Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldin aramıza xxx1 cim :) menülerini yazarken aralara boşluk bırakarak ve saatleri başa yazarak paylaşır mısın?
Sabah

Öğle

Akşam

Spor

Su

Şeklinde :)

Esmacım tebrik ederim :)

hılalcım su ıcmeden gercekten zayıflanmıyor onuda denedım su ıcmeye calıs zamanla alısıyorsun bırde yesıl cay tavsıye ederım

hılalcım su ıcmeden gercekten zayıflanmıyor onuda denedım su ıcmeye calıs zamanla alısıyorsun bırde yesıl cay tavsıye ederım
Canım benim sorunum hiç su içemiyorum anında karnıma ağrılar giriyor ve midem bulanıyor zorla yudum yudum içmeye çalışıyorum :) Yeşil çayda aklıma geldikçe 2-3 günde bir içiyorum ama onuda hergün içmem lazım galiba

anladım rabbım sıfa versın doktora gıttınızmı pekı evet gunluk ıcersenız faydasını gorursunuz ıyı olur yanı

anladım rabbım sıfa versın doktora gıttınızmı pekı evet gunluk ıcersenız faydasını gorursunuz ıyı olur yanı
Doktora gitmiştim daha önce kahveyi azaltmamı söyledi ama yapamıyorum pek fazla boş anımda tekrar gidicem yeşil çayda içmeye çalışıcam teşekkür ederim :)

İyi geceler kızlar tüm gün alışverişte geçti menumu tam yazamadım bugün ama
Sabah klasik karatay kahvaltısı
Akşam
Yayla çorbası
1 durum çiğköfte
1 tane de kandil simidi ve ayran

Kilo çizelgemi yaptım,yapıştıramadım ,imza bölümünü kaldırmışlar

Son düzenleme:
Gunaydın iyi hafta sonları

Ben kahvaltı yapıp alışverişe cıkacagım. Yarına misafirlerim var, aksama gelirim sanırım.

Hosbldkk güzellkk

Hoş geldin canım, nasılsın?

Merhaba arkadaşlar maşallah 1. Olmusuz, ben artiyim ama ödem olabilir zira benimde bu gün geldi misafirim.:) bahaneme bak. Tebrikler hepinize ( kendim haric )

Misafirib hoş gelmiş Haftaya güzel bir sonuç gelecek senden

gezmeye gıdıyorum babannemlere

İyi eglenceler canım. Hayırlı olsun birinciligin, basarı hikayeni yazmayı unutma

2.mi olmusum hadi yaaa

İkinciligin hayırlı olsun canım

Hoşgeldin tatlm burada günlük tutmaktan daha çok motive eder seni bence :)
Orayı da boş Bırakma ama asıl buraya takıl daha iyi olacak bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…