Yüyürycem dedim ama kocamla arabayla gittik...sporumu da yapmadım daha. ..bu arada kendime yeni bi bluz aldım...
Çokk teşekkürler arzum...Hayirli olsun canim, guzel gunlerde kullan
Yok canım olur mu öyle şey neden küs olalımGünaydın kararsızım ,hiç pas vermiyorsun küsmüyüz?
Teşekkür ederim tatlimGunaydin
Aynur her yerim yara derken kas agrisini mi kastettin canim? Insallah pc gelir en kisa zamanda. Rahat edersin
Buket hos geldin canim
Sinavi olan tum arkadaslara basarilar. Hastalara da acil sifalar diliyorum.
Kararsiz afiyet olsum canim
Naz sen kosu bandi icin evde yer ac bence. Gidemedigin gunlerde evinin rahatliginda sporunu yaparsin.
Güle güle kullanYüyürycem dedim ama kocamla arabayla gittik...sporumu da yapmadım daha. ..bu arada kendime yeni bi bluz aldım...
Yok canım olur mu öyle şey neden küs olalım
Teşekkür ederim tatlim
Güle güle kullan
İnşallah bi fırsat bulup yaparsın
SabahNe yedin kahvaltida canim?
Nasıl olacaksın fıstık gibisin hayatım...Kizlarrrr en yakin arladasimin nisanina gidiyorum cok heyecanliyim nasil olmusum???:)))
Eki Görüntüle 1365483 Eki Görüntüle 1365484
Ohhh misss...sana da iyi geceler arzummmmBen de hem kosu bandinda yurudum, hem leslie yaptim. Dusumu aldim. Aksama balik yiyecegiz. Esim gelmek uzeredir
Kara böcük olmussun kiz masallah ..Kizlarrrr en yakin arladasimin nisanina gidiyorum cok heyecanliyim nasil olmusum???:)))
Eki Görüntüle 1365483 Eki Görüntüle 1365484
Zayifim sen sadece yuvarlak olani yapmissin pilastik limon sikacagindaki catlamiyor yuvarlak kadar ... . Afiyet olsun evdekilere ....Canım seninkine pek benzemedi ama kv kp begendiler. Bebisim tatmadi. Yemek yesin vericem. Uzerindeki cikolata sosu :)... Teşekkürler tarif için :)
Ablam siz yaptınız ama yemediniz mi?Zayifim sen sadece yuvarlak olani yapmissin pilastik limon sikacagindaki catlamiyor yuvarlak kadar ... . Afiyet olsun evdekilere ....
Aynurum pazar gunu yaptim o gunde aksam sirf kalite kontrol icin ( ilk defa yaptim )yarim kurabiye yedim 1 tn bile degil oy oy . Pazar gunu menu yazmamistim gormediniz hehe ... Krem santili degilde cukulayiyi daha cok begendi bizimkiler ... Ama gorunum icinde beyaz kar gibi krem santi daha iyi .. Aslinda gida boyam olsa kirmizi yapip lav gibi yanardag kurabiyeside yapardimAblam siz yaptınız ama yemediniz mi?
Ben yapmıyorum vallaha yaparsam dayanamam yerim...şu fazlalıkları vereyim yaplcam ama...Aynurum pazar gunu yaptim o gunde aksam sirf kalite kontrol icin ( ilk defa yaptim )yarim kurabiye yedim 1 tn bile degil oy oy . Pazar gunu menu yazmamistim gormediniz hehe ... Krem santili degilde cukulayiyi daha cok begendi bizimkiler ... Ama gorunum icinde beyaz kar gibi krem santi daha iyi .. Aslinda gida boyam olsa kirmizi yapip lav gibi yanardag kurabiyeside yapardim
...
Aynura o nasil söz kizKızlar ben spora başladım ya garip bi özgüven geldi bana,hep öyleyimdir.spor yaptığım zamanlarda kendime özgüvenim artar...bi de bunu gören kocam evet ben de kesinlikle spora başlıycam diyor
O evde deyil spor salonuna yazılacak.bazen bize şöğle dışarıdan bakınca sadece
kendimiz olsak ne mutlu aile olurduk biz...o mutlu mu bilmiyorum ama ben deyilim.geçenlerde bana hadi 2.çocuğu yapalım dedi bende
ben istemiyorum 2.çocuk.bizim ne kadar evli kalacağımız belli deyil dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?