Regl için dedim lapayı yapayım diye,yarınki kiloma göre karar vereyim diyorum,bende protein ağırlıklı düşünüyordum..Hulyam bu 5 gun ekmekli gittin , 2 gunde pro uapip bunyeyi sasirta bilirsin bence
Öyle güzel öptü ki koştum geldimTutup öptum ne yaptim :))))
Ne dediysek yazsizler diye dedik ordan baksinlar diye degil -:)
Peride bocukde bizi biliyoranliyorum linki actinmi takip etmen gerek sorumluluk yani
Bocugunde sinavlari var cadinin.
. İyi olsunlarda tek gene ac ac gezmis
Goruyorum aynurum dun gordum.m asil gittgifakultesinin onunde..Ezgim canım nasıl oldun sen?oğlanı görüyorgormusun hiç?
Bi şey anlamadım kızGoruyorum aynurum dun gordum.m asil gittgifakultesinin onunde..
Hosgeldin buketcimm :))Adim buket
yasim 24
kilom 78.600
Boyum 160
kilo almam nedenim uyku duzenszliginden gece yemek yemekyemek duzenim yoktu
kilo vermek istememin sebebi hep 55 kiloydum bianda kilo aldim dugunum var naspse eski zayif halime dönmek istiyorum INŞALLAH
Muhasebeciyim ama suan kucuk hi yerde yasadigim icin is olanagim yok genelde evde zaman geçiriyorum.
gruba katilmak beni cok mutlu eder simdiden sizlere cok tesekkur ederim kizlar
Adim buket
yasim 24
kilom 78.600
Boyum 160
kilo vermek istememin sebebi hep 55 kiloydum bianda kilo aldim dugunum var naspse eski zayif halime dönmek istiyorum INŞALLAH
Muhasebeciyim ama suan kucuk hi yerde yasadigim icin is olanagim yok genelde evde zaman geçiriyorum.
Hosgeldin buketcimm :))
Ben ezgi bu takimin bocuguyum 20yasindaym:)
Daha once diyet yaptin mi:)
Adim buket
yasim 24
kilom 78.600
Boyum 160
Burda diyeti unutmak falan yok vallahi anlamayiz biz oyleHosbulduk ezgicimm beni araniza aldgnz icn cok tesekkur ederim :)
Diyet yapıyorum ama bazen ara veriyorum sonra diyetti unutuyorum ama aklim basima geldi iyice azimlendim artik devam edip en azondan 60a düşmek istiyorum
hedefim ilk 60 kilolar canim sonra 55 INŞALLAH ezgicimm basarmam lazim :)
Ama deneme suren olucak 2hafta kadar :) tabi sen bu arada yine listeni yazicaksin her ne yaptigini yaİcaksin yine kilo vericeksin yine bizjmlesin. Ama takima daha sonra giriceksin:) bu kesinlikle seninle alakali degil her yeni gelen uyemizle alakali kurallarda yaziyor zaten okumussundur ')Hedefimi yazmayi unutmusum kizlar:)
hedefim 60 kilo sonra 55 :)
Hayatcım burayı unuttun sandım ben :) Hoşgeldin aramıza..Ezgi yazmış zaten yapman gerekenleri,bu takımda aktif olmak,gün içinde gelip muhabbete katılmak önemli,özellikle başlarda sık gel ki herkes seni tanısın :) ne güzel bir hedef var önünde,emin ol biz seni incecik gelin olarak mezun ederiz :)Hedefimi yazmayi unutmusum kizlar:)
hedefim 60 kilo sonra 55 :)
Profil fotosuHayatcım burayı unuttun sandım ben :) Hoşgeldin aramıza..Ezgi yazmış zaten yapman gerekenleri,bu takımda aktif olmak,gün içinde gelip muhabbete katılmak önemli,özellikle başlarda sık gel ki herkes seni tanısın :) ne güzel bir hedef var önünde,emin ol biz seni incecik gelin olarak mezun ederiz :)
Insanın içini acıtıyor di miProfil fotosu
Tabiki acitiyor.. Acitmaz olur mu hic. Hatirladigin icin saygim bambaska sana :)Insanın içini acıtıyor di mi
Ama deneme suren olucak 2hafta kadar :) tabi sen bu arada yine listeni yazicaksin her ne yaptigini yaİcaksin yine kilo vericeksin yine bizjmlesin. Ama takima daha sonra giriceksin:) bu kesinlikle seninle alakali degil her yeni gelen uyemizle alakali kurallarda yaziyor zaten okumussundur ')
Öldüğü zaman evimin kapısına fotoğrafını yapıştırdım,4-5 gün kaldı...ne olursa olsun insanlar zulüm görmemeli...bunları burada konuşmak yasakmış,halbuki insanlar düşüncelerini aşırıya kaçmadan ifade etmeli..Tabiki acitiyor.. Acitmaz olur mu hic. Hatirladigin icin saygim bambaska sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?