Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben böyle sabit listelerde daha iyiyim,ne yiyeyim diye düşünmüyorum...diyet yaparken beni sıkan ne yiyeceğim derdiydi..,ben eşime oğluma yemek hazırlarken çok keyif alıyorum sıra kendime gelince en kolay neyse onu seçiyorum..

Bugünkü menüm
Sabah 2 yumurta 1 dilim sucukpeynir domates ekmek yok

Öğlen
Patatesi az yeşilliği bol patates salatası (patatesi neredeyse görünmüyor içinde )

Akşam
Pırasa yemeği
Salata veya roka yemeyi düşünüyorum
1 kase yoğurt

Ara 1 türk kahvesi

Yumurtaya alerjim var de,pasta yememiş olursun...midemi üşüttüm,eşim biraz kilo ver dedi gaza geldim gibiiii bembeyaz yalancıklar. Söylenebilir

Acili adana deneyecegim, yaninda acili salgam. Unutur belki acisini

Bebegi benim yerime de sev canim. Ne tatlidir simdi Islerin de kolay gelsin. Hulya abla sagolsun akliyor pakliyor benim evi. Bir de kalkip yemek yapsam
Arzum güya burada da Adana yapıyorlar ama sizin oranınki gibi olur mu hiç?yedir kuzuya,Adana erkeği o diş çıkartmak onu etkiler mi hiç..

Tatlım öğlen yemeyine ayran ve ya yogurt eklesen super olurdu...

Catalin boyutu nasildi, yemek catali mi tatli catali mi

Kahvaltida yiyecegin az miktar balin bir zarari olmaz canim. Yeseydin birkac kasik
gerçekten olmaz mı ya işte ben kendimi çok kasıyorum oyüzden yedimmide sonunakadar yiyorum ayarım ayarım yok benim (bu arada çatal küçücüktü)

gerçekten olmaz mı ya işte ben kendimi çok kasıyorum oyüzden yedimmide sonunakadar yiyorum ayarım ayarım yok benim (bu arada çatal küçücüktü)
Sosyalimmm seninle gurur duyuyorum ya biluyomusun onu...internetin olmamasına rağmen hergün rapor vermek herkesin işi deyil...helal olsun sana...mezun olacaksın buradan eminim...

Patatesi ben gonul rahatligi ile turlulerime koyuyorum. Sen de ogle yemeginde yemissin zaten. Korkma bu kadar gulum ye rahat rahat

Arzum güya burada da Adana yapıyorlar ama sizin oranınki gibi olur mu hiç?yedir kuzuya,Adana erkeği o diş çıkartmak onu etkiler mi hiç..

Bizim ev mustakil. Hafta sonlari havanib durumuna gore ya bahcede ya terasta kendimiz yapiyoruz canim. Sen de dene. Al yagli kuzu kiymayi. Damak tadina gore tuz ve biber ile yogur biraz. 1 gece buzdolabinda beklesin. Ertesi gun kalin sislere elini suda islatarak tuttur. Pisirirken pideleri yaglamayi unutma

Olmaz tatlim. Homini girtlak yedigin yok. Duzenli ve saglikli besleniyorsun. Hic bir sorun olmaz.

Menüm

09:00 2kuru kayıdı

09:30 portakal,1dilim ekmek

13:00 domates,3 köfte,ekmek,elma

18:00 yoğurt,domates,salatalık,ekmek

Jullian Michaels level 3/18.gün

Jessica Smith flat abs walk (40 dakika)

Menüm

09:00 2kuru kayıdı

09:30 portakal,1dilim ekmek

13:00 domates,3 köfte,ekmek,elma

18:00 yoğurt,domates,salatalık,ekmek

Jullian Michaels level 3/18.gün

Jessica Smith flat abs walk (40 dakika)
Görüyormusun hülyam.bak ekmek benim gibi sana da yarıyor demek ki...ben kepekli ekmek tüketiyorum.bu gün ilk gün olduğu için 6dilim yedim,3sabah 3akşam...yarından 4 5 yapıcam...

Kurtulmak isteyen kim aynurum :)
Benim ilacim spor kizlar
Onada basladim allahin izniyle
Ah ah ben de tam başlamışdım ki 5.dakikada misafir geldi...nasıl sinirlendim nasıl bi bilsen...hem de yatılı.inşallah akşam gidip kvde de uyuyacaklar.o zaman yaparım.olmadı odamda kızım uyusada sessize koyup yaparım.zorunluıuk böğle bir şey işte.illaki yapıcam,yapmak zorundayım...çok sevdim ya.ama bi şey diyimmi daha 5dakikada nefes nefese kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…