Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Jillian yapan hatunlar insallah bu hafta artiyla gelmezsiniz
Suz kiz agzini hayra aç :))

Kizlar lapayi haslamiyorum ben az su koyuyorum yagsiz tuzsuz pilav oluyor . BAharat bide yogurt oh mis gibi hatta diger ogundede salatalik domatea bolda dere otu koyuyorum pul biberle harika oluyor . Sonucta guzel olur . Handa sen kendine iskence ediyon bence

geçen hafta kv yapmıştı abla ama içinde bulgur var diye yiyemedim .
Nazlimnyaninda et olnadigi sure okadarlik seyleri yememezlik etmesen anliyorum
Montiyi tam yapmak istiyorsun ama sonucta yesilik icindeki 1 lokmalik bulgur seni alikoymasin , . Dedigim gibi yaninda et olmadigi icin sorun degil..

Nazlimnyaninda et olnadigi sure okadarlik seyleri yememezlik etmesen anliyorum
Montiyi tam yapmak istiyorsun ama sonucta yesilik icindeki 1 lokmalik bulgur seni alikoymasin , . Dedigim gibi yaninda et olmadigi icin sorun degil..

yanında et yapmıştı kv bana özel bulgur pirinç yemiyorum diye onun içinde almadım abla . monti amca azda olsa bulgura izin veriyor biliyorum ama şimdi bana özel yapmış yemeği alsam diyecek hani bu bulgur yemiyordu diye :)

Çooookk teşekkür ederim tabii bu ağustostaki halim şimdi gittikçe daha güzelleşiceemmm

tabiki daha güzelleşeceksin canım, sadece biraz emek ve biraz sabır şart...

A-a zayifim
Kiz bende dun pisirdim ama kurusu degil kavurup dondurucuya koyarim , pek severim bende . Bugun oylen menumdu :)))

canım kurutulmuşunu da buzlukta saklıyoruz biz, oda güzel oluyor...

Bizimnic anadolu bilir zaten , hemson yakinmisiz bende aksarayliyim ..

aaa ne güzel, hemşeri sayılırız, ama ben şimdi karadenizdeyim, bütün kurutulmuşları toplayıp getirdik buraya :)

aeben şimdi bime gidip eksik malzemelerimi alıcam ve kurabiyenden yapacağım, bebişim sever inşallah :)

ben tadına bakmam her halde :)

Kuzucuna afiyet olsun o zaman :))
Seninde eline saglik .. Zayifimnustune tad olrak kremsantiden cok cukulata daha guzel oluyormus benim cadilar oyle dedi ... Beyaz cukulata imkanin varsa birde oyle dene ama bimde beyaz cukulata yok dimi . Bende ogun usenmistim disari marlete cikmaya evdeki krem santi aklima geldi eee mutfakta careler tukenmez :))

Canım seninkine pek benzemedi ama kv kp begendiler. Bebisim tatmadi. Yemek yesin vericem. Uzerindeki cikolata sosu :)... Teşekkürler tarif için :)

Eklentiler

• 20150107_170819.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 82
Kızlaaar ben tatlı sevmem ama ıslak tipli kek kurabiyelere bayılırım hele bi de reglim.saat 7de yemeyin hemen üzerinden yumurta kadar bi hazır kek yedim zaten...ama sanki miydeme kadar olan şişlik inmiş.iyiyim o konuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…