Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi aksamlar kizlar ...

Elifim allah rahmet eylesin yekininiza ...

Bahar hosgeldin ....

Tebrikler kizlar 1. Olmusuz yine cok mu cok oluyor bu 7. Takimmmmmmm :)))

Maviz , hilal hosgeldiniz ..

Yeni uyelerimuz takima merhaba dedikten sonra aktif uyelerimizin sorumlulugu neyse sizinkide o !
Gunluk duzenli menu bildirimi . Paylasim ve takimla kaynasma . Cuma sabahlari en gec 12 ye kadar kilo bildirimi ( gecen hafta, bu hafta, fark ...
Bunlar sizinde yukumlulugunuzde , ona gore adi deneme haftasi .. 2 hafta boyunca bunlara uyuyormusunuz diyetinizi yapiyormusunuz ... Bunlarin sonucunda takim Listesine yazilacaksiniz
Tekrar hosgeldiniz ...

Nature canim o listeler sıkar ancak 1 hafta tam yapabilirsin ... Pro, salata, yogurt .... Super menu oyle kasik hesabinida bos ver karnini doyur .. Yediklerinin miktarindan cok icerigi onemlidir :)

Son düzenleme:
Lilyana canim hani takimla kaynasacaktin kk da aktifsin ama burda degil ! Seni daha sık aramizda gormek istiyoruz ..

Raporumu verip kaciyorum

İftar .
Tavuk doner . Salata .ayran ..

Ara .
1 elma , 1avuc findik . 1 ısirik kandil simiti ....

Disardaydim bugunde baya yurudum ...
Hala ac hissediyorum kendimi
. Mistik cayla sut icebilirim ...

İyi geceler canlarım.ara ara geldim baktım fakat yazamadım.15kişilik bi misafirliği hall ettim.sonra 2araba genç dışarıya gezmeye gittik...2gündür baya eyleniyorum...sizleri tebrik ediyorummmm...supersiniz hepiniz...açık ara farkla 1.olmuşuz...çok sevindim...yeni gelenlerde varmış...çok özledim sizleri...yarında işlerim var evi temizlerim ama gelicem mutlaka...bi jillian topiğine de baş çekip uyuycam...seviyorum sizleri. ..

bugunkı menum
sabah hıcbırsey yıyemedım
aksam uzerıde
bır elma yedım
sonra
balık ve yesıllık
ıkı tane de etı hosbes kendıme odul verdım nacızane
su yesıl cay bıtkı cayına devam
ıp atladım leslıe yapmayı dusunuyorum

kaptanım 2veya 3 gun gelemeyebılırım kusuruma bakmayın

Hayirdir nedenn

Kimsecikler yok sanırım,menümü yazıp diğer takip konularımda takılırım artık..

09:00 1yumurta,1dilim kızartılmış bol tahıllı ekmek

Ara :portakal

13:00 portakal,yoğurt,2 dilim kızarmış tahıllı ekmek

19:30
1kase yoğurt,1 yumurta,yeşil salata,9-10 tane küçük istavrit(kızartılmış ),1dilim tahıllı ekmek

8 km yürüyüş
Jullian Michaels level 2/15.gün (yarın level 3 e geçiyorum )

Arkadaşlar ben normalde ekmek yemiyordum ancak oğluma beyaz ekmek yedirmek istemiyorum artık,dostunun bol tahıllı dilimli ekmeğinden alıyorum kızartınca enfes oluyor)

Selam kızlar yazayım hemen naptığımı
Sabah 2 cevizli lokum 2 bardak süt 15.00
Akşam yarım porsiyon bezelye yemeği 19.30
Çok su içemiyorum ben 1 litre içmişimdir herhalde zorlayarak
Adım sayarım bozuldu ne kadar yürüdüğümü bilmiyorum ama hava çok soğuktu yarım saat düşük tempo anca yürüyebildim koşa koşa eve geri döndüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…