İyide kuzum evdekiler diyet yapmiyorki , ben onlara neler yaparim , şu an mercimek kofte mutfakta mesela ben yedimmi hayirBen yapmıyorum vallaha yaparsam dayanamam yerim...şu fazlalıkları vereyim yaplcam ama...
Yok ne diycek.gülümsedi,hadi canım gibi bir şey ler dedi işte.duruma hazırlıyorum işteAynura o nasil söz kizsen bu sekil dillendirtikca evlilik sarsilir . Esin bisi demedimi sen
Oyle diyince ?
Ben de tel.le yapıyorum ablam.yapsen de.el mecbur yapıcaz..Sporumu yapmadim daha bugun disardaydim firsat olmadi .. Pz de elime gecmez simdi benne edecem simdi. Telefonun javasini acayimda videolar gorunsun baride onunla yapayim esim gelmeden ...
Yemek yaparım ama tatlı yoook...Sporumu yapmadim daha bugun disardaydim firsat olmadi .. Pz de elime gecmez simdi benne edecem simdi. Telefonun javasini acayimda videolar gorunsun baride onunla yapayim esim gelmeden ...
Cokmu sık soyluyorsun boyle seyler ,O yuzden onemsememistir ...Yok ne diycek.gülümsedi,hadi canım gibi bir şey ler dedi işte.duruma hazırlıyorum işte
Daha iyiyim ablam belli oluyordur :)Kara böcük olmussun kiz masallah ..
Ezgim seni boyle toparlanmis gordugume cok seviniyorum ,cadi ..
Böğle söğlerim bazen geleceye dair bi şey dediyinde...ciddiye alır almaz kendi bilir. Ama haberi olsun düşündüklerimden...Cokmu sık soyluyorsun boyle seyler ,O yuzden onemsememistir ...
Evet canım belli oluyor. Bi de yemeyini düzene soksan iyi olur. ..Daha iyiyim ablam belli oluyordur :)
Merhaba güzellikler, bugün tüm gün pc başındaydim analizler için
biraz şiş hissediyorum neden acaba
dün de bi arkadaşım o kdr uğraşıyosun hiç kilo vermedin dedi moralim bozuldu azcık
kan sonuçlarımi aldım insulin düşmüş ama testesteron ve TSH yükselmis valla bi yeri düzeltiyor um öbür taraf bozuluyor anlamadım ki
menüm
09.00 ballı karabiberli süt
12.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Kahvaltilik lor peyniri, zeytin ezmesi
1 dilim tb ekmeği
1 dilim pastırma
15.00 adaçayı
18.30 akşam yemeği
2 dürüm cig köfte
2 bardak ayran
[/QUOTE]fatos kizz o resimdeki otun nasil 2 dürüm yer kiz , afiyet olsun.
[quotemavv, post: 38733620, member: 64101"]Merhaba güzellikler, bugün tüm gün pc başındaydim analizler için
dün de bi arkadaşım o kdr uğraşıyosun hiç kilo vermedin dedi moralim bozuldu azcık
kan sonuçlarımi aldım insulin düşmüş ama testesteron ve TSH yükselmis valla bi yeri düzeltiyor um öbür taraf bozuluyor anlamadım ki
menüm
12.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim pastırma
15.00 adaçayı
18.30 akşam yemeği
2 dürüm cig köfte
2 bardak ayran
ablcm snn icin demiyorum bn iki durum cig kofte yesem kilo vermk degil yarina bir kilo yansir bn neden boyleyim bugun yediklerimi solesem bi cumleyi gecmez bn neden boyleyim yaMerhaba güzellikler, bugün tüm gün pc başındaydim analizler için
menüm
12.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim pastırma
15.00 adaçayı
18.30 akşam yemeği
2 dürüm cig köfte
2 bardak ayran
Zayifim sen sadece yuvarlak olani yapmissin pilastik limon sikacagindaki catlamiyor yuvarlak kadar ... . Afiyet olsun evdekilere ....
masAllah bak birsey olmaz ya ondakka odanda ziplarsin birsey olmazLimon sıkacağı yoktu. Genede guzeldi ve gayet kisa surdu. Arada yaparım. Tatina dahi bakmadım bu arada
canım ben 7den önce yersem sorun olmuyor pek tabi abartmadan, benim gece yemelerim çoktu kekler çikolatalar vs. zaten bunları kesince vermeye başladım tabi b da bi süre devam edecek bi süre sonra ben de daha çok kısmak zorunda kalacağımablcm snn icin demiyorum bn iki durum cig kofte yesem kilo vermk degil yarina bir kilo yansir bn neden boyleyim bugun yediklerimi solesem bi cumleyi gecmez bn neden boyleyim ya(
Basima kalktigin 5 kilomu kiz ..ay o benim 60 kiloki halim canım şu an 65 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?