Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kahvaltı ve öğleni, öğlen saatlerinde yazmıştım.

Allahım Allahım pizza,lavaş ooooh...canım sen çalışıyormuydun?neden az geliyorsun ki?sadece rapor vermek için geliyorsun
Evet canım çalışıyorum hem de çok yoğun
valla aeben bilir bu benim az yeme hallerim ve şimdilik güzel kilo veriyorum canim, kahvaltı yapmadığım için biraz da ağır yedim :)
Jillian başlığına da yazıyorum aslında canım anca bu kdr oluyo valla vakit olsa da yazabilmek keşke

5 günlük diyetim bitti 2 gün ara verip tekrar yapacağım...şimdiden 2 gün ne yapsam acaba diyorum..regl için pirinç lapası yazmış Aynur onu mu yapsam Perşembe...normal mi esmer mi olacak pirinç?

Tamam kuzum.aydınlattığın için teşekkürler...

5 günlük diyetim bitti 2 gün ara verip tekrar yapacağım...şimdiden 2 gün ne yapsam acaba diyorum..regl için pirinç lapası yazmış Aynur onu mu yapsam Perşembe...normal mi esmer mi olacak pirinç?
Bilmiyorum ki hülyam.ben de hiç yapmadım.galiba normal pirinçden yapıyorlar...bilen varsa aydınlatsın..

Bilmiyorum ki hülyam.ben de hiç yapmadım.galiba normal pirinçden yapıyorlar...bilen varsa aydınlatsın..

Baktım şimdi ,damak tadıma çok uygun..pirinç lapası Yoğurtlu...yoğurtla herşeyi yerim ben,o kadar çok severim yani...Hande yapıyordu ,ona soralım birde..

Baktım şimdi ,damak tadıma çok uygun..pirinç lapası Yoğurtlu...yoğurtla herşeyi yerim ben,o kadar çok severim yani...Hande yapıyordu ,ona soralım birde..
Şu an açım ve diyil pirinç lapası nedesen ağzım sulanacak yaaa...ben 2gün yapayım diyorum...bilmiyorum tam karar veremedim...

Ben bugün hazır okullar tatil bu sayede bana da tatil olduğu için akupunktura gittim. Süpeeerr gitmişim gerçekten. Yılbaşında cııss olmasına rağmen süper gidiyorum :) Bu bir kaç günde tam jillian yapmış olmam, menümü tekrar düzeltmem, karışık yaptığım çayı iki bardağa çıkartmam ve bir kaç gündür suyu fazla içememiştim onuda düzenlediğim an bu hafta süper bi sonuç bekliyorum kendimden

Hulyam bu 5 gun ekmekli gittin , 2 gunde pro uapip bunyeyi sasirta bilirsin bence

Vallaha aeben ablam ezgiyle periyle ne yaptıysan yazmıyorlar ama ordan öğlece bakıyorlar
Tutup öptum ne yaptim :))))
Ne dediysek yazsizler diye dedik ordan baksinlar diye degil -:)
Peride bocukde bizi biliyor anliyorum linki actinmi takip etmen gerek sorumluluk yani
Bocugunde sinavlari var cadinin.
. İyi olsunlarda tek gene ac ac gezmis

Evet ya bi ara poğaçalardan alamıyoduk cadıyı şimdi de aç biilaç dolanıyor ortalarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…