Kahvaltı ve öğleni, öğlen saatlerinde yazmıştım.Nature canim kahvalti yokmu ?
Yeme seklini tam bilmiyorum ama saglikli ve duzenli beslenirsen zaten emzirdigin icinde ( yanlis hatirlamiyorum insallah ) kilolar gider . Sirf poroya bence gerek yok . Bizler bazan deniyoruz ama bizin bunyeler biraz farkli durakladigin zaman sende denersin ama bence su sira buna ihtiyacin yok
belli bir suresi sayisi yok birazdaha konusun sohbete katilin burda olduginuzu bizomle oldugunuzu hissettirin demk istiyorlar :) senin cocuklar kac yasinda ablaelimden geldiğince gelmeye çalışıyorum.günde kaç kere gelmem lazım ki?
Iyi gidiyor ama regl oldum akşamHulyam masallah kacamaksiz gidiyorsun
Esmam haklı güzelim benim...sizi daha iyi tanımak daha iyi kaynaşmak için diyoruz sık sık gelin diye...elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum.günde kaç kere gelmem lazım ki?
Evet canım çalışıyorum hem de çok yoğunAllahım Allahım pizza,lavaş ooooh...canım sen çalışıyormuydun?neden az geliyorsun ki?sadece rapor vermek için geliyorsun
Amaninnn...Iyi gidiyor ama regl oldum akşamsancı ,Şişlik...iyi olmadı...
Tamam kuzum.aydınlattığın için teşekkürler...Evet canım çalışıyorum hem de çok yoğun
valla aeben bilir bu benim az yeme hallerim ve şimdilik güzel kilo veriyorum canim, kahvaltı yapmadığım için biraz da ağır yedim :)
Jillian başlığına da yazıyorum aslında canım anca bu kdr oluyo valla vakit olsa da yazabilmek keşke
Bilmiyorum ki hülyam.ben de hiç yapmadım.galiba normal pirinçden yapıyorlar...bilen varsa aydınlatsın..5 günlük diyetim bitti 2 gün ara verip tekrar yapacağım...şimdiden 2 gün ne yapsam acaba diyorum..regl için pirinç lapası yazmış Aynur onu mu yapsam Perşembe...normal mi esmer mi olacak pirinç?
Araştırayım şimdi...Perşembe yaparım...Bilmiyorum ki hülyam.ben de hiç yapmadım.galiba normal pirinçden yapıyorlar...bilen varsa aydınlatsın..
Bilmiyorum ki hülyam.ben de hiç yapmadım.galiba normal pirinçden yapıyorlar...bilen varsa aydınlatsın..
Şu an açım ve diyil pirinç lapası nedesen ağzım sulanacak yaaa...ben 2gün yapayım diyorum...bilmiyorum tam karar veremedim...Baktım şimdi ,damak tadıma çok uygun..pirinç lapası Yoğurtlu...yoğurtla herşeyi yerim ben,o kadar çok severim yani...Hande yapıyordu ,ona soralım birde..
Hulyam bu 5 gun ekmekli gittin , 2 gunde pro uapip bunyeyi sasirta bilirsin bence5 günlük diyetim bitti 2 gün ara verip tekrar yapacağım...şimdiden 2 gün ne yapsam acaba diyorum..regl için pirinç lapası yazmış Aynur onu mu yapsam Perşembe...normal mi esmer mi olacak pirinç?
Vallaha aeben ablam ezgiyle periyle ne yaptıysan yazmıyorlar ama ordan öğlece bakıyorlar
Çok şekersin yaaa...
Sırf o yüzden hem bu topic hem diğeri açık valla takılıyorum ikisinde birden
Tutup öptum ne yaptim :))))Vallaha aeben ablam ezgiyle periyle ne yaptıysan yazmıyorlar ama ordan öğlece bakıyorlar
Evet ya bi ara poğaçalardan alamıyoduk cadıyı şimdi de aç biilaç dolanıyor ortalarda...Tutup öptum ne yaptim :))))
Ne dediysek yazsizler diye dedik ordan baksinlar diye degil -:)
Peride bocukde bizi biliyoranliyorum linki actinmi takip etmen gerek sorumluluk yani
Bocugunde sinavlari var cadinin.. İyi olsunlarda tek gebmne ac ac gezmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?