Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

abla baktırdım bişey yok dedei böbreklerde
ya nasıl anlatayım şimdi kan pıhtılaşmam vardı benim bacaklarımda varis görünümüne benzer ama varis olmayan arada şiddetli kaşınıp sonra baktığımda damarlarımı çatlatan bişey var bacak ağrısı için gittiğimde doktor kan sulandırıcı ve bacak için bir ilaç verdi onu içince rahatlıyorum sürekli ilaç içmektende bıktım
şöylede bir durum var doktorum ne kadar zayıf olursan o kadar rahat olucaksın dedi bacaklarındaki yükü en aza indirmem gerekecek dedi

Aebenim dizlerinde sorun varsa yapma,çünkü dizi kırma hareketleri var hele level 3 de zıplayarak diz kırılıyor..pilatesle mukayese etmek çok doğru değil bana kalırsa ,Jullian daha çok kas ağırlıklı,pilateste esneklik ön planda...ardarda yapılıp birbirini tamamlayacak sporlar.,,

Sen Pro olmuşsun bacım,benim doğru dürüst ilk olacak devamlı yazarsam,,,daha öncelerimde yazdım ama 3 yazıp 5 boş bıraktım.,,ben devamlı değil ara ara diyet yapanlardan olduğum için zaten istediğim kiloya inemiyorum..,3 gün yapıyorum sonra amaaaan manken mi olacam diyip bırakıyorum,sağolsun burası devam ettiriyor bana...dedim ya önceden tartıyı değiştirip +4 ü gördüğüm gün yeni tartıyı da kırıp tamamen bitirirdim diyet olayını.. :)

Dün ve bu gün menulerim iyi degil, çok kötü de değil yazmasam daha iyi, yarindan itibaren gayet dikkat edilecek inşallah :) iyi günler. ..

Kizlar yeni uyelerimizde niye devamlilik yok yahu ( özel bir durumlari yoksa )kaptanim kralicem yeni uyelere hergun girmek, menu vermek, paylasim yapmak zorunlugunu hatirlatirmisiniz

Nerdeee bi artida ben vardim 200 gr artidaydim
Hiii o zaman zaman kaybetme diyetine saril bu hafta kilo vermeni bekleriz hadi bakalim
Sana evde kalmak yaramiyor dimi ?:)
Evde olunca insan surekli bisiler yemek istiyor , calisirken saat nasil geciyor isden insanin aklina yemek gelmiyor . hep derim calissam kesin zayif olurdum diye :)

Menu bekliyorum senden kendini alistirma

Ha bide evdesin cocuklari uyutunca spor yapabiliyormusun ? en azindan bu iki gunu degerlendir olmazmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…