Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyi aksamlar

Daydream pasana gecmis olsun canim. Sinavi da iyi gecer insallah.

Hayat hos geldin canim

Sosyal sen ac fikirlerini paylas ihtiyaci olanlarla canim. Sen de guzel gidiyorsun
Benim baska bir topik icin enerjim de zamanim da yok canim.

Raporum
Sabah
Peynirli omlet, salata ve sut.

Ogleden sonra
Kebap, salata ve ayran.

Aksam
Cacik (marul, dereotu, salatalik ve haslanmis tavuk).

40dk yurudum. Birer adet elma ve havuc yedim. 4 litre su ictim.

teşeküür ederim
ama ben diyetten falan sogudum ya bu kaç oldu protein ağırlıklı beslenmiyormuşum da hep bulgur bakliyat yiyormuşum
valla insan bunları bu şekilde duydukca soğuyor hiç hevesim kalmadı

Canim herkes dogru bildigini soylemek, karsisindakine faydali olmak istiyor. Motivasyonunu dusurme, ayni sevkle devam et lutfen...

teşeküür ederim
ama ben diyetten falan sogudum ya bu kaç oldu protein ağırlıklı beslenmiyormuşum da hep bulgur bakliyat yiyormuşum
Karasizim tavsiyelerim seni sogurttu ise kusuruma bakma canim bir daha tavsiye vermem
sana olur biter :))
Burda siz adepte olun kilo verin diye cabamiz... Bu konuda daha once bisi yazdikmi onu bile hatirlamiyorum ...
Baska tavsiye yada menusune yorum yapmami istemeyen yazsin arkadaslarda hem kimseyi kirmayalim hemde boşa zamanimi harcamayim

kusura bakma da bu tavrın bana çok kaba geldi
ben de bilirim sofralarımı etle balıkla doldurmayı
senin tavrın hiç iyi değildi ki ben bu konuda daha önce de söylediğinde aynı açıklamayı yapmıştım

teşeküür ederim
Ayrica bu tarz bir mesaj yazana kadar abla benim menulerim boyle olmak durumunda mumkunse yorum yapma desen onuda anlarim , ben butur seylerle kirilacak biride degilim olur insanlik hali der gecerim .
Mişli muşlu mesajlara hic gerek yoktu ..
Neyse, insallah istediginde guzel kilolar verirsin arkadaşim

ilk değil kaçıncı oldu artık her seferinde söylüyorum her seferinde aynı şeyleri okuyorum

Karasizim daha once boylekonular gectigini bile hatirlamiyorum ki takima bir cok
kisi geliyor hep elimizden geldigi kadar yardimci olmaya calisiyoruz . Ve senin imkanlarin yada baskasinin imkanlari benim aklimin ucundan bile gecmez ne
haddime şimdi uzuldum iste 7
senedir buralardayim herkese bildigim kadariyka yardimci olmaya calisirim ilk kez birinden bunlari duyuyorum ilk kez biri bana kaba oldugumu soyluyor

doğrudur hatırlamaman normal tabi burda kaç kişiyiz kim kimi bu kadar net hatırlar ama ben aldığım tepkileri hatırlıyorum verdiğim cevapları da hatırlıyorum amacım seni suçlamak kırmak üzmek vs değil ben bu konuda hastane doktouna bile aynı şeyi söylüyorum diyet listesi verecekse ona göre versin diye
ben sadece zaten yavaş kilo verdiğimi düşünürken kaç defa bunları duymak hoşuma gitmedi onu söylemek istedim

ben galiba diyetimin adını yanlış verdim
o zaman şöyle olsun
ben ekmeksiz pirinçsiz makarnasız bir diyet uygulamaya çalışıyorum
bu daha uygun sanırım

mucizelerprensesi canım burda alınganlık edilecek bir durum yok ki

canım bende önceden bulguru çok tüketiyordum ve 2 ay kilom yerinde saydı durdu, buraya geldiğimde benim menülerimede arkadaşlar yazdılar, dikkate aldım ve çok şükür gene kilo verebiliyorum, burada hepimizin amacı incelmek, kilo vermek
... senin iyiliğin için menülerine cevap yazılıyor, lütfen bunu aklından çıkarma canım...

İyi aksamlar güzellikler :) naslsnz bu arada bnm bi isteğim olacak sizden vakti olan biri varmı şuan bana diyet tecrübesini paylaşacak tam anlamıyla diyet nasıl yapılor mesela sporu ne zaman yapmak fydalı aksamları ne yemeli s

Dun oglan gece 3 saat ancak uyudu. Yine dis cikariyor sanirim. Bugun de sabahtan misafirim vardi. O kadar yorgunum ki. Dokunmasalar 2 gun kipirdamadan uyurum. Iyi geceler&uykular guzeller

iyi geceler bayanlar .. 5 gündür diyet yapıyorum ama bugün en rezil günümdü ..

pislik sevgilimle tartıştk ne bulduysam yedim çünkü gün boyunca hep onun yüzünden stres sinir doluydum ...

sabah güzel başladım ama öğlen kek poğaça ve nutella .. ne bulduysam yedim anacım ..

hele o demli demli çaylara attığım şekerlerrr .. ..

rezil ettim diyeti ..

yarın daha stressiz olrum inşallah okula gitmeyip bol bol spor yapıp telafi etcem bugünü . Yoksa ben un çuvalı gibi tepinirken komşular rahatsz olurlar

canm ben sabah ekmeksiz sıkı bir kahvaltıyla başlıyorum güne .. ara öğün olarak bir meyve yiyorum .. bazen yanında ceviz de yiyorum .. akşam yine ekmeksiz sebzeli etli fark etmez zeytinyağlı tereyağlı bir yemek yiyorum paates pirinç hamurişi tatlı yasak .. 6 dan sonra bişe yemiyorum (bugün rezil ettim diyeti ama normalde yemiyodum yani ) .. spor saatlerini ben de sordum cevap alamadım henüz ya burdan :)
bide bol su anacım .. habire tuvalete gidip gelcen yani

benim diyetim karatay diyeti bu arada

Yarın diyetinin ilk günüymüş gibi düşün,bugün yediklerin afiyet olsun,bugünü yaşamamış say :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…