Profilindeki senmisin kuzum?Günaydın kızlar
bogazim şişmiş bugün ise gitmicem, evde oturacam inş ooooh
kaynanamlar gitti evi toparlar ders çalışır egzersiz yaparım
özel mesaj sayfanda konuşamadan çık var yukarda sağda aynuram onu tıkla ...Kızlar özel mesajları nasıl temizleye bilirim.?bulamadım bi türlü...
kızzzlar size bir süppprüüüzüüüm var ..
bana çaya davet ediyorum sizlerihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...g-kurabiyem-kizlarimin-sponsorlugunda.785163/
PC KAPATIP TEKRAR AÇSAN ARZUM BENDE NORMAL ..Var mi bir cozumu? Zorla yaziyorum mesaj.
PC KAPATIP TEKRAR AÇSAN ARZUM BENDE NORMAL ..
kızzzlar size bir süppprüüüzüüüm var ..
sizleri bana çaya davet ediyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...g-kurabiyem-kizlarimin-sponsorlugunda.785163/
Hmmm...seni gidi gidiiiii...demek supriz haaa...inşallah imkan bulursam ben de katılıcam...şekerbura diye bi kurabiyeyle...ama çok zor...belki üşenirim....bu defa herkes çok iddialı...ayrlca sunumuna bayıldımm...hele o çiçekli sandalyeler...kızzzlar size bir süppprüüüzüüüm var ..
sizleri bana çaya davet ediyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...g-kurabiyem-kizlarimin-sponsorlugunda.785163/
Ayy ben de regl oldum.hafifledim sanki...belki kızı uyuytup çıkarım işim var dışarıda.elimden geldiyince yürüycem de...ama ağrım da var reglden dolayı...ah bi de şu misafirler gitse de jillianı ne zaman yapıcam derdi olmasa...Hulyam bugun bendede sislik var sanki yuzuklerim oturmus , regl kapida aksam sabah
Evet aynuram katilim cok olacaga benziyor senin kurabiyeyide bekliyoruz . Ben ilk defa yaptim bu kurabiyeyi daha dagru birkac tarif ve hayal gucumu kullandim :))Hmmm...seni gidi gidiiiii...demek supriz haaa...inşallah imkan bulursam ben de katılıcam...şekerbura diye bi kurabiyeyle...ama çok zor...belki üşenirim....bu defa herkes çok iddialı...ayrlca sunumuna bayıldımm...hele o çiçekli sandalyeler...
hayır canım. Bu ilk sayfadaki başlangıç kiloma da 4,2 kilo eklenecek mi diye sormuştum...Özelden mi yazdın kuzum?gelmemiş
Perim resimdeki senmisin?Herkeseee Merhabalaarrr
Bu bir kaç gündür epey tatil modundayım. Geçen çarşambadan beri sadece pazartesi günü çalıştım gerisi hep tatil. Eskiden okullar tatil olunca seviniyodum öğrenciyim diye, şimdide yine okullar tatil olunca seviniyorum öğretmenim diye
Ha evet canım gördüm.inşallah bu cumadan sonra güncelliycemGünaydın kızlar...
hayır canım. Bu ilk sayfadaki başlangıç kiloma da 4,2 kilo eklenecek mi diye sormuştum...
Kurabiye yarışmasımı var,bende bu akşam yarın oğlum arkadaşlarına götürsün diye kurabiye yapacaktım ,katılsam mı acabaaaEvet aynuram katilim cok olacaga benziyor senin kurabiyeyide bekliyoruz . Ben ilk defa yaptim bu kurabiyeyi daha dagru birkac tarif ve hayal gucumu kullandim :))
Saldelyelere gelince o kumaslari ( oturma odam ) bulmak icin baya gezmistim . İc dekarasyon hastasiyim meslek sahibi olmak istesem kesin onu tercih ederdim mutfak dolaplari vs . Hep kendi cizimimdir ....
Hic durma hulyam :)))Kurabiye yarışmasımı var,bende bu akşam yarın oğlum arkadaşlarına götürsün diye kurabiye yapacaktım ,katılsam mı acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?