Cok basit esma Yediklerin bir cumleyi gecmedigi icinablcm snn icin demiyorum bn iki durum cig kofte yesem kilo vermk degil yarina bir kilo yansir bn neden boyleyim bugun yediklerimi solesem bi cumleyi gecmez bn neden boyleyim ya(
ablcm bn bu hafta cok yedim artiyla gelmk istemdim o yizden 3 gun cok dikkat etmk istedim sukur artida degilim ama normalin ustunde yesem hemn yansiyor tartiya ilginc bu kilo isiCok basit esma Yediklerin bir cumleyi gecmedigi icin
Az yiyerek diyet yaparsan bunyen ona alisir o yuzden yediklerinuzin miktarindan cok ne yediginiz onemli diye kac kere yazdim
Ha deki niye fatosa az ye dedim cunki onun yedikleri hem cok fazka hemde cis ..
Bi ara abdd yapilan deneyi yazmistim sen gelmeden onceydi sanirim ..
Yediklerin 2 katina ciksa bir sure kilo alirsin ama sonra durur bunye ona alisir . Biraz azaltsan
Kilo verirsin tipki fatos gibi . Senin durumunda bunye az yemeye alisti onu kabullendi . Az artirsan kilo alirsin ..
Sonuc o ki az yiyerek diyet yapmayin ama yediklerinizinde ciss olmamasina dikkat edin
Bu hafta icin demedim zaten esmam genel anlamdaablcm bn bu hafta cok yedim artiyla gelmk istemdim o yizden 3 gun cok dikkat etmk istedim sukur artida degilim ama normalin ustunde yesem hemn yansiyor tartiya ilginc bu kilo isi
anldm abla dikkat edecem ins dogru soyluyorsnBu hafta icin demedim zaten esmam genel anlamda
Senin dedigini ben coj yasadimda ordan biliyorum...
Kisitlayici diyetleti yaptigim donemde azda ciz yesem baskule hemen fazlasiyla yansiyordu . Taki herseyden yiyerek ama cislarin miktarini abartmadan yiyerek diyet yaptigimda , kacamak yapinca artik bunyem eskisi gibi tepki verip baskul birden firlamiyor ...
Fatoşcum senin kilonu pek fazla takip edemedim.sen bu yemeklerle haftada kaç kilo veriyorsun?Basima kalktigin 5 kilomu kiz ..
Fatosum migdeni biraz kucukltmek lazim kiloda versen bu sekilde fazla yersen geri alirsin. 2 degilde 1.5 ye bir sure sonra 1 e dusur boyle boyle miktar azalir
haklısınız canım tamam söz azaltıcam, valla tenis oynardım çok sıkıydım aebencim kilomu çok göstermiyorum aslında ama o 5 kilo beni çok ağırlaştırdı e yaş da ilerledikçe daha bi zorlaştı vermek
en son zara indiriminden çok güzel bi mont aldım bile bile 38 aldım zayflamak zorunda kalayım diye onu gşyemezsem bu kış valla çok üzülürüm
Suyu artır canım...Sabah, yarım simit + çorba + bol yeşillik
Akşam, iki tane kuru dolma, brokoli salatası
Su, şimdilik 1 lt.
+ Türk kahvesi
:)
Misafir hala galiba bu gün bizde yatacak.yatıp uyusalarda mutfakda sporumu yapsam.olmadı yatak odasında ışıklar kapalı,sessiz bi şekilde yaparım.illaki yapmam gerek...Aaa tablet sporlinkini acmadi kaldimmi simdi pof . Bide telden ugrasayim
oh oh yapin baklm sonuclara gore bizde basliyakMisafir hala galiba bu gün bizde yatacak.yatıp uyusalarda mutfakda sporumu yapsam.olmadı yatak odasında ışıklar kapalı,sessiz bi şekilde yaparım.illaki yapmam gerek...
masAllah bak birsey olmaz ya ondakka odanda ziplarsin birsey olmaz
Geçen hafta 1.2 kilo verdim canım bu hafta da fena gitmiyorum bakalım inş :)Fatoşcum senin kilonu pek fazla takip edemedim.sen bu yemeklerle haftada kaç kilo veriyorsun?
Çok zorlanıyorum canım ya... :/Suyu artır canım...
Aynurum canm hic bisey istemiyor gun icinde hem de hicEvet canım belli oluyor. Bi de yemeyini düzene soksan iyi olur. ..
Hayat hosgeldin , hedefine saglikla, tez ulusmani dilerim ....
Aramıza hoş geldin canım.sen diyetisyenin verdiyi diyeti yapmaya çalış.daha yenisin kolayca verirsin.öğle garip yollar aramaya gerek yok ki kuzucum..
Günaydınnnn,vermiştim ama bugün Şişlik var cumaya bakacağım.,,tabi 3 haftada 7 kilo diyete isim bulalım diye verilmiş,ancak bu diyetle verilebilir 4-5 kilo kaçamak olmazsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?