- 29 Ekim 2014
- 293
- 251
- 48
- 30
:) hosgeldnMerhabalar arkadaşlar :) yeni üyeyim ama devamlı olmaya çalışıyorum hep yazıyorum :)
Sabah : karaty kahvaltısı
Öğlen : dayanamadım herkes yerken 3 sıgara Böreği de ben yedim :)
Aksam : 2 lahmacun bol ayran ve salata
Daha spor yapmadım vizeler başlayacak bu hafta ders çalışıp sonra yapacağım sporumu gece sporu olacak yani :)
Hoşbulduk canm :):) hosgeldn
Telefondan girince milattan önce geliyorum gibi oldu :) oku oku bitmedi bi türlü :) ama son sayfa kaldı artık o da eve gidince :) iyiyim sınavlarım var bugün ve yarın o yüzden gelemedim. Yarında muhtemelen gelemeyebilirim ama akşam eve geçince girip menümü yazıcam hemenPerimmm gelmişsin...nerelerdeydin kızzz?
:) ne okuyosn canmHoşbulduk canm :)
Dinkültürü öğrt.:) ne okuyosn canm
Vizelerde Allah yardmcn olsun =)
Ne güzel :)Dinkültürü öğrt.
Ah canm çok tesekkürlerr
Sen okuyor musun ?:) ne okuyosn canm
Vizelerde Allah yardmcn olsun =)
Evet ama tekrar grcem sınava canm ailemin yanında okumak istiyorumSen okuyor musun ?
Ben de öyle istiyordum aslında ama olmadı. Ben de aileden uzaklaşmak için istemiştim :)Evet ama tekrar grcem sınava canm ailemin yanında okumak istiyorum
Suan nerede okuysn canmBen de öyle istiyordum aslında ama olmadı. Ben de aileden uzaklaşmak için istemiştim :)
Puanım kırılacakmış yeniden. Açıköğretim Yazdığım içinonu öğrenince bıraktm çalışmayı
Suan nerede okuysn canm[/QUOTE][QUATE="tubaturem06, post: 38659702, member: 600278"]Ben de öyle istiyordum aslında ama olmadı. Ben de aileden uzaklaşmak için istemiştim :)
Puanım kırılacakmış yeniden. Açıköğretim Yazdığım içinonu öğrenince bıraktm çalışmayı
Hoş geldin tubacım.tanışamadık seninle.ben takım kaptanı aynura.temmuzda mezun oldum.19kilo vermişdim.ama şu yılbaşlndan dolayı 5kilo geri aldım.ama hiiiç slkıntım yok.nasılsa 2 3 haftaya gidecek...Merhabalar arkadaşlar :) yeni üyeyim ama devamlı olmaya çalışıyorum hep yazıyorum :)
Sabah : karaty kahvaltısı
Öğlen : dayanamadım herkes yerken 3 sıgara Böreği de ben yedim :)
Aksam : 2 lahmacun bol ayran ve salata
Daha spor yapmadım vizeler başlayacak bu hafta ders çalışıp sonra yapacağım sporumu gece sporu olacak yani :)
bahar hoşgeldinEvet ama tekrar grcem sınava canm ailemin yanında okumak istiyorum
Sen bizim jillian topiğine bakdın mı kuzum?bi bak bakalım.belki başlarsın bizimle 5indeBu arada sormuş olayım ben spor saatlerımi tam oturtamadım siz ne vakit yapıyorsunuz hanımlar ?
Hangi vakitte yapınca daha çok verim alırız spordan sizce ???
Ne diycez handem...alkış yapan smileeeee...bahar hoşgeldin
bu arada kızlar ben ünv sınavına gircem çok heyecan yaptım
bu kararı dün verdim
ünv terkimde birazcık
tekrar açıktan okuyayım 28 yaşından sonra dedim ne dersiniz
Hande tebrik ederim isabetli karar .. Kiz ben bu yastabahar hoşgeldin
bu arada kızlar ben ünv sınavına gircem çok heyecan yaptım
bu kararı dün verdim
ünv terkimde birazcık
tekrar açıktan okuyayım 28 yaşından sonra dedim ne dersiniz
Aaaa hayr bakmadım o ne ola ki ??? Nerde bu TopicSen bizim jillian topiğine bakdın mı kuzum?bi bak bakalım.belki başlarsın bizimle 5inde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?