Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menüm
sabah
peynir
zeytin

öğlen
fırında tavuk
çorba
b.pilavı
cacık

akşam
madımak yemeği
şehriye çorbası
salata
yoğurt

su şimdiden 1,5 lt geçti :)
inşallah jillian 1/2 yapılacak!

Kızlar bişi sorcam burda biyerde gorup almıştım tahsildaroglunun kahvaltilik lor peynirini almıştım arkasına baktım yağ oranı 100 gramda 18,53 diyo çok değil mi sizce ana peynirinki 2-3 falandi

Bilmiyorum ki hülyam.ben de hiç yapmadım.galiba normal pirinçden yapıyorlar...bilen varsa aydınlatsın..
İyyyyyy
Pirinç lapasinin mudavimide geldi normal suda haslayin iyice baharatlarla tatlandirin kizlar aaz yoğurt katin tüm gün bol su ve princ başka bisey yemek yok tuz kesinlikle yokk

Kızlar bişi sorcam burda biyerde gorup almıştım tahsildaroglunun kahvaltilik lor peynirini almıştım arkasına baktım yağ oranı 100 gramda 18,53 diyo çok değil mi sizce ana peynirinki 2-3 falandi

canım lorda fazla yağ olmaması lazım, bilemedim...

Ah ah kurabiyelere baktim geldim bir tuhaf oldum napsak ki
En çok tatli belini buluyor insanin ah ah

esmaaa çabuk buraya gel bakimm, kurabiyelere bakma dedim sana

Baktım şimdi ,damak tadıma çok uygun..pirinç lapası Yoğurtlu...yoğurtla herşeyi yerim ben,o kadar çok severim yani...Hande yapıyordu ,ona soralım birde..
Damak tadima hic uygun değil benim yada ben çok yapiyorum kusasim geliyor yogurt çok katmayin kizceler çok iyi ödem attirir bol su içmek sart

menüm
sabah
peynir
zeytin

öğlen
fırında tavuk
çorba
b.pilavı
cacık

akşam
madımak yemeği
şehriye çorbası
salata
yoğurt

su şimdiden 1,5 lt geçti :)
inşallah jillian 1/2 yapılacak!

Madimak yemegi ne canim?

Ah ah kurabiyelere baktim geldim bir tuhaf oldum napsak ki
En çok tatli belini buluyor insanin ah ah

Canim ev hanimisin su anda sanirim. Eminim hamaratsin da. Diyet tatli tarifleri bul yap&ye canim. Kendinizi bu kadar alikoyarsaniz, istediginiz kiloya gelip te yemeye baslayinca zorlanirsiniz.

Damak tadima hic uygun değil benim yada ben çok yapiyorum kusasim geliyor yogurt çok katmayin kizceler çok iyi ödem attirir bol su içmek sart

Ben pirinc kullanmiyorum ama, bugday ile yogurt karisimina bayilirim. Sen muhtemelen tuzsuz oldugu icin hoslanmiyorsun tadindan. Benim adetim de hafta sonu gelir

Madimak yemegi ne canim?

Canim ev hanimisin su anda sanirim. Eminim hamaratsin da. Diyet tatli tarifleri bul yap&ye canim. Kendinizi bu kadar alikoyarsaniz, istediginiz kiloya gelip te yemeye baslayinca zorlanirsiniz.

canım; madımak, baharda kırlarda kendiliğinden yetişen küçük yeşil yapraklı bitkidir, biz kuruttuk ve kışın ara ara yaparız, içine soğan, sarımsak az salça yağ, madımak ve az bulgur katılır, ıspanak yemeği gibi düşün ve yoğurt ile yenir, pek lezzetli olur... canım ben kış sebzelerini pek sevmediğimden, sebze olarak çoğunlukla kurutulmuş sebze kullanıyorum, kurutulmuş domates, biber, patlıcan, fasülye, madımak, bamya.... şimdilik evimde bunlar var :))

Madimak çok severim ben kuzum sen nerelisin

3 cok rahat yapiyorlar canim. Benim doktorum 2 ser sene ara ile gel yanima daha erken hamile kalma demisti. Bunu buyuteyim de, daha dusunmuyorum. Allah isteyenlere versin insallah.
ablama izin vermemişti doktor 2 taneden çok olmaz diye...halbuki ablam 3.istiyordu...

canım lorda fazla yağ olmaması lazım, bilemedim...

esmaaa çabuk buraya gel bakimm, kurabiyelere bakma dedim sana
Geldim geldim zaten :))
Madimak yemegi ne canim?

Evet haklisin bu hafta çok tatli yedim haftaya yapayim BN zaten herşeyden tafimlik bakiyorum

İyyyyyy
Pirinç lapasinin mudavimide geldi normal suda haslayin iyice baharatlarla tatlandirin kizlar aaz yoğurt katin tüm gün bol su ve princ başka bisey yemek yok tuz kesinlikle yokk
Aynen dediğin gibi yaptım Handecim...1 çay bardağı pirinci haşladım 3 kaşık yoğurt.karabiber ve pul biberle tatlandırdım...Günde bu şekilde kaç kez yenebiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…