Bize katılsana handem...birlikde zorunluluk olursa yaparsın belki...25dakikacık...ama galiba sağlığında da sorun vardı.dimi fıstığım?ya kızlar ben sarktım sanki
Tamam ablam...bundan sonra top bende...hiç tanışamadım ki...yeniler diye bi nature aklımda bi de fatoş...lili ds listeye girmesemi ya?ama listeye girerse belki daha motive olur.bir de ben 63oldum.58olmak için listeye girmeye gerek var mı sizce?Kizlar yeni uyelerimizde niye devamlilik yok yahu ( özel bir durumlari yoksa )kaptanim kralicem yeni uyelere hergun girmek, menu vermek, paylasim yapmak zorunlugunu hatirlatirmisiniz
Biz jillian yapıcaz kuzucumUğur gedik diye bir antrenör var ,sürekli video yüklüyor,takip etsene :)
Mis mis...sevgili meryem ellerine sağlık...Bugün menüm
sabah
Mantarlı omlet dereotlu yoğurt
ara 1 elma yarım portakal
öğle
kıymalı ıspanak salata
akşam
salata yoğurt
Canımmm yarın menünü veriyorsun mutlaka..Dün ve bu gün menulerim iyi degil, çok kötü de değil yazmasam daha iyi, yarindan itibaren gayet dikkat edilecek inşallah :) iyi günler. ..
Sosyalimin arkadasi : sosyalime selam ve sevgilerimizi ilet ayricada takdirlerimizi .Bugün menüm
sabah
Mantarlı omlet dereotlu yoğurt
ara 1 elma yarım portakal
öğle
kıymalı ıspanak salata
akşam
salata yoğurt
Aynura aldin basini gidiyon :) bence gir listeye ya degilse veremezsin ..Tamam ablam...bundan sonra top bende...hiç tanışamadım ki...yeniler diye bi nature aklımda bi de fatoş...lili ds listeye girmesemi ya?ama listeye girerse belki daha motive olur.bir de ben 63oldum.58olmak için listeye girmeye gerek var mı sizce?
Hastami oldinki ? Biraz meyve ye C vitamini olur ..Kızlar kızlarrr ben geldim.işler bitti,yrmek yedim uyudum uyandım,yine halsizim ve yorgunum ama çok şükür buradayım...
Hiii o zaman zaman kaybetme diyetine saril bu hafta kilo vermeni bekleriz hadi bakalim
Sana evde kalmak yaramiyor dimi ?:)
Evde olunca insan surekli bisiler yemek istiyor , calisirken saat nasil geciyor isden insanin aklina yemek gelmiyor . hep derim calissam kesin zayif olurdum diye :)
Menu bekliyorum senden kendini alistirma
Ha bide evdesin cocuklari uyutunca spor yapabiliyormusun ? en azindan bu iki gunu degerlendir
Canımmm yarın menünü veriyorsun mutlaka..
Sen 5i bizimle başlıyorsun dimi canım?Su andan itibaren sımsıkı sarildim diyetime :) spor illaki sart yapmam laZim :) ayyy şimdiden stres oldum
Tamam kaptanimmm
Sirf sen stres olda diyetine adepte ol diye yazdik zaten zayifimSu andan itibaren sımsıkı sarildim diyetime :) spor illaki sart yapmam laZim :) ayyy şimdiden stres oldum
Tamam kaptanimmm
Yok ablam ya vericem.kendim bıraktım.son bi kaç gündür çok çok yiyorum...pazartesi sporla birlikde başlıyorum inşallah...geçen hafta 1haftada verdim 3kiloyu...Aynura aldin basini gidiyon :) bence gir listeye ya degilse veremezsin ..
Lilissi bende goremiyorum bi gelip 3-5 mesaj yazip birkacgun gorunmuyor . Ama kk aktif sanirim , gelirsa konusalim boylede devam edebilir tabi listeye girmeden ..
Ayın bazı dönemlerinde banada öğle oluyor....sen bi keresinde bana karbohidrat ye demiştin...sende yemiyorsun ondandır herhalde...ben de son bi kaç gündür her şey yiyorum...vücudumu pisliklerden arındırmak istiyorum artık...Kizlar bu birkacgundur istahimi kontrol edemiyorum ya aslinda ac da degilim . Ama surekli yiyesim geliyor .. Karbon yememe calisiyorum ondanmidirki ?
Reglede 1 hafta var sanirim ondan degil ..
Sen 5i bizimle başlıyorsun dimi canım?
Sirf sen stres olda diyetine adepte ol diye yazdik zaten zayifim
EVET AYNUR LEVEL 1 DEN SONRASINI YAPAMIYORUMBize katılsana handem...birlikde zorunluluk olursa yaparsın belki...25dakikacık...ama galiba sağlığında da sorun vardı.dimi fıstığım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?