Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[QUOTE="m

Şu an ailemin yanındayım cnm. Çok fazla açık yazamıyorumne olur ne olmaz Dİye.
Ama Doğudayz :)

Tuba bolumunde gayet iyi canim niye tekrar girmeyi istedinki ?...[/QUOTE]
Ya bölümümü seviyorum aslında ama.
Ankara'yı kazanırsam evlenmeme izin verecekti babam . Yani erkek arkadaşımla tanışınca bu şartla izin verdi . Sevdiceğim Ankara'da yaşıyor da.

Ben de hem evli hem okullu olacaktım planlarımıza göre ama olmadı işte puan kırılıyor yeniden. ( ay çok mu konuştum ne :)

Perim aciklise sinavlari var bugun , onda gozetmenmi oldun :)
Yok bende ahmet yesevi üniversitesinde bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği okuyorum uzaktan eğitim. Onun sınavları var bu hafta sonu. Araya bugün bide tiyatro sıkıştırdım birazdan ona giricem :)

Kızzz ne yapcan hem evli hem okullu olmayı?ah ah o yaşda kafa çalışmıyorki...

Hoş geldin tubacım.tanışamadık seninle.ben takım kaptanı aynura.temmuzda mezun oldum.19kilo vermişdim.ama şu yılbaşlndan dolayı 5kilo geri aldım.ama hiiiç slkıntım yok.nasılsa 2 3 haftaya gidecek...
Merhaba :) memnun oldum :) inşallah Beraberce vermeye devam ederiz kaptan :)

Kızzz senin ne çok uğraşın var.ne hoş sana...çok mutlu oldum..

bahar hoşgeldin
bu arada kızlar ben ünv sınavına gircem çok heyecan yaptım
bu kararı dün verdim
ünv terkimde birazcık
tekrar açıktan okuyayım 28 yaşından sonra dedim ne dersiniz
Hossbuldmm :) coook güzeeel bi karar canmm hangi bölümü düsünüyorsn

1alıntılama hata yapan fıtsık dahaaa...kızzz dikkatli olsanıza sonra ortalık karışıyor fena halde

Canım vakit bulamadığım için takıma kayıt olmadım ! Arada gelirim fırsat buldukça demiştim siteyi kaybetmitğm yenı buldum
Haaa evet hatırladım canım.tamamdır.nasıl gidiyor?kilo vere bildinmi?hadi 5ocaktan bizimle jillian yapsana

Haaa evet hatırladım canım.tamamdır.nasıl gidiyor?kilo vere bildinmi?hadi 5ocaktan bizimle jillian yapsana

Haftada bır gidiliyor normalde Yılbaşı tatili nedeniyle 14. Gun çağırdı benı yani 7 Ocak'ta pazartesi yada salı da devlete gidicem tahlil verdi bir Sürü onları yaptırıcam henüz kaç kilo verdiğimi bilmiyorum ama grip oldum 10 gündür elimden geleni yapmaya çalıştım bakalım iki kilo vermiş olsam bana yine yeter ama karnım indi onu hissedebiliyorum jijilan nedir canım anlamadım ?????

Topiğimize baksana kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…