Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nature canim o listeler sıkar ancak 1 hafta tam yapabilirsin ... Pro, salata, yogurt .... Super menu oyle kasik hesabinida bos ver karnini doyur .. Yediklerinin miktarindan cok icerigi onemlidir :)
Evet yani zaten yapacağım şey belli evde sebze varsa sebze+yoğurt,et varsa et+salata bu kadar makarna pilav da yok.

Herkese günaydın,dünkü menüm örnek menü değil ama sabah 75'i gördüm .Bu arada leslie 3 mile başladım.2 gündür yapıyorum,evden çıkamadığım için bana iyi geldi.Gençliğimde her sabah 1 saat aerobik yapardım zaten.Şimdi tekrar evde spora başlamak iyi geldi.Günde 45 dk yeter diye düşünüyorum.

Günaydın kızlar
2 gündür gezmelerdeyim o yüzden gelemedim
Menülerimi hatırlamıyorum ama abartmadım diyebilirim dün bir tane kestane şekeri yedim sadece
1. Olmuşuz çok sevindim
Aynur jillian topiğine nasıl giriliyo ben bilmiyorum link atarmısın

Bugunku menum
Sabah
Az yağda 2 dilim sucuk ve peynirli 2 yumurta
1 domates
Çok az gevrek

Öğlen
Kuru fasulye
Salata
Yoğurt

Akşam
6-7 köfte
Bugday pilavı
Yoğurt

Sporumu yapınca yazarım
Su şimdiden 1 lt oldu

ya leslie 3 te ağırlık kaldırıyoruz ya kaz falan yapmayalım sonra :) ??

Dunki raporum

Sabah
Biberli omlet . Peynir .
2 zeytin..tere ..

Oglen
Et yahni . Tere . Roka .
Karpuz turp . Az agin :))

Ara .
Yer fistigi . Findik .
1br süt mistik cayla .

Aksam .
Az yahni . 2ks yogurt ..

Ara
3-5 fistik

Jullian Level 1 .
15 dk pilates .
2 lt su ..

Bugun istahim dune gore birazdaha iyi sanki ...

Bugunku menum
Sabah
Az yağda 2 dilim sucuk ve peynirli 2 yumurta
1 domates
Çok az gevrek

Öğlen
Kuru fasulye
Salata
Yoğurt

Akşam
6-7 köfte
Bugday pilavı
Yoğurt

Sporumu yapınca yazarım
Su şimdiden 1 lt oldu
Afiyet olsun karasizin . Aksaminda pilav yerine salata olsa daha iyiydi ..

Aaaa gecnliginde ne demek ayol hala genciz :))) 39 yasinda gecligimde dersen ooooo ..
İlk baslarda 45 dk iyidir ilerki zamanlarda 1 saate cikarirsin

Son düzenleme:
Fatos normalde menulerin zaten az degil o yuzdende senin icin bu menude iyi bence
İyi misafir agirlamalar .

tünaydın hanımlar
menüm
sabah
omlet
yeşillik
peynir
zeytin

öğlen
yarım kase kuru biber dolması

akşam
çorba
salata
yoğurt
2-3 dolma

su içiyorum
spor jilliana başlıycam inşallah

Karatayda bulgur ve bugday serbest diye öyle düşünmüştüm

canım aslında bende serbest diye çok tüketiyodum, ama karatay; kilo vermek isteyenlere günde 2-3 kaşıkla sınırlayın diyomuş, tabi ben kitabı okumadığımdan bilmiyordum :)

Karatayda bulgur ve bugday serbest diye öyle düşünmüştüm
Kararsizim karatayda bu ayrinti tam nasil bilmiyorum ama etle agir karbonhisratlari karistirmamalisin . Bu senin daha iyi kilo vermeni saglar .Ya bulguru yiyceksin salata ve yogurtla yada etini salata ve yogurtla .. Ayrica karatayda gevrek yenmez birde soyle bir ayrinti var aslinda karatay pro agirlikli bir beslenmedir , ama genelde baklagil ve bulgura
fazla agirlik veriyor gordugum karataycilar,evet bulgur, baklagil var katatayda ama bu kadar sık
degil oylen kru yemissin aksamda kofte salata yogurt tercihetmen daha iyi karatayda yapiyor olsan

canım aslında bende serbest diye çok tüketiyodum, ama karatay; kilo vermek isteyenlere günde 2-3 kaşıkla sınırlayın diyomuş, tabi ben kitabı okumadığımdan bilmiyordum :)
Aynen zayifim ben kitabini okudum . Arada bir birkac kasiga izin var ama genel olarak karatay yapanlarin menuleri pro yerine baklagil ve bulgurla dolu oluyor ( kararsisim genel bir bilgi senlik degil )

tünaydın hanımlar
menüm
sabah
omlet
yeşillik
peynir
zeytin

öğlen
yarım kase kuru biber dolma

akşam
çorba
salata
yoğurt

2-3 dolma

su içiyorum
spor jilliana başlıycam inşallah
Zayifim menun guzel canim ama birazdaha proyu artirmalisin
Kilo vermek isteyenlerin kilo gr.
Basina 1,5 gr protein almalari gerekliymis ( bu yiyecek agirligi degil ama , yiyeceklerin icindeki pro miktari )

Aynur cokmu hastalandin gelmedin bugun ...

Bocuk sende yoksun ..
Arzunun misafiri var sizler nerdesiniz ...
Hulyam sen nerdesin senindemi isin vardi ...

Bugun pazar fazla kimse yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…