Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Baharım merhaba, burada herkes farklı farklı diyetler yapıyor,şimdi herbirimiz yazsak aklın karışacak..bence internetten diyetisyenlerin yazılarını okusan daha iyi olur...spora gelince sabah daha etkili deniyor ama sen ne zaman uygunsan o zaman yap.,bak ben şimdi kalkıp Jullianimi yapacağım :)

maşallah ne azim var yahuu :)

Dun oglan gece 3 saat ancak uyudu. Yine dis cikariyor sanirim. Bugun de sabahtan misafirim vardi. O kadar yorgunum ki. Dokunmasalar 2 gun kipirdamadan uyurum. Iyi geceler&uykular guzeller
Oyyy kuzum çabucak çıkarır inşallah dişini...

:) biliyorum ama internette en cok sok diyetler var doğru ve yanls bilgiler karsk aklm karsıyo ablam tam anlamıyla başlamak istiyorum

Net gelsn bende baslıcam julliana

ne güzel ne güzell .. ama insan spora alıştıkça bırakamıyo galiba .. bide inanılmaz stres alıyomuş 5 gündür bunu anladm :)
Spor yaparken serotonin hormonu salgılanıyormuş...rahatlatan,iyi hissettiren,mutlu eden..offf ben çok severim spor yapmayı :)

protein ağırlıklı derken ben tam bilmiyorum da :)

Örnek vereyim..
Sabah yumurta ,zeytin,domates ve salatalık ve 1 dilim ekmek
Öğle yoğurt,köfte (yada derisi alınmış haşlanmış tavuk),1 dilim ekmek
Akşam yoğurt ve bol yeşil salata

Aralarda meyve..2,5-3 Lt şu iç..yarın bu yazdıklarımı yapabilirmisin?

evet yaparım kahvaltm zaten aynen böyle ..

diğerlerini de yaparım yani bide bol spor lazım di mi bugünü telafi için :)

:) biliyorum ama internette en cok sok diyetler var doğru ve yanls bilgiler karsk aklm karsıyo ablam tam anlamıyla başlamak istiyorum

Net gelsn bende baslıcam julliana
Ben sıcak bakmıyorum ama Dukan iyi kilo verdiriyor bi araştır ,burada da topiği var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…