Baharım merhaba, burada herkes farklı farklı diyetler yapıyor,şimdi herbirimiz yazsak aklın karışacak..bence internetten diyetisyenlerin yazılarını okusan daha iyi olur...spora gelince sabah daha etkili deniyor ama sen ne zaman uygunsan o zaman yap.,bak ben şimdi kalkıp Jullianimi yapacağım :)İyi aksamlar güzellikler :) naslsnz bu arada bnm bi isteğim olacak sizden vakti olan biri varmı şuan bana diyet tecrübesini paylaşacak tam anlamıyla diyet nasıl yapılor mesela sporu ne zaman yapmak fydalı aksamları ne yemeli s
Yarın diyetinin ilk günüymüş gibi düşün,bugün yediklerin afiyet olsun,bugünü yaşamamış say :)
Baharım merhaba, burada herkes farklı farklı diyetler yapıyor,şimdi herbirimiz yazsak aklın karışacak..bence internetten diyetisyenlerin yazılarını okusan daha iyi olur...spora gelince sabah daha etkili deniyor ama sen ne zaman uygunsan o zaman yap.,bak ben şimdi kalkıp Jullianimi yapacağım :)
Oyyy kuzum çabucak çıkarır inşallah dişini...Dun oglan gece 3 saat ancak uyudu. Yine dis cikariyor sanirim. Bugun de sabahtan misafirim vardi. O kadar yorgunum ki. Dokunmasalar 2 gun kipirdamadan uyurum. Iyi geceler&uykular guzeller
Aaaa ne demek ben Ramazan'da bile sporumu bırakmam,iftardan 1 saat sonra muhakkak yaparımmaşallah ne azim var yahuu :)
Yarın protein ağırlıklı yap istersen,akşamda 6 dan sonra bişey yemezsen hooop gider kilolar...afiyet oldu tabi löp löp et olacak hepsi yaa
ama mecbur öyle yapcam sil baştan
Aaaa ne demek ben Ramazan'da bile sporumu bırakmam,iftardan 1 saat sonra muhakkak yaparım
Yarın protein ağırlıklı yap istersen,akşamda 6 dan sonra bişey yemezsen hooop gider kilolar...
:) biliyorum ama internette en cok sok diyetler var doğru ve yanls bilgiler karsk aklm karsıyo ablam tam anlamıyla başlamak istiyorumBaharım merhaba, burada herkes farklı farklı diyetler yapıyor,şimdi herbirimiz yazsak aklın karışacak..bence internetten diyetisyenlerin yazılarını okusan daha iyi olur...spora gelince sabah daha etkili deniyor ama sen ne zaman uygunsan o zaman yap.,bak ben şimdi kalkıp Jullianimi yapacağım :)
Spor yaparken serotonin hormonu salgılanıyormuş...rahatlatan,iyi hissettiren,mutlu eden..offf ben çok severim spor yapmayı :)ne güzel ne güzell .. ama insan spora alıştıkça bırakamıyo galiba .. bide inanılmaz stres alıyomuş 5 gündür bunu anladm :)
Spor yaparken serotonin hormonu salgılanıyormuş...rahatlatan,iyi hissettiren,mutlu eden..offf ben çok severim spor yapmayı :)
protein ağırlıklı derken ben tam bilmiyorum da :)
Örnek vereyim..
Sabah yumurta ,zeytin,domates ve salatalık ve 1 dilim ekmek
Öğle yoğurt,köfte (yada derisi alınmış haşlanmış tavuk),1 dilim ekmek
Akşam yoğurt ve bol yeşil salata
Aralarda meyve..2,5-3 Lt şu iç..yarın bu yazdıklarımı yapabilirmisin?
Ben sıcak bakmıyorum ama Dukan iyi kilo verdiriyor bi araştır ,burada da topiği var...:) biliyorum ama internette en cok sok diyetler var doğru ve yanls bilgiler karsk aklm karsıyo ablam tam anlamıyla başlamak istiyorum
Net gelsn bende baslıcam julliana
5-6 km yürüyüş yapabilirsin.,,evet yaparım kahvaltm zaten aynen böyle ..
diğerlerini de yaparım yani bide bol spor lazım di mi bugünü telafi için :)
:) bakym bi snide takip etsem olurBen sıcak bakmıyorum ama Dukan iyi kilo verdiriyor bi araştır ,burada da topiği var...
5-6 km yürüyüş yapabilirsin.,,
dukan yapmak zor bnece ya .. çok değişik bi beslenme tarzı var .. ben karatayın türklere daha uygun olduğunu düşünüyorum ...:) bakym bi snide takip etsem olur
Baharım beni takip etme,ben daldan dala atlıyorum:) bakym bi snide takip etsem olur
Sen yaparsn ben inanıyorumtubaturem06, post: 38677583, member: 600278"]yaparım inşallaah çoooooookk tesekkürr ederim yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?