Şu an 3'ten fazlaya sıcak bakmıyorlar.Ama 4 yapan da var.3'ten fazlası riskli der doktorlar.Maşallah...sezaryen 2 den fazla olmaz diye söylenir sen nasıl 3 tane yaptın?
İyyyyyyBilmiyorum ki hülyam.ben de hiç yapmadım.galiba normal pirinçden yapıyorlar...bilen varsa aydınlatsın..
Kızlar bişi sorcam burda biyerde gorup almıştım tahsildaroglunun kahvaltilik lor peynirini almıştım arkasına baktım yağ oranı 100 gramda 18,53 diyo çok değil mi sizce ana peynirinki 2-3 falandi
Ah ah kurabiyelere baktim geldim bir tuhaf oldum napsak ki
En çok tatli belini buluyor insanin ah ah
Damak tadima hic uygun değil benim yada ben çok yapiyorum kusasim geliyor yogurt çok katmayin kizceler çok iyi ödem attirir bol su içmek sartBaktım şimdi ,damak tadıma çok uygun..pirinç lapası Yoğurtlu...yoğurtla herşeyi yerim ben,o kadar çok severim yani...Hande yapıyordu ,ona soralım birde..
menüm
sabah
peynir
zeytin
öğlen
fırında tavuk
çorba
b.pilavı
cacık
akşam
madımak yemeği
şehriye çorbası
salata
yoğurt
su şimdiden 1,5 lt geçti :)
inşallah jillian 1/2 yapılacak!
Ah ah kurabiyelere baktim geldim bir tuhaf oldum napsak ki
En çok tatli belini buluyor insanin ah ah
Evet benimPerim resimdeki senmisin?
canım lorda fazla yağ olmaması lazım, bilemedim...
Ben de öyle bildiğim için aldım ama huylandim şu an
Damak tadima hic uygun değil benim yada ben çok yapiyorum kusasim geliyor yogurt çok katmayin kizceler çok iyi ödem attirir bol su içmek sart
Madimak yemegi ne canim?
Canim ev hanimisin su anda sanirim. Eminim hamaratsin da. Diyet tatli tarifleri bul yap&ye canim. Kendinizi bu kadar alikoyarsaniz, istediginiz kiloya gelip te yemeye baslayinca zorlanirsiniz.
Madimak çok severim ben kuzum sen nerelisincanım; madımak, baharda kırlarda kendiliğinden yetişen küçük yeşil yapraklı bitkidir, biz kuruttuk ve kışın ara ara yaparız, içine soğan, sarımsak az salça yağ, madımak ve az bulgur katılır, ıspanak yemeği gibi düşün ve yoğurt ile yenir, pek lezzetli olur... canım ben kış sebzelerini pek sevmediğimden, sebze olarak çoğunlukla kurutulmuş sebze kullanıyorum, kurutulmuş domates, biber, patlıcan, fasülye, madımak, bamya.... şimdilik evimde bunlar var :))
Jillian yapan hatunlar insallah bu hafta artiyla gelmezsiniz
Madimak çok severim ben kuzum sen nerelisin
ablama izin vermemişti doktor 2 taneden çok olmaz diye...halbuki ablam 3.istiyordu...3 cok rahat yapiyorlar canim. Benim doktorum 2 ser sene ara ile gel yanima daha erken hamile kalma demisti. Bunu buyuteyim de, daha dusunmuyorum. Allah isteyenlere versin insallah.
Evet benim
Geldim geldim zaten :))canım lorda fazla yağ olmaması lazım, bilemedim...
esmaaa çabuk buraya gel bakimm, kurabiyelere bakma dedim sana
Evet haklisin bu hafta çok tatli yedim haftaya yapayim BN zaten herşeyden tafimlik bakiyorumMadimak yemegi ne canim?
Canim ev hanimisin su anda sanirim. Eminim hamaratsin da. Diyet tatli tarifleri bul yap&ye canim. Kendinizi bu kadar alikoyarsaniz, istediginiz kiloya gelip te yemeye baslayinca zorlanirsiniz.
Aynen dediğin gibi yaptım Handecim...1 çay bardağı pirinci haşladım 3 kaşık yoğurt.karabiber ve pul biberle tatlandırdım...Günde bu şekilde kaç kez yenebiliyor?İyyyyyy
Pirinç lapasinin mudavimide geldi normal suda haslayin iyice baharatlarla tatlandirin kizlar aaz yoğurt katin tüm gün bol su ve princ başka bisey yemek yok tuz kesinlikle yokk
Bnm arkadasim 4 senede 3 sezeryanla doğum yaptiablama izin vermemişti doktor 2 taneden çok olmaz diye...halbuki ablam 3.istiyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?