Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Görüyormusun hülyam.bak ekmek benim gibi sana da yarıyor demek ki...ben kepekli ekmek tüketiyorum.bu gün ilk gün olduğu için 6dilim yedim,3sabah 3akşam...yarından 4 5 yapıcam...
Günde 3 dilim yiyorum kızartınca çok lezzetli oluyor...benim yediğim diyet ekmeğimi bilmiyorum ,bol tahıllı ekmek diyor,sağlıklı enazından..

Bana

Selam kızlar !!!Bana bu konuyu açıklamamıştın canım şimdi Söyler misin ne oldugunu ???

B
Görüyormusun hülyam.bak ekmek benim gibi sana da yarıyor demek ki...ben kepekli ekmek tüketiyorum.bu gün ilk gün olduğu için 6dilim yedim,3sabah 3akşam...yarından 4 5 yapıcam...
a
Bana diyetisyenım gunde 6 dilim verdi sabah50 gr öğlen 50 gr aksam 50 gr herşeyi tartarak yiyorum

Spor linkindeki kizlar takimi ihmal ediyirsunuz haberiniz olsun ! Onceliginiz takim orda spor yapmak burda paylasim mecbiri
Been geldimmmm :) ama yalan yok ordan mesaj daha çok gelmiş orayı yanıtlayıp geldim Bence biz heryere yeterizz valla

Bugünüm :)
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Domates,salatalık,maydanoz,dereotu
1 şekersiz çay

Öğle:
1 şekersiz çay
3 tane eti form limon lifli kepekli bisküvi

Akşam:
Balık
Salata

Şuana dek 1,5 lt su içtim. Devamı da geliyor Ayrıca kendime yeşil çay yapacağım. Büyük bir bardak yapıyorum neredeyse 2 bardağa denk geliyor :) Ve yemeğin üzerinden biraz zaman geçsin Jillian level 1 yapacağımmm

Raporum

11
Salata , 3 ceviz , az peynir .

13:30
1lokma tavuk .

15:00
Yr. Dl borek .

18:00
Hs. Tavuk .

20 :00
1elma , yer fistigi .

Jiliian 1/30
15dk plates ..
1.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…