Anlamadım daha net yazar mısın !!??????Topiğimize baksana kuzum...
İyi aksamlar
Yogundum gelemedım bugun. Yarına da misafirlerim olacak, aksama ancak vaktim olur sanırım.
Masallah iyi sohbet etmişsiniz. Aynura nihayet takımın yolunu bulmuş
Aeben spora baslamana cok sevindim. Neyi rahat yapıyorsan/yapmaktan keyif alıyorsan onu yap canım. Ben de yuruyuşe bayılıyorum
Hande sarkma varsa sen de bir sekilde zaman bulup egzersiz yapmalısın canım
Ezgi sıkılaşmaya ihtiyacın var. Egzersizle halledersinAma tabi hedef kilonu asagi cekerler mi bilemiyorum.
Yeni arkadaslara kaynasmak için biraz zaman tanıma taraftarıyım. Cogu kez kendileri de ifade etti. Okuyorlar ama sohbete dahil olmaya cekiniyorlar. Çalıştıgı için sadece hafta içi yazabilen arkadaşlarımız da var aralarında. Devam etmek istemeyen zaten 1-2 hafta durmadan gidiyor zaten. 3. Haftaya gelip de gunde 2 defa bile olsa giren menusunu yazan arkadaslarin listede olmasi tataftariyim. Liste de bir motivasyon kaynagi neticede ve az degil 3 hafta bekliyorlar. Benim gibi 6 gunde girmiyorlar
Esma yazini okudum canim. Yarisi gitti
Zayifolcam rehavete kapilma canim. Haftaya senden guzel bir sonuc bekliyoruz
Ama ben hemen listeye gitmek istiyorum yaaaa :).
Ya çok güzel su içiyorsun yaa. Şişeyle mi geziyorsun hep :)Raporum
Sabah
Yulaf kepekli ve peynirli omlet, salata ve sut.
Ogleden sonra
Balik, salata ve 1 bardak salgam.
Aksam
Yogurtlu kabak (haslanmis tavuk eti ile).
1.5 saat avm de dolastim. Leslie 4 mil yaptim. 4 litre su ictim.
3. Cuma guzelim. Yeni kurallar boyle.
Ama demoralize olma lutfen. Hep beraber gule oynaya zayifliyoruz. Netice onemli
Ya çok güzel su içiyorsun yaa. Şişeyle mi geziyorsun hep :)
Keşke ben de içebilseeemm
Yemel yerken ya da uzerine cok icerim ben. Emzırdıkten sonra o kadar susarım ki mutfaga koşarım hemen. Koşu bandıyka yuruyorsam 1 litre suyum durur yanımda. Leslie de de miller arası içiyorum. Ben 4 litrenin üzerine gece de 2 defa kalkıp 1 litreye yakın içiyorum
AA çok iyi Leslie de miller arası derken canm ??
süperr :)5 millik videosu var bende. Her mil sonunda bir es var ve diger mil yavas baslıyor. Ben de o ara masanın üzerinde hazır ettigim suyu içiyorum
3um canmEzgiiim tarz yarışmasında 3.müsün 5.misin?tanıyamadım tam...
Ahhh daha neler var bende bir bilseen :) bu yaşta yapmazsam daha yapamam diye düşünüyorum o yüzden verdim kendimi eğitime işe güce :)Kızzz senin ne çok uğraşın var.ne hoş sana...çok mutlu oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?