Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaa ben regl olunca hiç ağrımazdım şimdi nefesim kesiliyor yaaa ağrıdan.çıkmam gerek...görüşürüz...
Aynurum pirinç lapamı yaptım onu yicem şimdi,sancıdan kahvaltı yapmadım,insanın iştahı kesiliyor ağrısı olunca..

Arzum akşamdan yapacağım için oğlum arkadaşlarına sürpriz yapacağı için yanımdan ayrılmaz,bide acele yaparım yarın fen sınavı var oyalanmasın diye..başka bi sefer olursa istediğim pastayı yaparım :)

Daha vakit var degil mi katilim icin. Yarin evde yalnizken yap rahat rahat. Hem aksam guzel bir tarif te secersin

Sen calismaya ara mi verdin canim? Soracagim ne zamandir unutuyorum.

Daha vakit var degil mi katilim icin. Yarin evde yalnizken yap rahat rahat. Hem aksam guzel bir tarif te secersin

Sen calismaya ara mi verdin canim? Soracagim ne zamandir unutuyorum.
Bana uyan iş bulamıyorum...burada iş hayatı turizm üzerine kurulu...halkla ilişkiler yöneticiliği yaptım...istediğim maaşın altında koşa koşa çalışacak insanlar var,onları tercih ederler sonuçta...yıllarca çalıştıktan sonra evde oturmak bunaltıyor insanı ama çalışanın sömürüldüğü bir sistem var..oğlum akşam eve geldiğinde ona kapıyı açan olmak isterim...hiçbir işyerinde saat 5 te hadi sen çık demez birde burada özel sektör çok laçka,çalışırken iğreniyordum...

Bu Nursel'in yemek programını beğendim,güzel olmuş..

Alaninla ilgili devlette bir kurumda is imkanin olsa daha rahat sartlarda calisabilirsin aslinda.

Cocugum olduktan sonra anladim ben de
26 si ise baslayacagim. Gunduz derslerimi 2 gune sikistirip, ikinci ogretim ders istemeyecegim. Eve rahatca gelip gitmek, aksam en gec 18 de evimde olmak esimle cocugumla vakit gecirmek istiyorum.

Arzum ben Üniversiteyi .bitirince 1 yıl devlette çalıştım ve gençlik işte istifa ettim..ayrıldığım kuruma bile dönemedim,asaletim tasdikli olduğu halde..eşmde baskı yapmaz hiç,sen ne istersen öyle olsun..kendini çalışmak zorunda hissetme,der..benim kuzum 10 yaşında ,eve geldiğinde olmazsam çok üzülüyor..

Herkese merhaba
Sabah:limonlu taçınlı su
Peynir,sucuklu yumurta,ş.siz çay
Ara:türk kahvesi
Öğlen:Mercimek çorbası,tavuk şinitzel,yoğurt
Arada:leblebi üzüm yiyeceğim
arada 1 meyve yiyeceğim
Akşam:Balık günümüz +salata
Sanırım menülerim düzelecek
Of of çok sabırsızım ne zaman gidecek bu kilolar

Maşallah...sezaryen 2 den fazla olmaz diye söylenir sen nasıl 3 tane yaptın?

3 cok rahat yapiyorlar canim. Benim doktorum 2 ser sene ara ile gel yanima daha erken hamile kalma demisti. Bunu buyuteyim de, daha dusunmuyorum. Allah isteyenlere versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…