Ahaha sesli güldüm aebencim Allah da seni güldürsün :) bu yine iyi hallerim haklısın vallaFatos normalde menulerin zaten az degil o yuzdende senin icin bu menude iyi bence
İyi misafir agirlamalar .
Aynurun işi vardı,o yüzden gitti...benim oğlanda soğukalgınlığı olmuş Dr götürdüm ,bide midesi rahatsız..ilaç verdi..pazara gittim...şimdi oturdum biraz,kalkıp mutfağı toparlıcam..Aynur cokmu hastalandin gelmedin bugun...
Bocuk sende yoksun ..
Arzunun misafiri var sizler nerdesiniz ...
Hulyam sen nerdesin senindemi isin vardi ...
Bugun pazar fazla kimse yok ...
Aynuram günaydın ben bi arkadaş davet ettim başka bi diyet topiğinden...16 kilo hedefi var...yerimiz var diye düşündüm :)
Aynurun işi vardı,o yüzden gitti...benim oğlanda soğukalgınlığı olmuş Dr götürdüm ,bide midesi rahatsız..ilaç verdi..pazara gittim...şimdi oturdum biraz,kalkıp mutfağı toparlıcam..
Ben bunların hepsini uygulamaya kalkarsam 2 gün bile dayanamam bırakırım diyeti sadece karatayda değil diyetisyene gitsen o da protein ağırlıklı diyet verecek ama bi eve ne kadar et tavuk girebiliyor ???? Yumurta peynir nereye kadar yiyebilirsin protein diye ???? İşte bu yuzden tam anlamıyla uygulayamıyorum diyet listeleriniKararsizim karatayda bu ayrinti tam nasil bilmiyorum ama etle agir karbonhisratlari karistirmamalisin . Bu senin daha iyi kilo vermeni saglar .Ya bulguru yiyceksin salata ve yogurtla yada etini salata ve yogurtla .. Ayrica karatayda gevrek yenmezbirde soyle bir ayrinti var aslinda karatay pro agirlikli bir beslenmedir , ama genelde baklagil ve bulgura
fazla agirlik veriyor gordugum karataycilar,evet bulgur, baklagil var katatayda ama bu kadar sık
degiloylen kru yemissin aksamda kofte salata yogurt tercihetmen daha iyi karatayda yapiyor olsan
Canim ben kararliyim beni araniza alirsaniz sizinle devam etmek isterim cok teşekür ederim
Oooo kimleri goruyorummm. Hoşgeldin tatlim
Hosbulduk canim benim cok sagol
boyle bi grup varmis bende sizlerle beraber olmak isterim birlikten kuvet dogar :)
Zayifim menun guzel canim ama birazdaha proyu artirmalisin
Kilo vermek isteyenlerin kilo gr.
Basina 1,5 gr protein almalari gerekliymis ( bu yiyecek agirligi degil ama , yiyeceklerin icindeki pro miktari)
Tabiki alırız yeterki karalı ol.ilk sayfada kurallarımız var onları oku kabul edersen formumuzu doldur başlayalımmm...Canim ben kararliyim beni araniza alirsaniz sizinle devam etmek isterim cok teşekür ederim
Merhaba canım.galiba yenisin.tanışamadık.ben takım kaptanı aynura...19kilo vererek temmuzda mezun oldum,şimdi yılbaşı nedeniyle kilo aldım.yarından ben de yeniden başlıyorum menü paylaşmaya spor yapmayaHerkese merhaba...
Dün çok hareketli bir gün geçirdiğimden akşam yorgun düşüp yazamadım günümü.
Sabah
erken kalktım ama yine de kahvaltı edemedim. Süt de muz da kalmamış evde, o yüzden bişey yiyemedim.
Öğlen
Porsiyon kanat yedim, ekmeksiz
Akşam
Kısır yedim, aç değildim ama teyzem seviyorum diye yapıp getirmiş, dayanamadım :)
Spor yapmadım ama çok hareketli ve bol yürümeli bir gün geçirdim. :)
Merhabaaaa :)Merhaba canım.galiba yenisin.tanışamadık.ben takım kaptanı aynura...19kilo vererek temmuzda mezun oldum,şimdi yılbaşı nedeniyle kilo aldım.yarından ben de yeniden başlıyorum menü paylaşmaya spor yapmaya
Amin!anaaammm bdv ye bir bakiim dedimm şiştim millette bir dert varki Allah cümlesine yardım etsin aminnn.
26yaşındayım canım...bizimle jillian ayapacak olman da ayrıca bigüzel.sen kaç yaşındasın?katılımını iyi tutmaya bak...Merhabaaaa :)
Evet, yeniyim, dünden önceki gün katıldım takıma. Maşallah ya baya vermişsin. Darısı başımaaaa :) ben de yarın spora başlayacağım Jillian takımıyla, finallerim de var ama umarım aksatmam.
Bu arada kaç yaşındasın? Abla mı desem isminle mi hitap etsem, bilemedim :)
Ve çok memnun oldum :)
23 yaşındayım canım.26yaşındayım canım...bizimle jillian ayapacak olman da ayrıca bigüzel.sen kaç yaşındasın?katılımını iyi tutmaya bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?