Cok gecmis olsun
Hayatcım ilk sayfada kurallarımız var,onları okuman gerekiyor,aynı sayfada formumuz var onu doldurmalısın..Canim ben kararliyim beni araniza alirsaniz sizinle devam etmek isterim cok teşekür ederim
Yarın büyük gün..,Jullian Bacı hepinizi bi güzel terletsin bakalım :)Merhaba canım.galiba yenisin.tanışamadık.ben takım kaptanı aynura...19kilo vererek temmuzda mezun oldum,şimdi yılbaşı nedeniyle kilo aldım.yarından ben de yeniden başlıyorum menü paylaşmaya spor yapmaya
Evet canım yaaa...benim pci de gelmedi daha,tel.den yapıcam mecburen...Yarın büyük gün..,Jullian Bacı hepinizi bi güzel terletsin bakalım :)
Yaparsın ben çoğu zaman tabletten yapıyorum...Evet canım yaaa...benim pci de gelmedi daha,tel.den yapıcam mecburen...
Bi de kaç gündür geziyorum çok,bacaklarım ve belimin yanları ağrıyor...yarın kesin gebericemYaparsın ben çoğu zaman tabletten yapıyorum...
Bu kaslarının iyi çalıştığını,sporu layıkıyla yaptığını gösterir... :)Bi de kaç gündür geziyorum çok,bacaklarım ve belimin yanları ağrıyor...yarın kesin gebericem
Yarından ben de başlıyorum inşallah...çok saldım kendimi çok...o kadar yedimki kendimden tiksindim yahu...yarından sağlıklı hayata merhaba...Cuma Hedefim : 75 kaptancım...
Hayır yok,1 haftada verebileceğini tahmin ettiğin kiloyu yazıyorsun..sen ne zaman gireceksin listeye?hangi cuma...Hedef belirlerken herhangi bir şart var mı?
Bende yılbaşı gecesi saat 3 te işkembe çorbası içtim ,o andan itibaren diyetteyim :)Yarından ben de başlıyorum inşallah...çok saldım kendimi çok...o kadar yedimki kendimden tiksindim yahu...yarından sağlıklı hayata merhaba...
Aynurcum sende hedef kilonu yaz,cuma günü bildirim yaparsın,listeye girmek şart değil ki.,Yarından ben de başlıyorum inşallah...çok saldım kendimi çok...o kadar yedimki kendimden tiksindim yahu...yarından sağlıklı hayata merhaba...
Ben Cuma günü katıldım gruba, ilk bildirimimi bu hafta yapacağım, eğer onu soruyorsanız :)Hayır yok,1 haftada verebileceğini tahmin ettiğin kiloyu yazıyorsun..sen ne zaman gireceksin listeye?hangi cuma...
Evet canım yapıcam mutlaka...yarın bi tartılıp yazarım...Aynurcum sende hedef kilonu yaz,cuma günü bildirim yaparsın,listeye girmek şart değil ki.,
Bu cuma günü girdiysen önümüzdeki deyil öbür cuma listedesin kuzumBen Cuma günü katıldım gruba, ilk bildirimimi bu hafta yapacağım, eğer onu soruyorsanız :)
Hayatcım ilk sayfada kurallarımız var,onları okuman gerekiyor,aynı sayfada formumuz var onu doldurmalısın..
Ama bildirim yapacağım yine dimi canım?Bu cuma günü girdiysen önümüzdeki deyil öbür cuma listedesin kuzum
Gecmis olsun pasaya . Ah ah hastaliklari hic bitmiyorki iyilesmeden tekrar hasta oluyorlar keratalar ..Aynurun işi vardı,o yüzden gitti...benim oğlanda soğukalgınlığı olmuş Dr götürdüm ,bide midesi rahatsız..ilaç verdi..pazara gittim...şimdi oturdum biraz,kalkıp mutfağı toparlıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?