Günde 3 dilim yiyorum kızartınca çok lezzetli oluyor...benim yediğim diyet ekmeğimi bilmiyorum ,bol tahıllı ekmek diyor,sağlıklı enazından..Görüyormusun hülyam.bak ekmek benim gibi sana da yarıyor demek ki...ben kepekli ekmek tüketiyorum.bu gün ilk gün olduğu için 6dilim yedim,3sabah 3akşam...yarından 4 5 yapıcam...
Ah ah ben de tam başlamışdım ki 5.dakikada misafir geldi...nasıl sinirlendim nasıl bi bilsen...hem de yatılı.inşallah akşam gidip kvde de uyuyacaklar.o zaman yaparım.olmadı odamda kızım uyusada sessize koyup yaparım.zorunluıuk böğle bir şey işte.illaki yapıcam,yapmak zorundayım...çok sevdim ya.ama bi şey diyimmi daha 5dakikada nefes nefese kaldım
aGörüyormusun hülyam.bak ekmek benim gibi sana da yarıyor demek ki...ben kepekli ekmek tüketiyorum.bu gün ilk gün olduğu için 6dilim yedim,3sabah 3akşam...yarından 4 5 yapıcam...
Suwra canimBana
Selam kızlar !!!Bana bu konuyu açıklamamıştın canım şimdi Söyler misin ne oldugunu ???
Suwra canim
Kzlar spor topigi acti bugun basladik gunluk mecburi jiliian yapilacak topik burasi katilmak istersen bugun son gundu ama kizlar belki bi kıyak yapar sana
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/38693099/
Been geldimmmm :) ama yalan yok ordan mesaj daha çok gelmiş orayı yanıtlayıp geldimSpor linkindeki kizlar takimi ihmal ediyirsunuz haberiniz olsun ! Onceliginiz takim orda spor yapmak burda paylasim mecbiri
Evet fitnıs ,Plates degil .Plates mi ? Fıtnes sanırım bu
Böcük dedin de aklıma geldi.bahar dediki 56olsun mezun olsunBöcük bugun takima his geldinmi kiz
Yarım dilim börekle geçişdirdiysen iyi ablam...Raporum
11
Salata , 3 ceviz , az peynir .
13:30
1lokma tavuk .
15:00
Yr. Dl borek .
18:00
Hs. Tavuk .
20 :00
1elma , yer fistigi .
Jiliian 1/30
15dk plates ..
1.5 lt su
Aeben ablam açıklamış ne güzel...Bana
Selam kızlar !!!Bana bu konuyu açıklamamıştın canım şimdi Söyler misin ne oldugunu ???
BencedeBöcük dedin de aklıma geldi.bahar dediki 56olsun mezun olsun
Gitmedilermi henuz aynurum bundan sanra gunduz yapmaya calis jiliianiBenim misafirim var ablam ve kaptan olarak önceliyim burası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?