honeycim bn bu hafta sana yetisemiycm herhal cok uzgunum bugun cok cisss var esimle disari ciktik sinemaya gittik :(
Gecmis olsun arzu insallah tez zamanda diş sıkıntiniz gecer ..Dun oglan gece 3 saat ancak uyudu. Yine dis cikariyor sanirim. Bugun de sabahtan misafirim vardi. O kadar yorgunum ki. Dokunmasalar 2 gun kipirdamadan uyurum. Iyi geceler&uykular guzeller
Ordanda tanisigiz demek :))Ne bileyim 20'li yaşlar işte.Aebencim ben seni Montiden hatılıyorum di mi,o diyeti ben de yapmıştım bir zamanlar.Sonuçları çok güzel ama yapması biraz zor ...
Yav dun kafam karisti benim bocuk yeni link acti ama cogumuz yok .. Bugun pc den bakayim telden tam bakamiyorum :)Herkese günaydınlar :) Bende bir kaç gündür sık sık gelemiyordum hele dün farkettim ki jillian topiğinden buraya gelmiyormuşum nerdeyse
Yılbaşı ve sonrası bozuldu yeme düzenim. Artık toparlanma vaktiiiiiiiiiiiiiii
Cuma hedefim: 76 (Şimdilik)
Yok nerde kas yapmak çok zor bir şey,ayrıca 3 kez sezeryan olduğum için dikkatli yapıyorum.
Aynura, ezgi ve ben spor başlığında jillian için bi topic açtık orda başlamak isteyenleri not aldık 3 Ocak'a dek. Dün akşamda 3 gruba ayırdık katılmak isteyenleri. Gördüğün o konudurYav dun kafam karisti benim bocuk yeni link acti ama cogumuz yok .. Bugun pc den bakayim telden tam bakamiyorum :)
Günaydın kuzularrr...nihayet karmaşık günler bitti....artık sağlıklı yaşama geri döndüm. ..şimdi super bi kahvaltıyla güne merhaba diyicem...ve bu günden menülerinizde gözetim altında haberiniz olsun...yalnış yapmıyorsam bu hafta nature ve mavmav listeye girecek.dimi arzum?yeni olarak da bi tek tuğbayı görüyorum,bi de masmavi...yanlışım yok dimi?
Günaydın hatular .. nihayet yılın ilk karıda Ankaraya düştü
Gecmis olsun arzu insallah tez zamanda diş sıkıntiniz gecer ..
sabah 2 dlmekmek peynir zeytin çatal ucuyla bal yedim
Günaydın kızlar.
Bu sabah tartıldım ve 53.3 çıktım
Ben 55 kiloydum.
2 hafta önce başladım..ne zman başladın diyete canm :)
ben de aynen öyle oldum da . :)
Günaydın kızlar.
Bu sabah tartıldım ve 53.3 çıktım
Ben 55 kiloydum.
Yemek yemek istemiom şu an kilo alıcam diyeSupersinKaldi 3.3 kilo
Yemek yemek istemiom şu an kilo alıcam diye
Haftasonunu hastalıkla geçirdim oyuzden oldu böyle sanırım..
Cumartesi gecesi tekrarladı ve acile gittim 10 tane daha iğneHa dogru. Unutmusum hasta oldugunu. Nasil oldun simdi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?