Tamirde canım.nihayet bu gün gitti...Ne yaptin laptopun tamir oldu mu canim?
Kuzum ablam ben bunu üstüme hiiç alınmıyorum.benim önceliyim burası...İyi aksamlar hatunlar ...
Arzum jilan linkine 5 buraya 1 mesaj yaziyor cadilar onuda yazarlarsa tabisabahta yazmistim burayi ihmal ediyorsumuz kizlar oncelik burasi spor linkine bildiriminizi yazin ama muhabbet burda
Nature canim kahvalti yokmu ?Öğleden sonra az sütlü ş.siz nescafe leblebi k.üzüm(az miktarda)
Akşam:hazır tavuk nugget(6 parça),salata ,az yoğrt,4 dilim fırında patates,
Sonra : 1 diet cola
su:1.5 lt
spor:yok
Cuma 76 idim.
Önümüzdeki cumaya 75'in altına
ineceğim.Çünkü bu kiloları doğumdan sonra aldım.3 gün protein yapmak istiyorum.
Var ya ablammm...o kaddar sevindim ki...ne güzel sohbet günlerinde senden böyle menüler görmek...Raporum .
10:30
Biber ve domatesle omlet .
Peynir , tereyag . 3 zeytin .
16:00
1kp. Corba . Yesil fasulye .
Yesil mercimek salatasi .
Yogurt .
Arkadasimin tabagindan bir catal irmik tatlisi ( yogun ısrar uzerine)
Kurabiye, borek , tatli yenmedi efenim .
Aynur sana dil cikaran similey :)))))
Ben yeterki karar vereyim ya-pa-rim.
Guzel ter attiriyor esmam hareketler sık degisiyor sıkilmiyorsunda .. Bacaklar icin super tavsiye ederimaeben ablm spor nasil gidiyor bende yapayimmi nasil olur
Bu gün mü canım?arkadasıma oturmaya gıttım ısrarla dıkkat ettıgımı hıcbırsey hazırlamamasını sadece onu gormeye gıttıgımı solememe ragmen bır suru hazırlamıs bende yedım..cunku zahmet etmıs tek gıttım kalabalık gıttıgım bır ortamda kesınlıkle yemıyorum ..
Supersn perimmm...Bugünki raporum
Sabah:
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
Domates,maydanoz dereotu
Öğlen:
Mantarlı tavuk
salata
yoğurt
Akşam:
Omlet
peynir
salata
yoğurt
akşam çok değişik oldu ilk kez böyle yemek istedim :))
2 lt su içtim. jillian level 1 yaptım. Yeşil çayımı içeceğim birde
orda sorun yok gobek ve bel de provlem var birde midem hep sis sankiGuzel ter attiriyor esmam hareketler sık degisiyor sıkilmiyorsunda .. Bacaklar icin super tavsiye ederim
Allahım Allahım pizza,lavaş ooooh...canım sen çalışıyormuydun?neden az geliyorsun ki?sadece rapor vermek için geliyorsunSabah moralsizdim kahvaltı yapmadım canım istemedi kızlar
menüm
15.00 öğle yemeği
Mercimek Çorbası az
2 dilim pizza
1 bardak ayran
18.30 akşam yemeği
Soğan kebabı
1 tb lavaş
2 bardak ayran
yok dun uc gun boyunca sıkı bir diyetteyim kaptanim guzel bir sonucla gelmeliyim..mBu gün mü canım?
İnşallah canım benim.sen de az geliyorsun be güzelim.inşallaj bu cuma listedesiniz.sorumluluğunuz artıyor haaa..Öğleden sonra az sütlü ş.siz nescafe leblebi k.üzüm(az miktarda)
Akşam:hazır tavuk nugget(6 parça),salata ,az yoğrt,4 dilim fırında patates,
Sonra : 1 diet cola
su:1.5 lt
spor:yok
Cuma 76 idim.
Önümüzdeki cumaya 75'in altına ineceğim.Çünkü bu kiloları doğumdan sonra aldım.3 gün protein yapmak istiyorum.
Tamam esmam ya.ben de amann ne yaptı bu kız sözünü tutamadımı yoksa düşündümyok dun uc gun boyunca sıkı bir diyetteyim kaptanim guzel bir sonucla gelmeliyim..m
yok yok sozumdeyimTamam esmam ya.ben de amann ne yaptı bu kız sözünü tutamadımı yoksa düşündüm
O şişliği deme ya kaç gündür ben de şişim...regl zamanım geldo gelecek...elimle dokunduğumda bile hiss ediyorum vücudimdakı ödemi.diyorum pirinç lapası mı yapsam acaba...orda sorun yok gobek ve bel de provlem var birde midem hep sis sanki
suyu artir icebilirsen maydanoz kaynatO şişliği deme ya kaç gündür ben de şişim...regl zamanım geldo gelecek...elimle dokunduğumda bile hiss ediyorum vücudimdakı ödemi.diyorum pirinç lapası mı yapsam acaba...
elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum.günde kaç kere gelmem lazım ki?İnşallah canım benim.sen de az geliyorsun be güzelim.inşallaj bu cuma listedesiniz.sorumluluğunuz artıyor haaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?