Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba canım.galiba yenisin.tanışamadık.ben takım kaptanı aynura...19kilo vererek temmuzda mezun oldum,şimdi yılbaşı nedeniyle kilo aldım.yarından ben de yeniden başlıyorum menü paylaşmaya spor yapmaya
Yarın büyük gün..,Jullian Bacı hepinizi bi güzel terletsin bakalım :)

MENÜM

09:00
2 kuru kayısı,su

09:30 1 portakal,1 dilim kızarmış ekmek,nescafe

14:30 1 kase yoğurt,1 yumurta,1 portakal,1 dilim ekmek

18:00 1 kase yoğurt,1 parça haşlanmış et,1 dilim ekmek,1 portakal

Sporumu ve suyu henüz tamamlamadım...

Yarından ben de başlıyorum inşallah...çok saldım kendimi çok...o kadar yedimki kendimden tiksindim yahu...yarından sağlıklı hayata merhaba...
Bende yılbaşı gecesi saat 3 te işkembe çorbası içtim ,o andan itibaren diyetteyim :)

Yarından ben de başlıyorum inşallah...çok saldım kendimi çok...o kadar yedimki kendimden tiksindim yahu...yarından sağlıklı hayata merhaba...
Aynurcum sende hedef kilonu yaz,cuma günü bildirim yaparsın,listeye girmek şart değil ki.,

Aynurun işi vardı,o yüzden gitti...benim oğlanda soğukalgınlığı olmuş Dr götürdüm ,bide midesi rahatsız..ilaç verdi..pazara gittim...şimdi oturdum biraz,kalkıp mutfağı toparlıcam..
Gecmis olsun pasaya . Ah ah hastaliklari hic bitmiyorki iyilesmeden tekrar hasta oluyorlar keratalar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…