Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tum vizesi ilan kuzucuklara basarilar dilerim . Benim kizimda cikti simdi sizlere tatil yok . Allah zihin acikligu versin hepinizede ...

günaydınlar herkese . dün spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş , 15 dk bisiklet çevirme ,45 dk plates suyu malesef tamamlayamadım 1,5 litrede kaldım .

bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
yeşil zeytin

öğlen
yumurtalı pazı kavurma
yoğurt

ara
1 adet armut

akşam
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
salata

Bugun
Nasilsin nazlim toparlayabildinmi kendini ?

iyiyim çok şükür ablacığım . spora gitmemek büyük eksiklikmiş bende onu anladım . bundan sonra mecbur kalmadıkça sporu ekmek yok . evdende yemek yapıp getirdim kendime :)

iyiyim çok şükür ablacığım . spora gitmemek büyük eksiklikmiş bende onu anladım . bundan sonra mecbur kalmadıkça sporu ekmek yok . evdende yemek yapıp getirdim kendime :)
evet nazlım spor öyle birşeyki bak benim kaç aydır diyetime bile engeldi...
toparlanmana sevindim

Spor insanın kendine güvenini geri getiriyor sanki...benim şu an heryerim yara gibi...demekki heryerime etki ediyor da onnan.

Günaydın kızlar
bogazim şişmiş bugün ise gitmicem, evde oturacam inş ooooh
kaynanamlar gitti evi toparlar ders çalışır egzersiz yaparım

kızlar merhabalar günaydınlar.
bende cuma zayıflama yarışmalarına katılmak istiyorum ama sizin takımı seçme şansım oluyor mu nasıl katılabilirim sizin aranıza.

Gunaydin

Aynur her yerim yara derken kas agrisini mi kastettin canim? Insallah pc gelir en kisa zamanda. Rahat edersin

Buket hos geldin canim

Sinavi olan tum arkadaslara basarilar. Hastalara da acil sifalar diliyorum.

Kararsiz afiyet olsum canim

Naz sen kosu bandi icin evde yer ac bence. Gidemedigin gunlerde evinin rahatliginda sporunu yaparsin.

kızlar merhabalar günaydınlar.
bende cuma zayıflama yarışmalarına katılmak istiyorum ama sizin takımı seçme şansım oluyor mu nasıl katılabilirim sizin aranıza.

Canim cuma zayiflama yarismalarina katilmak isteyenler topigine yazarsan uyeye ihtiyaci olan takimlar seni davet eder. Bizim uye sayimiz iyi suanda.

Kızlar özel mesajları nasıl temizleye bilirim.?bulamadım bi türlü...

Evet canım kas ağrılarımı kast ettim.yara gibi sızlıyorlar dokununca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…