yok hulyam ya 12/1 i buluyor uyumam, bakma benim adam elimde tel pek sevmez o yuzden bakamıyorum baksamda yazamıyorumGünaydııııın,ama kızlar sizde akşam erkenden gidiyorsunuzimreniyorum aslında erken uyuyanlara...
Arzum Sen kullanıyorsundur aslında jeller var diş çıkan yere sürülen,yavruşun acısını azaltır..Benim pasam cok duzenli ama su dis ve atak donemleri cok fena oluyor. Ne zaman geciyor da normal aksam uyuyup sabah kalkan moda giriyor bu kucuk adamlar canim?
Yarım kilo vermişim 3 günde..Ocak bitene kadar yapacağım bunu...yok hulyam ya 12/1 i buluyor uyumam, bakma benim adam elimde tel pek sevmez o yuzden bakamıyorum baksamda yazamıyorum
ee hülyam bekliyorum baskul teyzenın dedikkklerini
bu arda sporum yapılmıştır kızlar jilliian 1/30.. önceki günde yapmıtım .. kas agrılarım oldu tabı halyle epeydir kas çalışmamıştım .. bugun daha az terledim ,şimdilik dizlerim iyi bakalım gitigi yere kadar
Ben tabletten yazıyorum..yanımda biri telefondan bişey yazsa sürekli bende rahatsız oluyorum...yok hulyam ya 12/1 i buluyor uyumam, bakma benim adam elimde tel pek sevmez o yuzden bakamıyorum baksamda yazamıyorum
bu arda sporum yapılmıştır kızlar jilliian 1/30.. önceki günde yapmıtım .. kas agrılarım oldu tabı halyle epeydir kas çalışmamıştım .. bugun daha az terledim ,şimdilik dizlerim iyi bakalım gitigi yere kadar
Aebenim sağdaki kadının yaptıklarını yaparsan sonuna kadar götürürsün...yok hulyam ya 12/1 i buluyor uyumam, bakma benim adam elimde tel pek sevmez o yuzden bakamıyorum baksamda yazamıyorum
Arzum Sen kullanıyorsundur aslında jeller var diş çıkan yere sürülen,yavruşun acısını azaltır..
Biz diş çıkarken hiç sorun yaşamamıştık ,jel kullanmadım ben hiç..geçen kuzenin oğlu 6 aylık diş çıkarıyor,onlar konuşuyorlardı jeli...Allahım çocuklara nasıl bir dayanma gücü veriyor...benim oğlum alışveriş arabasından kafa üstü yere düşmüştü 3 yaşında.,Dr siz böyle düşseydiniz ölürdünüz,demişti bana..,1 yasindan once uygun degil canim jeller. Ben surekli havuc yesil sogan veriyorum. Hem kemiriyor hem kendini rahatlatiyor. Sut ve meyve suyu ile yaptigim karisimi kucuk bardaklarda dondurup (silikon kasikla) veriyorum. Soguk rahatlatiyor. Ama gece olunca
Hepinizin yavrusunu esirgesin rabbim, nice yaslara insallah
Yok yooook sen bizi unuttunYahu kızlar daha 15dakika oldu gelelei kk ya.sabah girdim çıktım,işlerimi hall ettim.aeben avlam senin yazdıöıbdan habersiz ben de özelden periyle konuşuyordum ki o 3kişiyi de alalım...kararsız bizim grupa yazmış.onu da alıcam...inşallah motivasyonu düzelir.orda düzen oturana kadar bir az zor olucak bana,iik topik arası.vakit bulup kızlarım topiğine bakamadım bile...arzum hande kim ki?bizim hande mi?o da aklımda evet.ama ben yenileri hatırlamaya çalışıyodum.lilyananın şunun şurasıbda 3kilisu vat verecek?listeye girmesinin bi anlamı yok ki o da benim gibi listesiz takılır...dimi @lilyana kuzum?
Yok canım ya.zaten laç gündür geıemiyorum doğru dürüst.kendimi eksik hiss ediyorum...ama bugünden buradayım,hem de sağlıklı beslenerekkk...bakalım bugün nasıl geçecek...e laç gündür tıka basa yiyorum...herhalde bugün yarın zor olur.senin adına da sevindim. Bulmuşsun bi yol kendine.hani siz veremiyodunuz?görüyormusun ağzı kapayına ya da doğru yoli bulunca zayıflar her insan.baksana aeben ablama haftanın sadece 2günü diyet yapıyo.sonra da veremiyoruz biz artık diyoYok yooook sen bizi unuttun
sabah 2. levelede baktı hulyam dizlerde ağrı hissetmezsem yapamıycagım hareketler degil yaniAebenim sağdaki kadının yaptıklarını yaparsan sonuna kadar götürürsün...
Kız soğuk bebişin boğazını üşütmezmi...ben hep korkardım...benim kız da soğana bayılıyor,acı seviyor her halde.benimki de dişlerini çok kolay çıkarırdı.şimdi galiba arka dişleri çıkıyor.geceleri ağlayarak uyanıyor.ya da bi kaç gün çok yoruldu ondan da uyana bilir...1 yasindan once uygun degil canim jeller. Ben surekli havuc yesil sogan veriyorum. Hem kemiriyor hem kendini rahatlatiyor. Sut ve meyve suyu ile yaptigim karisimi kucuk bardaklarda dondurup (silikon kasikla) veriyorum. Soguk rahatlatiyor. Ama gece olunca
Hepinizin yavrusunu esirgesin rabbim, nice yaslara insallah
dimi ya doğru söze ne denirYok canım ya.zaten laç gündür geıemiyorum doğru dürüst.kendimi eksik hiss ediyorum...ama bugünden buradayım,hem de sağlıklı beslenerekkk...bakalım bugün nasıl geçecek...e laç gündür tıka basa yiyorum...herhalde bugün yarın zor olur.senin adına da sevindim. Bulmuşsun bi yol kendine.hani siz veremiyodunuz?görüyormusun ağzı kapayına ya da doğru yoli bulunca zayıflar her insan.baksana aeben ablama haftanın sadece 2günü diyet yapıyo.sonra da veremiyoruz biz artık diyo
Biz diş çıkarken hiç sorun yaşamamıştık ,jel kullanmadım ben hiç..geçen kuzenin oğlu 6 aylık diş çıkarıyor,onlar konuşuyorlardı jeli...Allahım çocuklara nasıl bir dayanma gücü veriyor...benim oğlum alışveriş arabasından kafa üstü yere düşmüştü 3 yaşında.,Dr siz böyle düşseydiniz ölürdünüz,demişti bana..,
Kız soğuk bebişin boğazını üşütmezmi...ben hep korkardım...benim kız da soğana bayılıyor,acı seviyor her halde.benimki de dişlerini çok kolay çıkarırdı.şimdi galiba arka dişleri çıkıyor.geceleri ağlayarak uyanıyor.ya da bi kaç gün çok yoruldu ondan da uyana bilir...
sen diyincece hatırladım arzum sogann ve soguk birşeyler veriyorduk zamanında jelde kulandım ama pek fayda etmemişti hatırladıgım kadarıyla.... soganın suyunu pamukla sürsen diş etlerine
dimi ya doğru söze ne denir
hadi bakayım damlam sabah süper diyet kahvaltısı sonra haber gelir bebek görmeye gdicez ve çok tanımadıgım evine ilk gidecegim komsu .. buyur burdan yak tabi sizler evde kendiniz pişirip yiyorsunuz he bekara karı boşaması kolay tabe
Lilyana kendisi gelirse konuşuruz.ama bence 3kilo için listeye girmeye gerek yok...ama yok istiyorsa motivasyonunu iyi yönde etkileyecekse ekleyelim tabiki...Allah korusun, kalbim yerinden hopladi yazdigini okuyunca. Allah esirgemis.
Usutmez canim. Saglikli kosullarda hazirlandiktan sonra dondurmadan bir zarar gelmez. Ben kisin surekli yerim. Grip sogukalginligi nedir nasil birseydir bilmem.
Hande bizim hande evet. Ben kac kilosu olduguna bakmiyorum canim. Verecek az kilosu olan bir o degil. Listeye girmek icin bekliyordu lilyana, bu cuma konustuk hatta ne zaman girecegini sordu.
Yapma ablam ya...diyetteyim deyip geçişdir işte ne var ki burda...ne güzel sporunu da yaptın.e sadece 1haftacık denesene cıss yememeyi.1bakmışsın 1kilo gitmiş...dimi ya doğru söze ne denir
hadi bakayım damlam sabah süper diyet kahvaltısı sonra haber gelir bebek görmeye gdicez ve çok tanımadıgım evine ilk gidecegim komsu .. buyur burdan yak tabi sizler evde kendiniz pişirip yiyorsunuz he bekara karı boşaması kolay tabe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?