abla baktırdım bişey yok dedei böbreklerdeaynur mezun oldu karnede aldı handem ama 6 ay listeye giremiyor tekrardan (degiştiyse bilmyorum .)
yeniden 6 ay sonra girebiliyorsun lakin bir daha karne alamıyorsun ..
handem anlatıgın durum ödem için çok normal görünmüyor böbreklere baktırdınmı hiç ?
Ezgi kalça hareketlerine ağırlık ver,yanlarını toparlasan yeter.,Evet kizlar zayiflamaya son verip skilasmali miyim???
Aebenim dizlerinde sorun varsa yapma,çünkü dizi kırma hareketleri var hele level 3 de zıplayarak diz kırılıyor..pilatesle mukayese etmek çok doğru değil bana kalırsa ,Jullian daha çok kas ağırlıklı,pilateste esneklik ön planda...ardarda yapılıp birbirini tamamlayacak sporlar.,,ve hatunlar jilan bacıyla buluştum
bir konuda dikkatinizi çekmek durumundayım .. hatunların vücudu futbolcu vücudu gibi yani sürekli ayakda spor yaptıları için kaslar enine gelişmiş ....yani pilates gibi değil .evet iyi terletiyor lakin pilates bence jilan bacıyı döver .
iyi olan tarfı hareketlerden sıkılmadan bir diğerine geçiyordizlerede baya yükleniyor .. banim için bu biraz sakıncali .. başlayalım sizinle olmadı bende size pilatesle eşlik eder öyle katılırım topiğe olmazmı ?
Hülyam benin geriye dönük 5 ajandam var hemde dolu dolu biliyormusun5 sene evvel bugun ne yedim hepsi arşivli
bugun aklımdaydı 2015 ajandasını bende birodan isteyimde getirsinler .. birkaç gündür yazmıyorum ... senin o yeni diyet yeni heves bendede var aynı duygular lakın 2. gün tam yapamadığımda ipler kopuyor ve can sıkıcı oluyor ...
geçen arzum dediye az yiyerek herşeyden ye ve spor yap diye biraz onu uygulamak istiyorum .. ben sabah şunu yiyim diye ayarlayamıyorum ayarlasamda canım onu çekmezse asla yiyememdedimye 20 senedir diyet yapmak yıpratıyor insanı .. gözümü spora diktim hatta şu an pc o yüzden açtım jilan bacıyı deniycem
Disardayim smdi bi de telefondan bakarsam bulamayip kafayi yerim eve gidince bakiym:)
ya kızlar ben sarktım sanki
hayır yapamıyorum vakit yokkkSpor yapiyomusun canım. Bol bol plates yapmani ve ağırlık kaldirmani tavsiye edebilirim :)
Zayifim bu hafta kilo vermismiydin listeye bakamadim simdi ..Dün ve bu gün menulerim iyi degil, çok kötü de değil yazmasam daha iyi, yarindan itibaren gayet dikkat edilecek inşallah :) iyi günler. ..
hayır yapamıyorum vakit yokkk
Zayifim bu hafta kilo vermismiydin listeye bakamadim simdi ..
Hiii o zaman zaman kaybetme diyetine saril bu hafta kilo vermeni bekleriz hadi bakalimNerdeee bi artida ben vardim200 gr artidaydim
Kullaniyorum:)Ezgicim instagram kullanıyor musun?
Uğur gedik diye bir antrenör var ,sürekli video yüklüyor,takip etsene :)Kullaniyorum:)
Sordum bahara haber gelince yazarım sana güzelim...Disardayim smdi bi de telefondan bakarsam bulamayip kafayi yerim eve gidince bakiym:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?