Geçmiş oldun Mavvcım..Günaydın kızlar
bogazim şişmiş bugün ise gitmicem, evde oturacam inş ooooh
kaynanamlar gitti evi toparlar ders çalışır egzersiz yaparım
Yok canım zencefilli tarçınlı yapıcam özel bi kurabiye değil yani...değişik kurabiye de bilmiyorum aslında :)Hic durma hulyam :)))
Kurabiye yarışmasımı var,bende bu akşam yarın oğlum arkadaşlarına götürsün diye kurabiye yapacaktım ,katılsam mı acabaaa
Aynurum pirinç lapamı yaptım onu yicem şimdi,sancıdan kahvaltı yapmadım,insanın iştahı kesiliyor ağrısı olunca..Yaa ben regl olunca hiç ağrımazdım şimdi nefesim kesiliyor yaaa ağrıdan.çıkmam gerek...görüşürüz...
Arzum akşamdan yapacağım için oğlum arkadaşlarına sürpriz yapacağı için yanımdan ayrılmaz,bide acele yaparım yarın fen sınavı var oyalanmasın diye..başka bi sefer olursa istediğim pastayı yaparım :)Katil lutfen
Arzum akşamdan yapacağım için oğlum arkadaşlarına sürpriz yapacağı için yanımdan ayrılmaz,bide acele yaparım yarın fen sınavı var oyalanmasın diye..başka bi sefer olursa istediğim pastayı yaparım :)
Evet benim canımProfilindeki senmisin kuzum?
Bana uyan iş bulamıyorum...burada iş hayatı turizm üzerine kurulu...halkla ilişkiler yöneticiliği yaptım...istediğim maaşın altında koşa koşa çalışacak insanlar var,onları tercih ederler sonuçta...yıllarca çalıştıktan sonra evde oturmak bunaltıyor insanı ama çalışanın sömürüldüğü bir sistem var..oğlum akşam eve geldiğinde ona kapıyı açan olmak isterim...hiçbir işyerinde saat 5 te hadi sen çık demezDaha vakit var degil mi katilim icin. Yarin evde yalnizken yap rahat rahat. Hem aksam guzel bir tarif te secersin
Sen calismaya ara mi verdin canim? Soracagim ne zamandir unutuyorum.
Teşekkürler canım sizler de dikkat edin valla havalar soğukGeçmiş oldun Mavvcım..
Bana uyan iş bulamıyorum...burada iş hayatı turizm üzerine kurulu...halkla ilişkiler yöneticiliği yaptım...istediğim maaşın altında koşa koşa çalışacak insanlar var,onları tercih ederler sonuçta...yıllarca çalıştıktan sonra evde oturmak bunaltıyor insanı ama çalışanın sömürüldüğü bir sistem var..oğlum akşam eve geldiğinde ona kapıyı açan olmak isterim...hiçbir işyerinde saat 5 te hadi sen çık demezbirde burada özel sektör çok laçka,çalışırken iğreniyordum...
Bu Nursel'in yemek programını beğendim,güzel olmuş..
belli bir suresi sayisi yok birazdaha konusun sohbete katilin burda olduginuzu bizomle oldugunuzu hissettirin demk istiyorlar :) senin cocuklar kac yasinda abla
Arzum ben Üniversiteyi .bitirince 1 yıl devlette çalıştım ve gençlik işte istifa ettim..ayrıldığım kuruma bile dönemedim,asaletim tasdikli olduğu halde..eşmde baskı yapmaz hiç,sen ne istersen öyle olsun..kendini çalışmak zorunda hissetme,der..benim kuzum 10 yaşında ,eve geldiğinde olmazsam çok üzülüyor..Alaninla ilgili devlette bir kurumda is imkanin olsa daha rahat sartlarda calisabilirsin aslinda.
Cocugum olduktan sonra anladim ben de
26 si ise baslayacagim. Gunduz derslerimi 2 gune sikistirip, ikinci ogretim ders istemeyecegim. Eve rahatca gelip gitmek, aksam en gec 18 de evimde olmak esimle cocugumla vakit gecirmek istiyorum.
Ver fırına bu saatte mi başlıyor?show TV de ...Hangi kanalda?
Ben ver firina seyrediyorum sadece.
Ver fırına bu saatte mi başlıyor?show TV de ...
Tum vizesi ilan kuzucuklara basarilar dilerim . Benim kizimda cikti simdi sizlere tatil yok . Allah zihin acikligu versin hepinizede ...
Teşekkürler canım sizler de dikkat edin valla havalar soğuk
Maşallah...sezaryen 2 den fazla olmaz diye söylenir sen nasıl 3 tane yaptın?11 yaş,8 yaş ve 9 aylıklar
Maşallah...sezaryen 2 den fazla olmaz diye söylenir sen nasıl 3 tane yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?