Hoşgeldin aramıza xxx1 cim :) menülerini yazarken aralara boşluk bırakarak ve saatleri başa yazarak paylaşır mısın?Selam kızlar yazayım hemen naptığımı
Sabah 2 cevizli lokum 2 bardak süt 15.00
Akşam yarım porsiyon bezelye yemeği 19.30
Çok su içemiyorum ben 1 litre içmişimdir herhalde zorlayarak
Adım sayarım bozuldu ne kadar yürüdüğümü bilmiyorum ama hava çok soğuktu yarım saat düşük tempo anca yürüyebildim koşa koşa eve geri döndüm :)
Esmacım tebrik ederim :)telefonumda ınternet yok eger gırebılırsem gırmeye calısacamgım ama gıremessem bıldıreyım en azındantebrık ederım bu arada ıkıncılıgını canını sıkan bır nedenden dolayıda olsa olsun hersey ıcın hayrlısı
Peki canım :)Hoşgeldin aramıza xxx1 cim :) menülerini yazarken aralara boşluk bırakarak ve saatleri başa yazarak paylaşır mısın?
Sabah
Öğle
Akşam
Spor
Su
Şeklinde :)
Tatlıkız Ezgi 2. Olmuşsun,bak her şerde bir hayır varmış demek :)Giremezmisinn
tesekkurler ablacımEsmacım tebrik ederim :)
hılalcım su ıcmeden gercekten zayıflanmıyor onuda denedım su ıcmeye calıs zamanla alısıyorsun bırde yesıl cay tavsıye ederımSelam kızlar yazayım hemen naptığımı
Adım sayarım bozuldu ne kadar yürüdüğümü bilmiyorum ama hava çok soğuktu yarım saat düşük tempo anca yürüyebildim koşa koşa eve geri döndüm :)
Canım benim sorunum hiç su içemiyorum anında karnıma ağrılar giriyor ve midem bulanıyor zorla yudum yudum içmeye çalışıyorum :) Yeşil çayda aklıma geldikçe 2-3 günde bir içiyorum ama onuda hergün içmem lazım galibahılalcım su ıcmeden gercekten zayıflanmıyor onuda denedım su ıcmeye calıs zamanla alısıyorsun bırde yesıl cay tavsıye ederım
anladım rabbım sıfa versın doktora gıttınızmı pekı evet gunluk ıcersenız faydasını gorursunuz ıyı olur yanıCanım benim sorunum hiç su içemiyorum anında karnıma ağrılar giriyor ve midem bulanıyor zorla yudum yudum içmeye çalışıyorum :) Yeşil çayda aklıma geldikçe 2-3 günde bir içiyorum ama onuda hergün içmem lazım galiba
Doktora gitmiştim daha önce kahveyi azaltmamı söyledi ama yapamıyorum pek fazla boş anımda tekrar gidicem yeşil çayda içmeye çalışıcam teşekkür ederim :)anladım rabbım sıfa versın doktora gıttınızmı pekı evet gunluk ıcersenız faydasını gorursunuz ıyı olur yanı
sifa versın rabbımm tekrarDoktora gitmiştim daha önce kahveyi azaltmamı söyledi ama yapamıyorum pek fazla boş anımda tekrar gidicem yeşil çayda içmeye çalışıcam teşekkür ederim :)
ama yanlıs yazmıslar yarın duzeltırler2.mi olmusum hadi yaaa
çiğ köfte olmamıs ablacım tadmlık baksaydın keske kandıl sımıde hayrolsunİyi geceler kızlar tüm gün alışverişte geçti menumu tam yazamadım bugün ama
Sabah klasik karatay kahvaltısı
Akşam
Yayla çorbası
1 durum çiğköfte
1 tane de kandil simidi ve ayran
Hosbldkk güzellkk
Merhaba arkadaşlar maşallah 1. Olmusuz, ben artiyim ama ödem olabilir zira benimde bu gün geldi misafirim.:) bahaneme bak.Tebrikler hepinize ( kendim haric )
gezmeye gıdıyorum babannemlere
2.mi olmusum hadi yaaa
merhabalar kızlar kandiliniz mübarek olsun
cenazemiz var teyzemin eşini kaybettik, gelemiyorym hiç
Allah'a emanet olun
Hoşgeldin tatlm burada günlük tutmaktan daha çok motive eder seni bence :)Selam kızlar yazayım hemen naptığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?