Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi akil verin bana
fıstığım egerki mezun olmak istyorsan bukilosa damlam püskütüme danişsin .. püsküütüm seni gördü nede olsa durumunu yazariz belki senin için bir kerelik bu kuralda esneme olur . ya değilse hedef kilonda ancak mezun olup karne alabilirsin ...

1
Evet kizlar zayiflamaya son verip skilasmali miyim???
böcüm senin son günlerdeki yüz çökme sebebin bir şey yememen ve bildiğin durumlardan..kilo vermeyi bırakınca bunu koruya bilecekmisin ? bence üst kısmın gayet iyi ama kalçanda 2 kilo daha var sanki ... sen genç kızsın bizim yaşta olsan ooooo derdim ama sez yaşta birazdaha ince olmak daha hoş

ve hatunlar jilan bacıyla buluştum
bir konuda dikkatinizi çekmek durumundayım .. hatunların vücudu futbolcu vücudu gibi yani sürekli ayakda spor yaptıları için kaslar enine gelişmiş ....yani pilates gibi değil .evet iyi terletiyor lakin pilates bence jilan bacıyı döver .
iyi olan tarfı hareketlerden sıkılmadan bir diğerine geçiyor dizlerede baya yükleniyor .. banim için bu biraz sakıncali .. başlayalım sizinle olmadı bende size pilatesle eşlik eder öyle katılırım topiğe olmazmı ?

Burdan toplu cevapliyim sizi :)
Su an onunla her zaman geldigim kafeye geldim soyledm neskafemi tek basima iciyorumm
Ben sizin fikrinizi almak istedim oyle bi kural varsa ihmal edemem tabiki ilk bastaki hedef kiloma kadar duserim:)
Biraz daha toparlandim..

Evet bacaklara ozellikle dizlere cok yukleniyor.. Senin saglik sorunun mu var ablam

Evet bacaklara ozellikle dizlere cok yukleniyor.. Senin saglik sorunun mu var ablam
dizlerimde bişiler var sanki dr . gittim çok önemli degil şimdilik dedi ama aşırı yüklenince bazan bi hissiyat oluyor bende huylanıyorum açıkçası ... ben alişmişim yatarak spor yapmaya (pilates, call)gibi .. çok yürürüm aslında saatlerce, dokunmaz ama öyle hoplayıp zıplamak farklı baski oluşturuyor dizlere ...

hande ödem neden oluyorki tuzsusda yiyorum diyorsun . dr. gitinmi hiç?

aynur temizlige girişmissin lay gelsin ....

arzum iyi alış verişler ....

Canım ilk sayfada senin hedef kilona 60yazmışım,kesin şaşırdım onu.benim aklımda 56kaldı nedense...hedefini %80 tuttursan bile karne ala biliyorsun ezgim...

Ooof ya çok yoruldum ama daha bitmedi...kızımı uyutup devam edicem temizliye...hastalanıyorum galiba .fena halsiz,uykulu,ağrıyor her tarafım...bu arada pc im daha gelmedi...tel.dan yaparım bende...arkadaşlardan geri kalmıycam ya..

Bitanem şimdi iş yapıyorum.biter bitmez bahara yazıp sorarım.hadi sen paylaşım alanına git,orayı tırtıkla,ilk geldiyin etaba git bakalım hedefin kaçmış?
Disardayim smdi bi de telefondan bakarsam bulamayip kafayi yerim eve gidince bakiym:)

hande ödem neden oluyorki tuzsusda yiyorum diyorsun . dr. gitinmi hiç?

aynur temizlige girişmissin lay gelsin ....

arzum iyi alış verişler ....
ya abla bende bilmiyorum ya
yüzüm ellerim heleki bacaklarım acayip şişiyor
pirinç lapası yediğimde ha bire afedersin su içmesemde lavaboya gidiyorum
şişlik olunca bacaklarım ağrıyo elimle bişey tutamıyorum

kızlar mezun olunca ne oluyor
hadi mezun oldum sonra kilo aldım ne olacak bir daha alınmıyomuyuz
kilo almak en son arzum tabikide ama malum benim psikoloji 10-15 karakterli olduğu için

kızlar mezun olunca ne oluyor
hadi mezun oldum sonra kilo aldım ne olacak bir daha alınmıyomuyuz
kilo almak en son arzum tabikide ama malum benim psikoloji 10-15 karakterli olduğu için
aynur mezun oldu karnede aldı handem ama 6 ay listeye giremiyor tekrardan (degiştiyse bilmyorum .)
yeniden 6 ay sonra girebiliyorsun lakin bir daha karne alamıyorsun ..

handem anlatıgın durum ödem için çok normal görünmüyor böbreklere baktırdınmı hiç ?

***7.TAKIM 386.ETAP*** İKİNCİ TAKIM

seummu ( 74.6/// %)bildirimde bulunmadı
benelse( 72.1/70.6/1.5/%2.08)
naz (64.7///%)kilosu sabit

pumpul(76.4/76/0.4/%0.52)
melike06(88///%)kilosu sabit
honey_ball(72.6/70.8/1.8/%2.48)
maviss32(73.8/72.1/1.7/%1,15)yeni üye.yüzdesi 2ye bölündü.hedef kilosu 65
bahar00695(73.1/72.4/0.7/%0.96) yeni üye.hedef kilosu 53
asigimasikk(64/63.5/0.5/%0.78)yeni üye.hedef kilosu 54

böcük hedefin 54 müş ... 56 kurtarır seni sanırım hadi 2 kilo daha ver mezun ol ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…