Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Baslamissin ve aynen yapmissin tebrikler hulyam baskul sonuclarini banada ilet

Sosyalim hosgeldinnnnn :)
Oh oh bol bol zamanin oldu bide bdv turu yaptin hı :)))
Senin akupunktura ihtiyacinmi var bacim her hafta hedefindesin ..
Kizlar benmi baslasam akupunktura acep ???

Kizlarrr
Konu acmak.ne zormus
Oglen yarim bardak nar suyu ictim bi parca bitter cikolata yedim
5gibi de bi kase domatesli makarna yedim tursu yedim:)

Gecmis olsun pasaya . Ah ah hastaliklari hic bitmiyorki iyilesmeden tekrar hasta oluyorlar keratalar ..
Bu hafta hergün sınavı var ,boğazı iyice kötüleşmeden antibiyotik başladık..midesi sorunlu sanırım reflüsü var,bugünki ilaçlarda geçmezse Cumartesi uzmana götüreceğiz...

Yarın matematik sınavı var,oğluşumun tekrarını yaptırayım,ütü spor derkeeeeen anca 11 gibi gelirim :)

3 hafta değil mi Aynurum,16 sında değil 23 nde girmesi gerekmiyor mu Mavinin listeye?
Kizlar arkadas cuma geldi ama bildirim yapmadi ise hulyamin dedigi gibi olacak . Yok cuma bildirim yaptiysa onumuzdeki degil sonraki hafta (16 ocak ) listeye girebilir ..deneme suresi 2 hafta

Son düzenleme:
Kizlar arkadas cuma geldi ama bildirim yapmadi ise hulyamin dedigi gibi olacak . Yok cuma bildirim yaptiysa onumuzdeki degil sonraki hafta (16 ocak ) listeye girebilir ..deneme suresi 2 hafta
Cuma geldiyse ablam bildirim yapması önemli deyilki,önemli olan bu cuma kilosunu bildirsin ve gelecek cuma da inşallah listede.tabi katılımı iyiyse

Bi de ablam topiğimiz hazır.haydi gel de bi bak. ..yarın başlıyoruz...

Formu nasil doldurucam canim hani sorulari kendim yazip cevaplicakmiyim ayri bi yer var mi form icin
Hoşgeldin canımmm
Sosyalim hosgeldinnnnn :)
Oh oh bol bol zamanin oldu bide bdv turu yaptin hı :)))
Senin akupunktura ihtiyacinmi var bacim her hafta hedefindesin ..
Kizlar benmi baslasam akupunktura acep ???
Ben akupunktura giden biri olarak söylemeliyim ki, ayıptır söylemesi çöp tenekesi gibi herşeyi alıp öğüten ve hiç doymak bilmeyen bir midem varken şimdi gerçekten doyduğumu hissediyorum. Hatta geçtiğimiz haftalarda, iki hafta gidememiştim iğneleri çıkarmama rağmen azıcık bile olsa fazla yesem midem ağrımaya başlıyor yiyemiyorsun denilenin aksine kilo aldıracağını sanmıyorum. Zaten mide alışıyor bir süre sonra tokluk hissini yaşadım ilk kez

Bu arada kaç gündür gelemiyordum sınavlar falan derken menülerimi yazamadım. Dünki menümde bugünle aynıydı tekrar yazmayayım hiç ama ne kadar su içtim hiç hatırlamıyorum en az 1 lt muhakkak olmuştur. Sınavlar derken takip edemedim ama artık düzeltiyorum yeniden

Sabah: (Dün)
Sade omlet
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
domates,salatalık
1 şekersiz çay

Öğlen (yok )

Akşam:
8 köfte
salata
ayran
1 dilim ekmek

2 bardak biberiyeli papatyalı yeşil çay

Sabah: (bugün)
Çeyrek dilimden az kepek ekmeği, bir iki çatal peynir (aceleyle sınava yetiştim o yüzden yiyemedim.)

Öğlen:
2 bardak çay
1 bardak nescafe
Hepsi şekersiz

Akşam:
Köfte
Salata
Yoğurt

2 bardak biberiyeli papatyalı yeşil çay.
Yine 1 lt kadar su oldu devam ediyorum.

Spor olarakta iki gündür sürekli koşuşturup duruyorum. Bugün en az 3 km kadar yürüdüm. Dün ise 6 km falan etti sanırım çünkü dün akşamdan beri kalçam ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…