Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben yapmıyorum vallaha yaparsam dayanamam yerim...şu fazlalıkları vereyim yaplcam ama...
İyide kuzum evdekiler diyet yapmiyorki , ben onlara neler yaparim , şu an mercimek kofte mutfakta mesela ben yedimmi hayir (

Sporumu yapmadim daha bugun disardaydim firsat olmadi .. Pz de elime gecmez simdi benne edecem simdi. Telefonun javasini acayimda videolar gorunsun baride onunla yapayim esim gelmeden ...

Sporumu yapmadim daha bugun disardaydim firsat olmadi .. Pz de elime gecmez simdi benne edecem simdi. Telefonun javasini acayimda videolar gorunsun baride onunla yapayim esim gelmeden ...
Ben de tel.le yapıyorum ablam.yapsen de.el mecbur yapıcaz..

Merhaba güzellikler, bugün tüm gün pc başındaydim analizler için
biraz şiş hissediyorum neden acaba
dün de bi arkadaşım o kdr uğraşıyosun hiç kilo vermedin dedi moralim bozuldu azcık
kan sonuçlarımi aldım insulin düşmüş ama testesteron ve TSH yükselmis valla bi yeri düzeltiyor um öbür taraf bozuluyor anlamadım ki
menüm

09.00 ballı karabiberli süt

12.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Kahvaltilik lor peyniri, zeytin ezmesi
1 dilim tb ekmeği
1 dilim pastırma

15.00 adaçayı

18.30 akşam yemeği
2 dürüm cig köfte
2 bardak ayran

Selam millet :)

Bugün 2 tabak pirinç lapası,2 fincan form kayısı çayı içtim...2 küçük kurabiye yedim ne yapayım yaaaa ilk kez zencefilli kurabiye yaptım tadını bile bilmiyordum ,yedim bende

Jillian Michaels level 3/ 20.gün

fatos kizz o resimdeki otun nasil 2 dürüm yer kiz , afiyet olsun.
[quotemavv, post: 38733620, member: 64101"]Merhaba güzellikler, bugün tüm gün pc başındaydim analizler için
biraz şiş hissediyorum neden acaba
dün de bi arkadaşım o kdr uğraşıyosun hiç kilo vermedin dedi moralim bozuldu azcık
kan sonuçlarımi aldım insulin düşmüş ama testesteron ve TSH yükselmis valla bi yeri düzeltiyor um öbür taraf bozuluyor anlamadım ki
menüm

09.00 ballı karabiberli süt

12.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Kahvaltilik lor peyniri, zeytin ezmesi
1 dilim tb ekmeği
1 dilim pastırma

15.00 adaçayı

18.30 akşam yemeği
2 dürüm cig köfte
2 bardak ayran[/QUOTE]

Ay bu tablet kafayi yemiş , yazmadan sporu yapip cikayim

[/QUOTE]
ay o benim 60 kiloki halim canım şu an 65 kiloyum

ablcm snn icin demiyorum bn iki durum cig kofte yesem kilo vermk degil yarina bir kilo yansir bn neden boyleyim bugun yediklerimi solesem bi cumleyi gecmez bn neden boyleyim ya (

ablcm snn icin demiyorum bn iki durum cig kofte yesem kilo vermk degil yarina bir kilo yansir bn neden boyleyim bugun yediklerimi solesem bi cumleyi gecmez bn neden boyleyim ya (
canım ben 7den önce yersem sorun olmuyor pek tabi abartmadan, benim gece yemelerim çoktu kekler çikolatalar vs. zaten bunları kesince vermeye başladım tabi b da bi süre devam edecek bi süre sonra ben de daha çok kısmak zorunda kalacağım

ay o benim 60 kiloki halim canım şu an 65 kiloyum [/QUOTE]
Basima kalktigin 5 kilomu kiz ..
Fatosum migdeni biraz kucukltmek lazim kiloda versen bu sekilde fazla yersen geri alirsin . 2 degilde 1.5 ye bir sure sonra 1 e dusur boyle boyle miktar azalir

ay o benim 60 kiloki halim canım şu an 65 kiloyum
Basima kalktigin 5 kilomu kiz ..
Fatosum migdeni biraz kucukltmek lazim kiloda versen bu sekilde fazla yersen geri alirsin . 2 degilde 1.5 ye bir sure sonra 1 e dusur boyle boyle miktar azalir [/QUOTE]
haklısınız canım tamam söz azaltıcam, valla tenis oynardım çok sıkıydım aebencim kilomu çok göstermiyorum aslında ama o 5 kilo beni çok ağırlaştırdı e yaş da ilerledikçe daha bi zorlaştı vermek
en son zara indiriminden çok güzel bi mont aldım bile bile 38 aldım zayflamak zorunda kalayım diye onu gşyemezsem bu kış valla çok üzülürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…