ama niye öyle düşündün ki :)
Cok sevindim canımEmeginin karsılıgını alıyorsun artık. Ne büyük keyif degil mi
Aksam formu doldurmadan gidince hevesin söndü sanmıştım canım. Sevindim bugün gelmene
Kizlar tarz yarismasi basladi gelin oy kullanin
harikasıınn bence :)Raporum
Sabah
Peynirli omlet, salata, sut ve 1 dilim ekmek.
Ögleden sonra (kız kardeşimdeydim)
Meyveli yogurt (elma, muz, mango, armut ve nar birer dilim ve bir kase yogurt).
Aksam
Balık ve salata.
35 dk yürüdüm ve leslie 4 mil yaptım. 3.5 litre su içtim, 1 litre daha içerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?