Aynuram günaydın ben bi arkadaş davet ettim başka bi diyet topiğinden...16 kilo hedefi var...yerimiz var diye düşündüm :)Günaydınnn...iyi günler herkese...
İyi yaptın canım.ben şimdi çıkıyorum.sen ilgilenirsen sevinirimAynuram günaydın ben bi arkadaş davet ettim başka bi diyet topiğinden...16 kilo hedefi var...yerimiz var diye düşündüm :)
Evet yani zaten yapacağım şey belli evde sebze varsa sebze+yoğurt,et varsa et+salata bu kadar makarna pilav da yok.Nature canim o listeler sıkar ancak 1 hafta tam yapabilirsin ... Pro, salata, yogurt .... Super menu oyle kasik hesabinida bos ver karnini doyur .. Yediklerinin miktarindan cok icerigi onemlidir :)
Herkese günaydın,dünkü menüm örnek menü değil ama sabah 75'i gördüm .Bu arada leslie 3 mile başladım.2 gündür yapıyorum,evden çıkamadığım için bana iyi geldi.Gençliğimde her sabah 1 saat aerobik yapardım zaten.Şimdi tekrar evde spora başlamak iyi geldi.Günde 45 dk yeter diye düşünüyorum.
Afiyet olsun karasizin . Aksaminda pilav yerine salata olsa daha iyiydi ..Bugunku menum
Sabah
Az yağda 2 dilim sucuk ve peynirli 2 yumurta
1 domates
Çok az gevrek
Öğlen
Kuru fasulye
Salata
Yoğurt
Akşam
6-7 köfte
Bugday pilavı
Yoğurt
Sporumu yapınca yazarım
Su şimdiden 1 lt oldu
Aaaa gecnliginde ne demek ayol hala genciz :))) 39 yasinda gecligimde dersen ooooo ..Herkese günaydın,dünkü menüm örnek menü değil ama sabah 75'i gördüm .Bu arada leslie 3 mile başladım.2 gündür yapıyorum,evden çıkamadığım için bana iyi geldi.Gençliğimde her sabah 1 saat aerobik yapardım zaten.Şimdi tekrar evde spora başlamak iyi geldi.Günde 45 dk yeter diye düşünüyorum.
Fatos normalde menulerin zaten az degil o yuzdende senin icin bu menude iyi benceMerhaba arkadaşlar bugün tğm gün temizlik yaptım kayınvalidemler yatılı geliyo yarın kalcaklar 3-4 gün.. Kahvaltı yapmadım sayılır öğlen bir tane lahmacun akşam da döner dürüm yedim diyetim uçtu yani ama yarın toparlıcam inş :) herkese iyi geceler öpücükler
Karatayda bulgur ve bugday serbest diye öyle düşünmüştümAfiyet olsun karasizin . Aksaminda pilav yerine salata olsa daha iyiydi ..
Karatayda bulgur ve bugday serbest diye öyle düşünmüştüm
Kararsizim karatayda bu ayrinti tam nasil bilmiyorum ama etle agir karbonhisratlari karistirmamalisin . Bu senin daha iyi kilo vermeni saglar .Ya bulguru yiyceksin salata ve yogurtla yada etini salata ve yogurtla .. Ayrica karatayda gevrek yenmezKaratayda bulgur ve bugday serbest diye öyle düşünmüştüm
Aynen zayifim ben kitabini okudum . Arada bir birkac kasiga izin var ama genel olarak karatay yapanlarin menuleri pro yerine baklagil ve bulgurla dolu oluyor ( kararsisim genel bir bilgi senlik degilcanım aslında bende serbest diye çok tüketiyodum, ama karatay; kilo vermek isteyenlere günde 2-3 kaşıkla sınırlayın diyomuş, tabi ben kitabı okumadığımdan bilmiyordum :)
Zayifim menun guzel canim ama birazdaha proyu artirmalisintünaydın hanımlar
menüm
sabah
omlet
yeşillik
peynir
zeytin
öğlen
yarım kase kuru biber dolma
akşam
çorba
salata
yoğurt
2-3 dolma
su içiyorum
spor jilliana başlıycam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?