Hoş geldin baharımmm...nasılsın kuzum?hiç karşılaşamadık senlen?ne zaman temelli geliyorsun aramıza?@Honey_ball hosbldm iyiyim ablacm sn naslsnn
Tamam kuzum.EVET AYNUR LEVEL 1 DEN SONRASINI YAPAMIYORUM
LEVEL 1 İDE ÇOK ZOR YAPIYORUM BEN
:)) ablaaam nasll özledmm bi bilseen en yakn zamanda ablacm en geç 7 gün snraHoş geldin bgü..nasılsın kuzum?hiç karşılaşamadık senlen?ne zaman temelli geliyorsun aramıza?
Tamam canım.bilmiyorum niyeyse senin geleceyinden çok emindim zaten..bekliyoruz..:)) ablaaam nasll özledmm bi bilseen en yakn zamanda ablacm en geç 7 gün snra
İyiyim ablacm sn naslsnnHoş geldin baharımmm...nasılsın kuzum?hiç karşılaşamadık senlen?ne zaman temelli geliyorsun aramıza?
Ben de iyiyim çok şükür...spor topğimiz var.katılsana 5inden başlıyoruz...İyiyim ablacm sn naslsnn
:)nerden bakablrm topiğe zahmet olmazsa lnk atablrmsn ablacmBen anyiyim çok şükür...spor topğimiz var.katılsana 5inden başlıyoruz...
3. Hadi böcü taniyamadin oturma gurubunudami taniyamadin aynura ahaha :)Ezgiiim tarz yarışmasında 3.müsün 5.misin?tanıyamadım tam...
Hah ağzına sağlık ablam...baharımmm durum ne?Bahar kilo durumun ne canim ?
Abla tartlmadm hcBahar kilo durumun ne canim ?
Bence de kork korkAbla tartlmadm hcdiyette yapamadm ama fazla abartmadm kilo almıss olbblrm korkuyorum tartlmaya listeye girmeden tartlcm
Aynur ablacm canm ablam fazla kzmazsn dmi kıyamazsın :)Bence de kork kork
Aynuranın qazabından kork...
E bakarızzzAynur ablacm canm ablam fazla kzmazsn dmi kıyamazsın :)
:) :) :)E bakarızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?