Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim valla ne tatli konuştun :) İNŞALLAH incecik gelin olurum :) unuturmuyum unutmadim canim netmde sorun vardi giremedim tamam canim hergun burdayim zaten yazarim neler yaptigimi haydo BISMILLAH :)

Aynen yasak diye biliyorum.. O yuzden pek bisey yazamadim.. Yazilacak cok sey var ama, neyse..

Tamam canim.2 hafta sonra İNŞALLAH gruba katilirim :) elmden geleni yapicam sizinle birlikte daha ii olucagima eminim cok saol :)
Hayat formu doldurduğun an grup üyesisin...2 hafta sonra listeye gireceksin sadece...

Hoşgeldin canım

merhabalar bayanlar .. bugün tam protein ağırlıklıydı .. ama akşam cok az tatlı :)

sabah : klasik karatay
öğlen meyve
akşam çiğ köfte ekmeksiz :)

jillian yaptım öncesinde leslie 1 mile yaptım ısınmak için .. sporu daha çok arttıracam muhakkak ama şu perşembe vizeyi bi atlatsam harika olacak :) bana dua edin yarın çalışabilecegm son gün ve bu sınav cook mühim .. yarın da gelmeye çalşırım ama gelemezzseem de idare edin lütfeeen ...

iyiii geceeeleeerrr

Hayat uyguladığın diyet var mı? Yapıyor musun 3 haftada 7 kiloyu..ben 5 gün yaptım,çok hoşuma gitti diyet...

Bende o diyete sicak bakiyorum ac kaliniyor mu 5 gunde kilo verebildin mi canim :) diyetisyenim diyet vermisti onu uygulamaya basladim ama 3 hafta 7 kilo daha cazip geliyor acikcasi

Bende o diyete sicak bakiyorum ac kaliniyor mu 5 gunde kilo verebildin mi canim :) diyetisyenim diyet vermisti onu uygulamaya basladim ama 3 hafta 7 kilo daha cazip geliyor acikcasi
Aramıza hoş geldin canım.sen diyetisyenin verdiyi diyeti yapmaya çalış.daha yenisin kolayca verirsin.öğle garip yollar aramaya gerek yok ki kuzucum..

Tuğbacım böğle 3satrla menümü olur.sen hele şu vizeyi atlat konuşuruz.inşallah başarıyla verirsin kuzum...

Günaydınnnn,vermiştim ama bugün Şişlik var cumaya bakacağım.,,tabi 3 haftada 7 kilo diyete isim bulalım diye verilmiş,ancak bu diyetle verilebilir 4-5 kilo kaçamak olmazsa..

Aramıza hoş geldin canım.sen diyetisyenin verdiyi diyeti yapmaya çalış.daha yenisin kolayca verirsin.öğle garip yollar aramaya gerek yok ki kuzucum..
Aynurum bahsettiğim diyet güzel,dün balık yedim mesela ,yoğurdu,yumurtası,eti,salatası,hepsi var..sadece kahvaltı portakal ve ekmekle yapılıyor..oda uyuyor bana,kahvaltıyı sevmediğim için.,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…