Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam canım çok sağol...
Sizler nasılsınız, haftasonunuz nasıl geçti?

Benim cok yogundu. Misafirlerim vardi. Oglanin da huzursuz donemi. Uyumuyor uyutmuyor.

Kilo verme ve beslenme acisindan soruyorsan duzenli beslenmeye calistim. Sporu mu da yaptim. Yorgunluk ve gece uyumamak bana da kilo kaybi olarak dondu. Pazartesi olmasina ragmen 0.7 gitmis bile.

Aynura, ezgi ve ben spor başlığında jillian için bi topic açtık orda başlamak isteyenleri not aldık 3 Ocak'a dek. Dün akşamda 3 gruba ayırdık katılmak isteyenleri. Gördüğün o konudur
perim baktım hepsine canım okey ... ama bişi diycem bugun ve dün başvuranlarıda alsanız kız yazık .. nasıl olsa bugun başlanıyor olmazmı?

Son düzenleme:
Topla kendini tatlim. Duzensizlik oldu ise de, bugun yeni bir gun. Ayni azimle devam et lutfen.

Ne oldu senin kalabaligin azaldi mi, spora basladin umarim.

aslında diyet iyi ama tartı aynı şeyi söylemiyor, bakalım cumaya kadar artık tartılmayacağım, moralimi bozmaktan başka bir işe yaramıyor...

evde kv. kp. var, bilgisayar salonda idi, bazı akşamlar spor yapamıyordum, ama milattan kalma dandik bir laptop var, dün uğraştım biraz, videoyu çalıştıramadım, bu gün tekrar bazı programlar yükleyip deniycem, olursa eğer boş bir odada 30 dk vakit ayırıp sporumu yapmaya devam edeceğim :)

ayrıca dün kp ler dışarda olduğundan 30 dk spor yaptım :) illaki gidecek bu kilolar, kaçarı yok.

Hmm uykusuzluk yapar valla ben oğlumdan bilirim bebekken uyumazdı hiç

Canim hareketleri ezberlersen videoya gerek bile yok. Ac canli bir muzik, yap hareketleri. Hic beklemene gerek yok pc idi laptop tu, internetti

perim baktım hepsine canım okey ... ama bişi diycem bugun ve dün başvuranlarıda alsanız kız yazık .. nasıl olsa bugun başlanıyor olmazmı?
Bizde tam onu düşünüyorduk valla Hazır bugün başlıyorken onlar içinde çok iyi olur

Günaydııııın,ama kızlar sizde akşam erkenden gidiyorsunuz imreniyorum aslında erken uyuyanlara...

Benim pasam cok duzenli ama su dis ve atak donemleri cok fena oluyor. Ne zaman geciyor da normal aksam uyuyup sabah kalkan moda giriyor bu kucuk adamlar canim?
Hmm benim oğlan hiç dişlerini patlatırken bana sıkıntı vermemişti.
Bir tek beşiğinde uyumazdı illa yanımda..
Yanıma alınca sabaha kadar deliksiz uyurdu.
Ama beşiğinde olduğu zaman yarım saatte bir uyanırdı.
Ne günlerdi, 5 yaşında oldu bile..
Zaman su misali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…