ablama 20 yıl önce izin vermemişlerdi...tıp ilerliyor :)Bnm arkadasim 4 senede 3 sezeryanla doğum yapti
olabilir evt haklisinablama 20 yıl önce izin vermemişlerdi...tıp ilerliyor :)
Madimak çok severim ben kuzum sen nerelisin
Ben şimdiden baya eksideyimJillian yapan hatunlar insallah bu hafta artiyla gelmezsiniz
Çooookk teşekkür ederimçok tatlısın canım
Suz kiz agzini hayra aç :))Jillian yapan hatunlar insallah bu hafta artiyla gelmezsiniz
A-a zayifimbende çok severim madımak yemeğini
Bizimnic anadolu bilir zaten , hemson yakinmisiz bende aksarayliyim ..inşallah canım :)
kırşehir canım
A-a zayifim
Kiz bende dun pisirdim ama kurusu degil kavurup dondurucuya koyarim , pek severim bende . Bugun oylen menumdu :)))
Uyyyyyyy madallah ..Bnm arkadasim 4 senede 3 sezeryanla doğum yapti
Nazlimnyaninda et olnadigi sure okadarlik seyleri yememezlik etmesengeçen hafta kv yapmıştı abla ama içinde bulgur var diye yiyemedim .
Nazlimnyaninda et olnadigi sure okadarlik seyleri yememezlik etmesenanliyorum
Montiyi tam yapmak istiyorsun ama sonucta yesilik icindeki 1 lokmalik bulgur seni alikoymasin ,. Dedigim gibi yaninda et olmadigi icin sorun degil..
Çooookk teşekkür ederimtabii bu ağustostaki halim şimdi gittikçe daha güzelleşiceemmm
A-a zayifim
Kiz bende dun pisirdim ama kurusu degil kavurup dondurucuya koyarim , pek severim bende . Bugun oylen menumdu :)))
Bizimnic anadolu bilir zaten , hemson yakinmisiz bende aksarayliyim ..
Kuzucuna afiyet olsun o zaman :))
Seninde eline saglik .. Zayifimnustune tad olrak kremsantiden cok cukulata daha guzel oluyormus benim cadilar oyle dedi ... Beyaz cukulata imkanin varsa birde oyle deneama bimde beyaz cukulata yok dimi . Bende ogun usenmistim disari marlete cikmaya evdeki krem santi aklima geldi eee mutfakta careler tukenmez :))
Kimsecikler yok bende su iciyorum birazdan yeşil cay yapacagim..baya soğuk ankara ..evde oturuyorum cocuklarimla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?