Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hulyam bu 5 gun ekmekli gittin , 2 gunde pro uapip bunyeyi sasirta bilirsin bence
Regl için dedim lapayı yapayım diye,yarınki kiloma göre karar vereyim diyorum,bende protein ağırlıklı düşünüyordum..

Öyle güzel öptü ki koştum geldim
Bu kadar kısa zamanda öyle alışmışım ki artık herşeyi rahat rahat konuşuyorum valla bende

Ben uyusam iyi olacak.uykum var.hem misafirli hatunum.iyiki uyutmaya da olsa kv evine götürüyor...iyi geceler her kese...

anlamaman normal aynurum yazamamisim ki
Bugun gordum fakultenin onunde..

Adim buket

yasim 24

kilom 78.600

Boyum 160

kilo almam nedenim uyku duzenszliginden gece yemek yemek yemek duzenim yoktu

kilo vermek istememin sebebi hep 55 kiloydum bianda kilo aldim dugunum var naspse eski zayif halime dönmek istiyorum INŞALLAH

Muhasebeciyim ama suan kucuk hi yerde yasadigim icin is olanagim yok genelde evde zaman geçiriyorum.

gruba katilmak beni cok mutlu eder simdiden sizlere cok tesekkur ederim kizlar

Hosgeldin buketcimm :))
Ben ezgi bu takimin bocuguyum 20yasindaym:)
Daha once diyet yaptin mi:)

Ayrıca daydream arkdasimiza cok tesekur ederim bu grubu o onerdi cok saoll canim

Hosgeldin buketcimm :))
Ben ezgi bu takimin bocuguyum 20yasindaym:)
Daha once diyet yaptin mi:)

Hosbulduk ezgicimm beni araniza aldgnz icn cok tesekkur ederim :)

Diyet yapıyorum ama bazen ara veriyorum sonra diyetti unutuyorum ama aklim basima geldi iyice azimlendim artik devam edip en azondan 60a düşmek istiyorum

hedefim ilk 60 kilolar canim sonra 55 INŞALLAH ezgicimm basarmam lazim :)

Hedefimi yazmayi unutmusum kizlar:)

hedefim 60 kilo sonra 55 :)

Burda diyeti unutmak falan yok vallahi anlamayiz biz oyle
Her aksam yedigini ictigini yaptigin sporu paylasiyosun canm
Diyet hakkinda yetersiz bilgiye sahipsen burda cok tecrubeli uyelerimiz var sabah goruceklerdir zaten seni danisabilirsin

Ama deneme suren olucak 2hafta kadar :) tabi sen bu arada yine listeni yazicaksin her ne yaptigini yaİcaksin yine kilo vericeksin yine bizjmlesin. Ama takima daha sonra giriceksin:) bu kesinlikle seninle alakali degil her yeni gelen uyemizle alakali kurallarda yaziyor zaten okumussundur ')

Hayatcım burayı unuttun sandım ben :) Hoşgeldin aramıza..Ezgi yazmış zaten yapman gerekenleri,bu takımda aktif olmak,gün içinde gelip muhabbete katılmak önemli,özellikle başlarda sık gel ki herkes seni tanısın :) ne güzel bir hedef var önünde,emin ol biz seni incecik gelin olarak mezun ederiz :)

Profil fotosu

Tamam canim.2 hafta sonra İNŞALLAH gruba katilirim :) elmden geleni yapicam sizinle birlikte daha ii olucagima eminim cok saol :)

Tabiki acitiyor.. Acitmaz olur mu hic. Hatirladigin icin saygim bambaska sana :)
Öldüğü zaman evimin kapısına fotoğrafını yapıştırdım,4-5 gün kaldı...ne olursa olsun insanlar zulüm görmemeli...bunları burada konuşmak yasakmış,halbuki insanlar düşüncelerini aşırıya kaçmadan ifade etmeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…