Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Esmam gitmeden haftanin birincilerinin topigine bu hafta neler yapip 1. Oldugunu yazman lazim
Gule gule gitgel

Günaydııııın mis gibi bahar havası var bugün,ŞÜKÜR...

Bugun evdeyim :))

Gun buyu bisi yemeyince aksam doymuyorum Kizlar yahu ..
O yuzden kahvalti cok onemli . İnce bagirsaklarin 2. Beynimiz oldugunu biliyorsunuzdur :))) onlar doymayinca tokluk olmuyor ..

Günaydııııın mis gibi bahar havası var bugün,ŞÜKÜR...
Oh hulyam ne guzel bizim yerimizede tadini cikar ... Ankara kapali vede soguk .. Heryere yagdi buraya yagmadi mubarek kar

Dun menunde okadar ekmegi gorunce sasirdim , sonra aciklamani okudum .. Bende eve genelde tb. Aliyorum burda firinler var tazecik tb. Ve diger ekmekleri bulmak cok kolay artik toplumumuzda tam ekmek kavrami gelisiyor ne guzel :)
Ama bizim bunye her ogunde ekmegi kabul etmez uyarayim arkadasimi

Günaydın kızlarrr...evet bugün evdeyim...3gündür ev işlerine el atmadığımdan,dünde misafirleeim olduğundan ev mutfak harabe..şimdi oranı topluycam...sabah ölçülerimi de aldım...kilom artmış normal olarak...işlerim bitince aranızdayım...sohbet etmeyi çok özledim...

Bugun evdeyim :))

Gun buyu bisi yemeyince aksam doymuyorum Kizlar yahu ..
O yuzden kahvalti cok onemli . İnce bagirsaklarin 2. Beynimiz oldugunu biliyorsunuzdur :))) onlar doymayinca tokluk olmuyor ..
Aebenim Tabiki öyle,üstelik öğün atlayınca diğer öğün normalden daha çok kalori alıyor vücudumuz...1 elma dahi olsa muhakkak öğünü yemiş olmak şart...portakal ve protein ağırlıklı bi diyet buldum !ona başladım bugün,dün alıştırmasını yaptım :) hiç açlık hissetmedim.

Aynuram bugün level 1 i tamamen olmasa bile yapmaya çalış...

hulyam valla senle ben deneme tahtasi gibiyiz :) pro ve portakal himmm nasil olaki ...

Bende evdeyim bugun adam gibi menum olacak insallah . Firsat yaratip jilani da yapsam super olacak ..

Kızartınca peksimet gibi oluyor...ah bilmem mi Ankara'nın ekmeğini,burada güzel yapamıyorlar,taş fırının arkası o kadar kalın oluyor ki...

her öğün ekmek yemeyi deneyeyim birde :) bakmışsın deli gibi kilo vermeye başlamışım :)toplam 5 dilim yiyorum ama kızartınca 2 dilim kadar oluyor ancak...

Listede hersey var ekmrk pro meyve yogur . İlgininc acikcasi 5. Gunde 3 kilo bu listeyle ?
Deneyimlerini bekliyorum hulyam . Ben artik asla listelere uyamiyorum hulyam . 20 senedir diyet icindeyiz , sabir diye birsey kalnadi bende bu konuda
Bende öyle olmuyor,hoşuma giden bişey bulunca heyecanlanıyorum sanki ilk diyetim ve ilk günüumüş gibi bugün..eşimde dün akşam kilo verme sadece üst bedenini inceltmeye dönük egzersizler yapsan yeter dedi...ama ben o 67 yi tartıda göreceğim ,hiç bıüu kadar inatçı ve kararlı olmamıştım :) zaten 67 olunca üst beden ister istemez incelecek..

Eşimden 2015 ajandası istedim akşam getirmiş,tarihi attım ,listeyi yazdım,hadi sende bi deftere yaz listeyi ,gün gün yaz...vereceğimiz kilolar umutsuzluk yaratacak kilolar değil ki,benim 9 senin 3 kilon var...benim eski işyerimden bi arkadaşım tam 60 kilo verdi,o kadar güzelleşti ki,kendine güveni geldi,normalde hiç foto paylaşmazdı facede,şimdi her hafta yüklüyor :)

Kizlar benim ne zaman mezun olmami uygun gorursunuz goruslerinizi merak ediyorum..
Buraya baslarken 53 lere kadar dusmek istiyodum fakat yuzum coktu 58oldugum halde ne yapmam gerek..

Hülyam benin geriye dönük 5 ajandam var hemde dolu dolu biliyormusun 5 sene evvel bugun ne yedim hepsi arşivli
bugun aklımdaydı 2015 ajandasını bende birodan isteyimde getirsinler .. birkaç gündür yazmıyorum ... senin o yeni diyet yeni heves bendede var aynı duygular lakın 2. gün tam yapamadığımda ipler kopuyor ve can sıkıcı oluyor ...
geçen arzum dediye az yiyerek herşeyden ye ve spor yap diye biraz onu uygulamak istiyorum .. ben sabah şunu yiyim diye ayarlayamıyorum ayarlasamda canım onu çekmezse asla yiyemem dedimye 20 senedir diyet yapmak yıpratıyor insanı .. gözümü spora diktim hatta şu an pc o yüzden açtım jilan bacıyı deniycem

Kizlar benim ne zaman mezun olmami uygun gorursunuz goruslerinizi merak ediyorum..
Buraya baslarken 53 lere kadar dusmek istiyodum fakat yuzum coktu 58oldugum halde ne yapmam gerek..
böcügüm hep dioruz ya senin artık kilo vermeye değil spor yapıp sıkılaşmaya ihtiyacın var ... sen listeye girerken mezuniyetin için kaç klo demiştin ? o kiloyu görmeden karne alamazsın sanırım ..

Evet kizlar zayiflamaya son verip skilasmali miyim???

Eklentiler

• IMG_20150103_104841.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 82
böcügüm hep dioruz ya senin artık kilo vermeye değil spor yapıp sıkılaşmaya ihtiyacın var ... sen listeye girerken mezuniyetin için kaç klo demiştin ? o kiloyu görmeden karne alamazsın sanırım ..
Ablam yanls hatirlamiyosam 54 dedim ya da 53

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…