- 29 Ekim 2014
- 293
- 251
- 48
- 30
Benim kilo verememe nedenim ayaküstü atıştırmalarımdı onları çok azalttım...öncelikle kilo verememe nedenini bulmamız lazım Bahar..sence neden ?Daydream- ben takip edicem ablacm zayflamamam snn elnde bak (psikolojik baskı yaptm )
:) beraber zayflıcazzzz ins
Su icemiyorum fazla ve düzensiz yiyorum abur cbrda varBenim kilo verememe nedenim ayaküstü atıştırmalarımdı onları çok azalttım...öncelikle kilo verememe nedenini bulmamız lazım Bahar..sence neden ?
:) giiitsiiin kalorilerr grsrz ablamBende sporuma gidiyorum gelirim sonra yine :) iyi gecelerrr..
Güzell bir uyku,sabah dipdinç kalkarsın ...iyi eğlenceler size :)İyi geceler kizlar
Ev isini bugun yaptim simdi oturdum daha isten geldigimden beri yarin izin günüm is falan yapmiycam kizimla AVM keyfi yapicam enerji atsin kuzucuk çok skildi çok yorgunum kizlaaaaar
Yok nerde kas yapmak çok zor bir şey,ayrıca 3 kez sezeryan olduğum için dikkatli yapıyorum.ya leslie 3 te ağırlık kaldırıyoruz ya kaz falan yapmayalım sonra :) ??
Ne bileyim 20'li yaşlar işte.Aebencim ben seni Montiden hatılıyorum di mi,o diyeti ben de yapmıştım bir zamanlar.Sonuçları çok güzel ama yapması biraz zor ...Aaaa gecnliginde ne demek ayol hala genciz :))) 39 yasinda gecligimde dersen ooooo ..
İlk baslarda 45 dk iyidir ilerki zamanlarda 1 saate cikarirsin
Sağol canim bu benimGüzell bir uyku,sabah dipdinç kalkarsın ...iyi eğlenceler size :)
Evet Aeben monti topiğini açmış ,yıllardır da aktif topik,aramızda Naz monti yapıyor baya vermiş,20 ye yakın...Ne bileyim 20'li yaşlar işte.Aebencim ben seni Montiden hatılıyorum di mi,o diyeti ben de yapmıştım bir zamanlar.Sonuçları çok güzel ama yapması biraz zor ...
Aslında adı monti ama en sağlıklısı sadece yapması zor,diyetisyenler bu isimlere karşı çıkıyor ama hep o prensipleri kullanıyorlar,yani glisemik indeksi düşük gıdaları tüketmek üzerineEvet Aeben monti topiğini açmış ,yıllardır da aktif topik,aramızda Naz monti yapıyor baya vermiş,20 ye yakın...
Banada zor geldi,yapabilene helal olsun,Aebenimde birçok insana ışık olmuş topiği açarak...Aslında adı monti ama en sağlıklısı sadece yapması zor,diyetisyenler bu isimlere karşı çıkıyor ama hep o prensipleri kullanıyorlar,yani glisemik indeksi düşük gıdaları tüketmek üzerine
Ben de monti yapıyorum canım daha doğrusu montiyle karatayı karıştırdım kendimce onu yapıyorum :) düzenli yapıldığında cidden çok güzel kilo verdiriyo monti karatay gibi ağır gitmiyo :)Evet Aeben monti topiğini açmış ,yıllardır da aktif topik,aramızda Naz monti yapıyor baya vermiş,20 ye yakın...
Çok teferruatlı gibi...valla bende herşeyi mix yapıyorum,bir gün bakmışım karatay kahvaltısı yapmışım,perşembeleri cuma bildirim var diye Dukan Amca,lahanalar,elmalaaarr..şimdide geçen diyet listelerinde dolanırken 3 haftada 7 kilo diyeti buldum,3 gündür onu yapıyorum ,hemde SIFIIIIR kaçamakla :) cuma bildiriminde etkilimi değilmi belli olur.. :)Ben de monti yapıyorum canım daha doğrusu montiyle karatayı karıştırdım kendimce onu yapıyorum :) düzenli yapıldığında cidden çok güzel kilo verdiriyo monti karatay gibi ağır gitmiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?