Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hulyam bugun bendede sislik var sanki yuzuklerim oturmus , regl kapida aksam sabah

Hulyam bugun bendede sislik var sanki yuzuklerim oturmus , regl kapida aksam sabah
Ayy ben de regl oldum.hafifledim sanki...belki kızı uyuytup çıkarım işim var dışarıda.elimden geldiyince yürüycem de...ama ağrım da var reglden dolayı...ah bi de şu misafirler gitse de jillianı ne zaman yapıcam derdi olmasa...

Evet aynuram katilim cok olacaga benziyor senin kurabiyeyide bekliyoruz . Ben ilk defa yaptim bu kurabiyeyi daha dagru birkac tarif ve hayal gucumu kullandim :))
Saldelyelere gelince o kumaslari ( oturma odam ) bulmak icin baya gezmistim . İc dekarasyon hastasiyim meslek sahibi olmak istesem kesin onu tercih ederdim mutfak dolaplari vs . Hep kendi cizimimdir ....

Herkeseee Merhabalaarrr
Bu bir kaç gündür epey tatil modundayım. Geçen çarşambadan beri sadece pazartesi günü çalıştım gerisi hep tatil. Eskiden okullar tatil olunca seviniyodum öğrenciyim diye, şimdide yine okullar tatil olunca seviniyorum öğretmenim diye

Perim resimdeki senmisin?

Yaa ben regl olunca hiç ağrımazdım şimdi nefesim kesiliyor yaaa ağrıdan.çıkmam gerek...görüşürüz...

Kurabiye yarışmasımı var,bende bu akşam yarın oğlum arkadaşlarına götürsün diye kurabiye yapacaktım ,katılsam mı acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…