Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ablcm snn icin demiyorum bn iki durum cig kofte yesem kilo vermk degil yarina bir kilo yansir bn neden boyleyim bugun yediklerimi solesem bi cumleyi gecmez bn neden boyleyim ya (
Cok basit esma Yediklerin bir cumleyi gecmedigi icin

Az yiyerek diyet yaparsan bunyen ona alisir o yuzden yediklerinuzin miktarindan cok ne yediginiz onemli diye kac kere yazdim
Ha deki niye fatosa az ye dedim cunki onun yedikleri hem cok fazka hemde cis ..

Bi ara abdd yapilan deneyi yazmistim sen gelmeden onceydi sanirim ..
Yediklerin 2 katina ciksa bir sure kilo alirsin ama sonra durur bunye ona alisir . Biraz azaltsan
Kilo verirsin tipki fatos gibi . Senin durumunda bunye az yemeye alisti onu kabullendi . Az artirsan kilo alirsin ..
Sonuc o ki az yiyerek diyet yapmayin ama yediklerinizinde ciss olmamasina dikkat edin

ablcm bn bu hafta cok yedim artiyla gelmk istemdim o yizden 3 gun cok dikkat etmk istedim sukur artida degilim ama normalin ustunde yesem hemn yansiyor tartiya ilginc bu kilo isi

ablcm bn bu hafta cok yedim artiyla gelmk istemdim o yizden 3 gun cok dikkat etmk istedim sukur artida degilim ama normalin ustunde yesem hemn yansiyor tartiya ilginc bu kilo isi
Bu hafta icin demedim zaten esmam genel anlamda
Senin dedigini ben coj yasadimda ordan biliyorum...

Kisitlayici diyetleti yaptigim donemde azda ciz yesem baskule hemen fazlasiyla yansiyordu . Taki herseyden yiyerek ama cislarin miktarini abartmadan yiyerek diyet yaptigimda , kacamak yapinca artik bunyem eskisi gibi tepki verip baskul birden firlamiyor ...

anldm abla dikkat edecem ins dogru soyluyorsn

Fatoşcum senin kilonu pek fazla takip edemedim.sen bu yemeklerle haftada kaç kilo veriyorsun?

Bugunku menum
Kahvalti
1 tane haslanmis yumurta biraz peynir 3 adet yesil zeytin 2 dilim tahilli ekmek salatalik yedim

ara öğün yarim elma ve yarim portakal yedim

aksam firinda köfte 4 adet cacık 2 dilim ekmek

Yatarkende sut icerim bukadar :)

sporda 1 saat sahilde yurudum ama cok soguktu yinede yürüdüm dondum

Aramıza hoş geldin canım.sen diyetisyenin verdiyi diyeti yapmaya çalış.daha yenisin kolayca verirsin.öğle garip yollar aramaya gerek yok ki kuzucum..

Hosbuldummm canimmm cok tesekur ederim desteginizi hisetmek guzel :)

Günaydınnnn,vermiştim ama bugün Şişlik var cumaya bakacağım.,,tabi 3 haftada 7 kilo diyete isim bulalım diye verilmiş,ancak bu diyetle verilebilir 4-5 kilo kaçamak olmazsa..

Aynen 5 kilo verilebilir tatlim peki o diyeti 1 hafta ara vererek mi yapliyor canim 3 hafta yapınca bitiyormu yoksa 3 hafta yapip 1 hafta sonra yine devam ediliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…