Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay kızlaaar kızımla birlikde uyuya kalmışım...misafieler de daha burda.kocamın halası ve oğlu.rusyadan geldiler.13 14ü gidecekler galiba,bugün kocama oğlu demişki sizde çok rahatız burda kalıcaz...neyseki sporumu erkenden yapmıştım...uyandım ama açım açım.o yüzden kendimi yeniden yatağa attım.yoksa dayanamayıp atışdırırdım.menümü yazıp geçmişe döneyim.bu arada tüm vücudum yara gibi...omuzlarım bile ya...

11.00yokyok salatası,3dilim ekmek,peynir,yeşil çay,2ceviz

17.00 hamulu çorba 1kepçe,ıspanak,tavuk,yoğurt,1dilim ekmek...

3litre su,jillian 2/30...

İyi aksamlar hatunlar ...

Arzum jilan linkine 5 buraya 1 mesaj yaziyor cadilar onuda yazarlarsa tabi sabahta yazmistim burayi ihmal ediyorsumuz kizlar oncelik burasi spor linkine bildiriminizi yazin ama muhabbet burda
Kuzum ablam ben bunu üstüme hiiç alınmıyorum.benim önceliyim burası...

Nature canim kahvalti yokmu ?
Yeme seklini tam bilmiyorum ama saglikli ve duzenli beslenirsen zaten emzirdigin icinde ( yanlis hatirlamiyorum insallah ) kilolar gider . Sirf poroya bence gerek yok . Bizler bazan deniyoruz ama bizin bunyeler biraz farkli durakladigin zaman sende denersin ama bence su sira buna ihtiyacin yok

Var ya ablammm...o kaddar sevindim ki...ne güzel sohbet günlerinde senden böyle menüler görmek...

Bu gün mü canım?

İyi aksamlar kizlar
Hep aklimdasiniz cok ozluyorum
Oteki takimda da sorumlulugum oldugu icin iki gundur daha fazla ordayim buraya gelemiyorum gunduz finallerim var cunku
Bugun iki tane sinavm vardi sabah okula gidince bi cay ictim oglen de bi cay ictim sonra lensim yirtildi carsiya lens almaya gittim açım tabi dolmusta bir saat midem bulandi bir saatte eve donus daha kotu oldum eve geldim
-Bi kase kofteli patatesli yemek yedim bir dilim ekmekle
4bucuk gibi yemistim simdi aciktm tabki ama hem gec oldu hem de yarin 6kredilik sinavm var yemek yemeye hakkim yok su an

Supersn perimmm...

Sabah moralsizdim kahvaltı yapmadım canım istemedi kızlar
menüm

15.00 öğle yemeği
Mercimek Çorbası az
2 dilim pizza
1 bardak ayran

18.30 akşam yemeği
Soğan kebabı
1 tb lavaş
2 bardak ayran
Allahım Allahım pizza,lavaş ooooh...canım sen çalışıyormuydun?neden az geliyorsun ki?sadece rapor vermek için geliyorsun

İnşallah canım benim.sen de az geliyorsun be güzelim.inşallaj bu cuma listedesiniz.sorumluluğunuz artıyor haaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…