Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba kızlaaar. :) Uyumadan önce günümü yazayım.

Sabah (öğlen desek daha doğru olur)
1 haşlanmış yumurta
Az biraz yeşillik
Salatalık
Çay

Akşam
Pırasa
Tavuk
Salata

Su
1,5 lt civarı. Yavaş yavaş 2,5 bulmaya çalışacağım.

+Gün içinde çay ve sütlü nescafe tükettim.
+Immm, şey, kem küm, bir de, cıss olacak ama, birkaç soslu fıstık ve bir avuçtan daha az kabak çekirdeği yedim akşam üstü.

Spor
Finalim var diye yapamadım; ama yarın düzenli olarak spor yapmaya başlayacağım inşAllah.

..*
İyi geceler güzeller.

Gunaydin 7. Takimin guzelleri Yeni hafta yeni heyecan

Bol egzersizli ve eksili bir hafta olsun

Oglan uyuyorken gidip sabah yuruyusumu de yapayim.

honeycim bn bu hafta sana yetisemiycm herhal cok uzgunum bugun cok cisss var esimle disari ciktik sinemaya gittik :(

Iyi eglenmissiniz iste neden uzgun yuz yaptin Sporla telafi edersin. 1 mil fazla yap hergun

Günaydın kuzularrr...nihayet karmaşık günler bitti....artık sağlıklı yaşama geri döndüm. ..şimdi super bi kahvaltıyla güne merhaba diyicem...ve bu günden menülerinizde gözetim altında haberiniz olsun...yalnış yapmıyorsam bu hafta nature ve mavmav listeye girecek.dimi arzum?yeni olarak da bi tek tuğbayı görüyorum,bi de masmavi...yanlışım yok dimi?

Herkese günaydınlar :) Bende bir kaç gündür sık sık gelemiyordum hele dün farkettim ki jillian topiğinden buraya gelmiyormuşum nerdeyse
Yılbaşı ve sonrası bozuldu yeme düzenim. Artık toparlanma vaktiiiiiiiiiiiiiii

Cuma hedefim: 76 (Şimdilik)

Dun oglan gece 3 saat ancak uyudu. Yine dis cikariyor sanirim. Bugun de sabahtan misafirim vardi. O kadar yorgunum ki. Dokunmasalar 2 gun kipirdamadan uyurum. Iyi geceler&uykular guzeller
Gecmis olsun arzu insallah tez zamanda diş sıkıntiniz gecer ..

Ne bileyim 20'li yaşlar işte.Aebencim ben seni Montiden hatılıyorum di mi,o diyeti ben de yapmıştım bir zamanlar.Sonuçları çok güzel ama yapması biraz zor ...
Ordanda tanisigiz demek :))
Aslinda monti zor degilde yasakli olmasi zor . Ya degilse seninde dedigin gibi saglikli beslenmenin hasi :))

Yav dun kafam karisti benim bocuk yeni link acti ama cogumuz yok .. Bugun pc den bakayim telden tam bakamiyorum :)

Yav dun kafam karisti benim bocuk yeni link acti ama cogumuz yok .. Bugun pc den bakayim telden tam bakamiyorum :)
Aynura, ezgi ve ben spor başlığında jillian için bi topic açtık orda başlamak isteyenleri not aldık 3 Ocak'a dek. Dün akşamda 3 gruba ayırdık katılmak isteyenleri. Gördüğün o konudur

Saglikli yasama donmene sevindik. Senin de menulerin gozetim altinda ona gore. Spora da bugun basliyorsunuz. Hadi bakalim
Lilyana ve hande de var gulum.

Günaydın hatular .. nihayet yılın ilk karıda Ankaraya düştü

Ne sanslisin. Tadini cikar manzaranin. In kar topu oyna. Adana ya kar ben 4-5 yasinsayken yagmurla beraber dusmustu. Ondan beri gormedim

Gecmis olsun arzu insallah tez zamanda diş sıkıntiniz gecer ..

Tum disler cikana kadar boyle olacak degil mi? Ne zaman tamamlaniyor disleri acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…