Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daydream- ben takip edicem ablacm zayflamamam snn elnde bak (psikolojik baskı yaptm )

:) beraber zayflıcazzzz ins
Benim kilo verememe nedenim ayaküstü atıştırmalarımdı onları çok azalttım...öncelikle kilo verememe nedenini bulmamız lazım Bahar..sence neden ?

Bende sporuma gidiyorum gelirim sonra yine :) iyi gecelerrr..

İyi geceler kizlar
Ev isini bugun yaptim simdi oturdum daha isten geldigimden beri yarin izin günüm is falan yapmiycam kizimla AVM keyfi yapicam enerji atsin kuzucuk çok skildi çok yorgunum kizlaaaaar

Jullian Michaels Level 3/17. Gün yapıldı..,

Biraz geç oldu ama bugün eh işte diyebileceğim bir gündü.
Bebek uykusuzluk beni mahvediyor.Yani değil diyet bazen sürünerek yaşıyorum.,
Sabah:2 d.çavdar,lor,haşlanmış yumurta,yeşillik
Öğlen:Fırında balık,salata
Arada:3-4 dilim patates
Akşamüstüatates salatası,4 tane kendi yaptığım minik tuzlu kurabiye,3 kaşık sütlaç
Su çok az,spor bugün leslie yapamadım yarın telafi edeceğim.

İyi geceler kizlar
Ev isini bugun yaptim simdi oturdum daha isten geldigimden beri yarin izin günüm is falan yapmiycam kizimla AVM keyfi yapicam enerji atsin kuzucuk çok skildi çok yorgunum kizlaaaaar
Güzell bir uyku,sabah dipdinç kalkarsın ...iyi eğlenceler size :)

Aaaa gecnliginde ne demek ayol hala genciz :))) 39 yasinda gecligimde dersen ooooo ..
İlk baslarda 45 dk iyidir ilerki zamanlarda 1 saate cikarirsin
Ne bileyim 20'li yaşlar işte.Aebencim ben seni Montiden hatılıyorum di mi,o diyeti ben de yapmıştım bir zamanlar.Sonuçları çok güzel ama yapması biraz zor ...

Ne bileyim 20'li yaşlar işte.Aebencim ben seni Montiden hatılıyorum di mi,o diyeti ben de yapmıştım bir zamanlar.Sonuçları çok güzel ama yapması biraz zor ...
Evet Aeben monti topiğini açmış ,yıllardır da aktif topik,aramızda Naz monti yapıyor baya vermiş,20 ye yakın...

Evet Aeben monti topiğini açmış ,yıllardır da aktif topik,aramızda Naz monti yapıyor baya vermiş,20 ye yakın...
Aslında adı monti ama en sağlıklısı sadece yapması zor,diyetisyenler bu isimlere karşı çıkıyor ama hep o prensipleri kullanıyorlar,yani glisemik indeksi düşük gıdaları tüketmek üzerine

Aslında adı monti ama en sağlıklısı sadece yapması zor,diyetisyenler bu isimlere karşı çıkıyor ama hep o prensipleri kullanıyorlar,yani glisemik indeksi düşük gıdaları tüketmek üzerine
Banada zor geldi,yapabilene helal olsun,Aebenimde birçok insana ışık olmuş topiği açarak...

Ben de monti yapıyorum canım daha doğrusu montiyle karatayı karıştırdım kendimce onu yapıyorum :) düzenli yapıldığında cidden çok güzel kilo verdiriyo monti karatay gibi ağır gitmiyo :)

Ben de monti yapıyorum canım daha doğrusu montiyle karatayı karıştırdım kendimce onu yapıyorum :) düzenli yapıldığında cidden çok güzel kilo verdiriyo monti karatay gibi ağır gitmiyo :)
Çok teferruatlı gibi...valla bende herşeyi mix yapıyorum,bir gün bakmışım karatay kahvaltısı yapmışım,perşembeleri cuma bildirim var diye Dukan Amca,lahanalar,elmalaaarr..şimdide geçen diyet listelerinde dolanırken 3 haftada 7 kilo diyeti buldum,3 gündür onu yapıyorum ,hemde SIFIIIIR kaçamakla :) cuma bildiriminde etkilimi değilmi belli olur.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…