- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Cumartesi gecesi tekrarladı ve acile gittim 10 tane daha iğne
Günaydın kızlar.
Bu sabah tartıldım ve 53.3 çıktım
Ben 55 kiloydum.
Tamam canım çok sağol...Owh cok gecmis olsun yeniden canim. Direncin dusuk demek ki. Beslenmene dikkat et. Hastalari oksurenleri odana alma
Tşk ederim nasılsın canımgünaydın 7. takım
günaydın canım gayet iyi kilo vermişsin tebrikler
Tşk ederim nasılsın canım
Tamam canım çok sağol...
Sizler nasılsınız, haftasonunuz nasıl geçti?
teşekkür ederim, iyiyim ama kilo verme konusundaböyleyim
perim baktım hepsine canım okey ... ama bişi diycem bugun ve dün başvuranlarıda alsanız kız yazık .. nasıl olsa bugun başlanıyor olmazmı?Aynura, ezgi ve ben spor başlığında jillian için bi topic açtık orda başlamak isteyenleri not aldık 3 Ocak'a dek. Dün akşamda 3 gruba ayırdık katılmak isteyenleri. Gördüğün o konudur
geçmiş olsun liliş .kilon içinde tebrikler .Yemek yemek istemiom şu an kilo alıcam diye
Haftasonunu hastalıkla geçirdim oyuzden oldu böyle sanırım..
nature 3 dedemi sezeryan oldun bacım yaYok nerde kas yapmak çok zor bir şey,ayrıca 3 kez sezeryan olduğum için dikkatli yapıyorum.
Topla kendini tatlim. Duzensizlik oldu ise de, bugun yeni bir gun. Ayni azimle devam et lutfen.
Ne oldu senin kalabaligin azaldi mi, spora basladin umarim.
Hmm uykusuzluk yapar valla ben oğlumdan bilirim bebekken uyumazdı hiçBenim cok yogundu. Misafirlerim vardi. Oglanin da huzursuz donemi. Uyumuyor uyutmuyor.
Kilo verme ve beslenme acisindan soruyorsan duzenli beslenmeye calistim. Sporu mu da yaptim. Yorgunluk ve gece uyumamak bana da kilo kaybi olarak dondu. Pazartesi olmasina ragmen 0.7 gitmis bile.
Ben haftasonları girmiyorum canım ya,geçmiş olsun liliş .kilon içinde tebrikler .
..ama gözlerimiz arıyor seni
aslında diyet iyi ama tartı aynı şeyi söylemiyor, bakalım cumaya kadar artık tartılmayacağım, moralimi bozmaktan başka bir işe yaramıyor...
evde kv. kp. var, bilgisayar salonda idi, bazı akşamlar spor yapamıyordum, ama milattan kalma dandik bir laptop var, dün uğraştım biraz, videoyu çalıştıramadım, bu gün tekrar bazı programlar yükleyip deniycem, olursa eğer boş bir odada 30 dk vakit ayırıp sporumu yapmaya devam edeceğim :)
ayrıca dün kp ler dışarda olduğundan 30 dk spor yaptım :) illaki gidecek bu kilolar, kaçarı yok.
Bizde tam onu düşünüyorduk vallaperim baktım hepsine canım okey ... ama bişi diycem bugun ve dün başvuranlarıda alsanız kız yazık .. nasıl olsa bugun başlanıyor olmazmı?
aaa çok sevindim .. dur nerden gidiyordu benim 1. guruba .. aynurda orda zar gelemedi takımaBizde tam onu düşünüyorduk vallaHazır bugün başlıyorken onlar içinde çok iyi olur
Hmm uykusuzluk yapar valla ben oğlumdan bilirim bebekken uyumazdı hiç
aaa çok sevindim .. dur nerden gidiyordu benim 1. guruba .. aynurda orda zar gelemedi takıma
Hmm benim oğlan hiç dişlerini patlatırken bana sıkıntı vermemişti.Benim pasam cok duzenli ama su dis ve atak donemleri cok fena oluyor. Ne zaman geciyor da normal aksam uyuyup sabah kalkan moda giriyor bu kucuk adamlar canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?