- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
Ben böyle sabit listelerde daha iyiyim,ne yiyeyim diye düşünmüyorum...diyet yaparken beni sıkan ne yiyeceğim derdiydi..,ben eşime oğluma yemek hazırlarken çok keyif alıyorum sıra kendime gelince en kolay neyse onu seçiyorum..Yok canım ya.zaten laç gündür geıemiyorum doğru dürüst.kendimi eksik hiss ediyorum...ama bugünden buradayım,hem de sağlıklı beslenerekkk...bakalım bugün nasıl geçecek...e laç gündür tıka basa yiyorum...herhalde bugün yarın zor olur.senin adına da sevindim. Bulmuşsun bi yol kendine.hani siz veremiyodunuz?görüyormusun ağzı kapayına ya da doğru yoli bulunca zayıflar her insan.baksana aeben ablama haftanın sadece 2günü diyet yapıyo.sonra da veremiyoruz biz artık diyo
Yumurtaya alerjim var de,pasta yememiş olursun...midemi üşüttüm,eşim biraz kilo ver dedi gaza geldim gibiiii bembeyaz yalancıklar. Söylenebilirdimi ya doğru söze ne denir
hadi bakayım damlam sabah süper diyet kahvaltısı sonra haber gelir bebek görmeye gdicez ve çok tanımadıgım evine ilk gidecegim komsu .. buyur burdan yak tabi sizler evde kendiniz pişirip yiyorsunuz he bekara karı boşaması kolay tabe
Arzum güya burada da Adana yapıyorlar ama sizin oranınki gibi olur mu hiç?yedir kuzuya,Adana erkeği o diş çıkartmak onu etkiler mi hiç..Acili adana deneyecegim, yaninda acili salgam. Unutur belki acisini
Bebegi benim yerime de sev canim. Ne tatlidir simdiIslerin de kolay gelsin. Hulya abla sagolsun akliyor pakliyor benim evi. Bir de kalkip yemek yapsam
Tatlım öğlen yemeyine ayran ve ya yogurt eklesen super olurdu...Bugünkü menüm
Sabah 2 yumurta 1 dilim sucukpeynir domates ekmek yok
Öğlen
Patatesi az yeşilliği bol patates salatası (patatesi neredeyse görünmüyor içinde )
Akşam
Pırasa yemeği
Salata veya roka yemeyi düşünüyorum
1 kase yoğurt
Ara 1 türk kahvesi
Bence de yaaa...Yumurtaya alerjim var de,pasta yememiş olursun...midemi üşüttüm,eşim biraz kilo ver dedi gaza geldim gibiiii bembeyaz yalancıklar. Söylenebilir
gerçekten olmaz mı ya işte ben kendimi çok kasıyorum oyüzden yedimmide sonunakadar yiyorum ayarım ayarım yok benim (bu arada çatal küçücüktüCatalin boyutu nasildi, yemek catali mi tatli catali mi
Kahvaltida yiyecegin az miktar balin bir zarari olmaz canim. Yeseydin birkac kasik
Sosyalimmm seninle gurur duyuyorum ya biluyomusun onu...internetin olmamasına rağmen hergün rapor vermek herkesin işi deyil...helal olsun sana...mezun olacaksın buradan eminim...gerçekten olmaz mı ya işte ben kendimi çok kasıyorum oyüzden yedimmide sonunakadar yiyorum ayarım ayarım yok benim (bu arada çatal küçücüktü)
Bugünkü menüm
Sabah 2 yumurta 1 dilim sucukpeynir domates ekmek yok
Öğlen
Patatesi az yeşilliği bol patates salatası (patatesi neredeyse görünmüyor içinde )
Akşam
Pırasa yemeği
Salata veya roka yemeyi düşünüyorum
1 kase yoğurt
Ara 1 türk kahvesi
Arzum güya burada da Adana yapıyorlar ama sizin oranınki gibi olur mu hiç?yedir kuzuya,Adana erkeği o diş çıkartmak onu etkiler mi hiç..
gerçekten olmaz mı ya işte ben kendimi çok kasıyorum oyüzden yedimmide sonunakadar yiyorum ayarım ayarım yok benim (bu arada çatal küçücüktü)
Yumurtaya alerjim var de,pasta yememiş olursun...midemi üşüttüm,eşim biraz kilo ver dedi gaza geldim gibiiii bembeyaz yalancıklar. Söylenebilir
Olur eklerim daha yemedim nasıl olsaTatlım öğlen yemeyine ayran ve ya yogurt eklesen super olurdu...
Ayyy evettt...yine sana katılıyorum...ablam bu kez bizden kurtuluş yok...Aeben ablanin arkadaslarina yalan soylemeye degil, kendine gercekleri soylemeye ihtiyaci var
Güzel haberlerle gelirsin inşallah...Sizi gidi cadilar sizi :)))))
İniyorum konsuya -:)
Kurtulmak isteyen kim aynurum :)Ayyy evettt...yine sana katılıyorum...ablam bu kez bizden kurtuluş yok...
Kurtulmak isteyen kim aynurum :)
Benim ilacim spor kizlar
Onada basladim allahin izniyle
Görüyormusun hülyam.bak ekmek benim gibi sana da yarıyor demek ki...ben kepekli ekmek tüketiyorum.bu gün ilk gün olduğu için 6dilim yedim,3sabah 3akşam...yarından 4 5 yapıcam...Menüm
09:00 2kuru kayıdı
09:30 portakal,1dilim ekmek
13:00 domates,3 köfte,ekmek,elma
18:00 yoğurt,domates,salatalık,ekmek
Jullian Michaels level 3/18.gün
Jessica Smith flat abs walk (40 dakika)
Ah ah ben de tam başlamışdım ki 5.dakikada misafir geldi...nasıl sinirlendim nasıl bi bilsen...hem de yatılı.inşallah akşam gidip kvde de uyuyacaklar.o zaman yaparım.olmadı odamda kızım uyusada sessize koyup yaparım.zorunluıuk böğle bir şey işte.illaki yapıcam,yapmak zorundayım...çok sevdim ya.ama bi şey diyimmi daha 5dakikada nefes nefese kaldımKurtulmak isteyen kim aynurum :)
Benim ilacim spor kizlar
Onada basladim allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?