- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Prensesler gibi mezun olucaksin insallah:))Tamam canim.2 hafta sonra İNŞALLAH gruba katilirim :) elmden geleni yapicam sizinle birlikte daha ii olucagima eminim cok saol :)
Hayatcım burayı unuttun sandım ben :) Hoşgeldin aramıza..Ezgi yazmış zaten yapman gerekenleri,bu takımda aktif olmak,gün içinde gelip muhabbete katılmak önemli,özellikle başlarda sık gel ki herkes seni tanısın :) ne güzel bir hedef var önünde,emin ol biz seni incecik gelin olarak mezun ederiz :)
Aynen yasak diye biliyorum.. O yuzden pek bisey yazamadim.. Yazilacak cok sey var ama, neyse..Öldüğü zaman evimin kapısına fotoğrafını yapıştırdım,4-5 gün kaldı...ne olursa olsun insanlar zulüm görmemeli...bunları burada konuşmak yasakmış,halbuki insanlar düşüncelerini aşırıya kaçmadan ifade etmeli..
Hayat formu doldurduğun an grup üyesisin...2 hafta sonra listeye gireceksin sadece...Tamam canim.2 hafta sonra İNŞALLAH gruba katilirim :) elmden geleni yapicam sizinle birlikte daha ii olucagima eminim cok saol :)
Prensesler gibi mezun olucaksin insallah:))
Ah ah.. İnsallah :)INŞALLAH ezgicim yüreğine saglik
INŞALLAH sizlerinde hersey gonlunuzce olur
Hayat formu doldurduğun an grup üyesisin...2 hafta sonra listeye gireceksin sadece...
Hayat uyguladığın diyet var mı? Yapıyor musun 3 haftada 7 kiloyu..ben 5 gün yaptım,çok hoşuma gitti diyet...Formu doldurdum canim 2 hafta sonradan uye olmak nasp olcak
Adim buket
yasim 24
kilom 78.600
Boyum 160
kilo almam nedenim uyku duzenszliginden gece yemek yemekyemek duzenim yoktu
kilo vermek istememin sebebi hep 55 kiloydum bianda kilo aldim dugunum var naspse eski zayif halime dönmek istiyorum INŞALLAH
Muhasebeciyim ama suan kucuk hi yerde yasadigim icin is olanagim yok genelde evde zaman geçiriyorum.
gruba katilmak beni cok mutlu eder simdiden sizlere cok tesekkur ederim kizlar
Vallaha aeben ablam ezgiyle periyle ne yaptıysan yazmıyorlar ama ordan öğlece bakıyorlar
Hayat uyguladığın diyet var mı? Yapıyor musun 3 haftada 7 kiloyu..ben 5 gün yaptım,çok hoşuma gitti diyet...
Aramıza hoş geldin canım.sen diyetisyenin verdiyi diyeti yapmaya çalış.daha yenisin kolayca verirsin.öğle garip yollar aramaya gerek yok ki kuzucum..Bende o diyete sicak bakiyorum ac kaliniyor mu 5 gunde kilo verebildin mi canim :) diyetisyenim diyet vermisti onu uygulamaya basladim ama 3 hafta 7 kilo daha cazip geliyor acikcasi
Tuğbacım böğle 3satrla menümü olur.sen hele şu vizeyi atlat konuşuruz.inşallah başarıyla verirsin kuzum...merhabalar bayanlar .. bugün tam protein ağırlıklıydı .. ama akşam cok az tatlı :)
sabah : klasik karatay
öğlen meyve
akşam çiğ köfte ekmeksiz :)
jillian yaptım öncesinde leslie 1 mile yaptım ısınmak için .. sporu daha çok arttıracam muhakkak ama şu perşembe vizeyi bi atlatsam harika olacak :) bana dua edin yarın çalışabilecegm son gün ve bu sınav cook mühim .. yarın da gelmeye çalşırım ama gelemezzseem de idare edin lütfeeen ...
iyiii geceeeleeerrr
Günaydınnnn,vermiştim ama bugün Şişlik var cumaya bakacağım.,,tabi 3 haftada 7 kilo diyete isim bulalım diye verilmiş,ancak bu diyetle verilebilir 4-5 kilo kaçamak olmazsa..Bende o diyete sicak bakiyorum ac kaliniyor mu 5 gunde kilo verebildin mi canim :) diyetisyenim diyet vermisti onu uygulamaya basladim ama 3 hafta 7 kilo daha cazip geliyor acikcasi
Aynurum bahsettiğim diyet güzel,dün balık yedim mesela ,yoğurdu,yumurtası,eti,salatası,hepsi var..sadece kahvaltı portakal ve ekmekle yapılıyor..oda uyuyor bana,kahvaltıyı sevmediğim için.,,Aramıza hoş geldin canım.sen diyetisyenin verdiyi diyeti yapmaya çalış.daha yenisin kolayca verirsin.öğle garip yollar aramaya gerek yok ki kuzucum..
Günaydın..Aynur sana yazdığım mesajı gördün mü?Günaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?