- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
bu nasıl olacak topiği bulamıyorum biri açıklayabilirmiYarın büyük gün..,Jullian Bacı hepinizi bi güzel terletsin bakalım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilmak-isteyenler.781557/page-71#post-38675644bu nasıl olacak topiği bulamıyorum biri açıklayabilirmi
teşeküür ederim
teşeküür ederim
ama ben diyetten falan sogudum ya bu kaç oldu protein ağırlıklı beslenmiyormuşum da hep bulgur bakliyat yiyormuşum
valla insan bunları bu şekilde duydukca soğuyor hiç hevesim kalmadı
Karasizim tavsiyelerim seni sogurttu ise kusuruma bakma canim bir daha tavsiye vermemteşeküür ederim
ama ben diyetten falan sogudum ya bu kaç oldu protein ağırlıklı beslenmiyormuşum da hep bulgur bakliyat yiyormuşum
kusura bakma da bu tavrın bana çok kaba geldiKarasizim tavsiyelerim seni sogurttu ise kusuruma bakma canim bir daha tavsiye vermem
sana olur biter :))
Burda siz adepte olun kilo verin diye cabamiz... Bu konuda daha once bisi yazdikmi onu bile hatirlamiyorum ...
Baska tavsiye yada menusune yorum yapmami istemeyen yazsin arkadaslarda hem kimseyi kirmayalim hemde boşa zamanimi harcamayim
Ayrica bu tarz bir mesaj yazana kadar abla benim menulerim boyle olmak durumunda mumkunse yorum yapma desen onuda anlarim , ben butur seylerle kirilacak biride degilim olur insanlik hali der gecerim .teşeküür ederim
ilk değil kaçıncı oldu artık her seferinde söylüyorum her seferinde aynı şeyleri okuyorumAyrica bu tarz bir mesaj yazana kadar abla benim menulerim boyle olmak durumunda mumkunse yorum yapma desen onuda anlarim , ben butur seylerle kirilacak biride degilim olur insanlik hali der gecerim .
Mişli muşlu mesajlara hic gerek yoktu ..
Neyse, insallah istediginde guzel kilolar verirsin arkadaşim
Karasizim daha once boylekonular gectigini bile hatirlamiyorum ki takima bir cokkusura bakma da bu tavrın bana çok kaba geldi
ben de bilirim sofralarımı etle balıkla doldurmayı
senin tavrın hiç iyi değildi ki ben bu konuda daha önce de söylediğinde aynı açıklamayı yapmıştım
doğrudur hatırlamaman normal tabi burda kaç kişiyiz kim kimi bu kadar net hatırlar ama ben aldığım tepkileri hatırlıyorum verdiğim cevapları da hatırlıyorum amacım seni suçlamak kırmak üzmek vs değil ben bu konuda hastane doktouna bile aynı şeyi söylüyorum diyet listesi verecekse ona göre versin diyeKarasizim daha once boylekonular gectigini bile hatirlamiyorum ki takima bir cok
kisi geliyor hep elimizden geldigi kadar yardimci olmaya calisiyoruz . Ve senin imkanlarin yada baskasinin imkanlari benim aklimin ucundan bile gecmez ne
haddimeşimdi uzuldum iste 7
senedir buralardayim herkese bildigim kadariyka yardimci olmaya calisirim ilk kez birinden bunlari duyuyorum ilk kez biri bana kaba oldugumu soyluyor
doğrudur hatırlamaman normal tabi burda kaç kişiyiz kim kimi bu kadar net hatırlar ama ben aldığım tepkileri hatırlıyorum verdiğim cevapları da hatırlıyorum amacım seni suçlamak kırmak üzmek vs değil ben bu konuda hastane doktouna bile aynı şeyi söylüyorum diyet listesi verecekse ona göre versin diye
ben sadece zaten yavaş kilo verdiğimi düşünürken kaç defa bunları duymak hoşuma gitmedi onu söylemek istedim
honeycim bn bu hafta sana yetisemiycm herhal cok uzgunum bugun cok cisss var esimle disari ciktik sinemaya gittik :Canim herkes dogru bildigini soylemek, karsisindakine faydali olmak istiyor. Motivasyonunu dusurme, ayni sevkle devam et lutfen...
İyi aksamlar güzellikler :) naslsnz bu arada bnm bi isteğim olacak sizden vakti olan biri varmı şuan bana diyet tecrübesini paylaşacak tam anlamıyla diyet nasıl yapılor mesela sporu ne zaman yapmak fydalı aksamları ne yemeli s
Yarın diyetinin ilk günüymüş gibi düşün,bugün yediklerin afiyet olsun,bugünü yaşamamış say :)iyi geceler bayanlar .. 5 gündür diyet yapıyorum ama bugün en rezil günümdü ..
pislik sevgilimle tartıştk ne bulduysam yedim çünkü gün boyunca hep onun yüzünden stres sinir doluydum ...
sabah güzel başladım ama öğlen kek poğaça ve nutella .. ne bulduysam yedim anacım ..
hele o demli demli çaylara attığım şekerlerrr ....
rezil ettim diyeti ..
yarın daha stressiz olrum inşallah okula gitmeyip bol bol spor yapıp telafi etcem bugünü . Yoksa ben un çuvalı gibi tepinirken komşular rahatsz olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?