Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yüyürycem dedim ama kocamla arabayla gittik...sporumu da yapmadım daha. ..bu arada kendime yeni bi bluz aldım...

Şu javayı kapatmanın kötü yönü şu ki toplu alıntı yapamıyoruz...önceden geçmişi okudukca alıntılıyordum şimdi geriye dönmeye üşeniyorum...sadece peri ve fatoşumu fotoları çok tatlı...perim incelince daha bi fıstık olacaksıb...

Günaydın kararsızım ,hiç pas vermiyorsun küsmüyüz?
Yok canım olur mu öyle şey neden küs olalım
Teşekkür ederim tatlim
Yüyürycem dedim ama kocamla arabayla gittik...sporumu da yapmadım daha. ..bu arada kendime yeni bi bluz aldım...
Güle güle kullan
İnşallah bi fırsat bulup yaparsın

Ben de hem kosu bandinda yurudum, hem leslie yaptim. Dusumu aldim. Aksama balik yiyecegiz. Esim gelmek uzeredir

Canım seninkine pek benzemedi ama kv kp begendiler. Bebisim tatmadi. Yemek yesin vericem. Uzerindeki cikolata sosu :)... Teşekkürler tarif için :)
Zayifim sen sadece yuvarlak olani yapmissin pilastik limon sikacagindaki catlamiyor yuvarlak kadar ... . Afiyet olsun evdekilere ....

Kızlar ben spora başladım ya garip bi özgüven geldi bana,hep öyleyimdir.spor yaptığım zamanlarda kendime özgüvenim artar...bi de bunu gören kocam evet ben de kesinlikle spora başlıycam diyor
O evde deyil spor salonuna yazılacak.bazen bize şöğle dışarıdan bakınca sadece kendimiz olsak ne mutlu aile olurduk biz...o mutlu mu bilmiyorum ama ben deyilim.geçenlerde bana hadi 2.çocuğu yapalım dedi bende ben istemiyorum 2.çocuk.bizim ne kadar evli kalacağımız belli deyil dedim...

Ablam siz yaptınız ama yemediniz mi?
Aynurum pazar gunu yaptim o gunde aksam sirf kalite kontrol icin ( ilk defa yaptim )yarim kurabiye yedim 1 tn bile degil oy oy . Pazar gunu menu yazmamistim gormediniz hehe ... Krem santili degilde cukulayiyi daha cok begendi bizimkiler ... Ama gorunum icinde beyaz kar gibi krem santi daha iyi .. Aslinda gida boyam olsa kirmizi yapip lav gibi yanardag kurabiyeside yapardim
...

Ben yapmıyorum vallaha yaparsam dayanamam yerim...şu fazlalıkları vereyim yaplcam ama...

Aynura o nasil söz kiz sen bu sekil dillendirtikca evlilik sarsilir . Esin bisi demedimi sen
Oyle diyince ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…