- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Peri tatil sana yaradi kiz . Beni gectin ahahaBugün yine gezenti ben evde durmadım :))) 1-2 saatlik diye çıktım ve tam 8 saattir dışardayım hahahha :)) geçmişide okuyamadım telefondan ben bile beceremiyorum valla ne bileyim :) eve geçince jillianı yapıp hemen pc başına uçarım :))
Taktım atkımı şapkamı uçtum sokağa valla :))) ee ev işi derdi olmayınca tabii daha rahat :)))) 2015'e girdiğimden beri 1 gün çalıştım sadece hep tatil oldu ama maalesef yarın tatil yok :) haftasonuna artık heheheh :)))Peri tatil sana yaradi kiz . Beni gectin ahaha
Ayyy donmadinmi :))))
Maviş suya limon ve nane vs koyup degisik tatda iciyordu bir zaman su icmeye zorlanan arkadaslar .Çok zorlanıyorum canım ya... :/
Seneye bol tatille girdin eee demekki oyle gececek :)))))Taktım atkımı şapkamı uçtum sokağa valla :))) ee ev işi derdi olmayınca tabii daha rahat :)))) 2015'e girdiğimden beri 1 gün çalıştım sadece hep tatil oldu ama maalesef yarın tatil yok :) haftasonuna artık heheheh :)))
Bencede öyle olacaak :) zaten 2 hafta daha ders olacak sonra sömestr geliyooorr :)))))Seneye bol tatille girdin eee demekki oyle gececek :)))))
Ablamm yapmadın mı daha sporunu?Seneye bol tatille girdin eee demekki oyle gececek :)))))
Aynuram linke eklemedimAblamm yapmadın mı daha sporunu?
Ayy takımın yarısı reglRaporum
Sabah
2dl ekmek ,peynir
Tere , domates .4 zeytin .
Ogleyin
Madimak, yogurt . Cok az yufka .
Aksam
1elma . 15 yer fistigi
1 mercimek kofte .
Jiliian 3. Gun .
1,5 lt su . Yesil cay ..
Regl oldum bu arada ..
Yaptıysan super.hadi koşşş...Aynuram linke eklemedim
Kiz . Dur gideyim ekleyim
Çok iyi kuzum.sen şimdilik normal beslenerek kilo vermeye bak hayatım...Bugunku menum
Kahvalti
1 tane haslanmis yumurta biraz peynir 3 adet yesil zeytin 2 dilim tahilli ekmek salatalik yedim
ara öğün yarim elma ve yarim portakal yedim
aksam firinda köfte 4 adet cacık 2 dilim ekmek
Yatarkende sut icerim bukadar :)
sporda 1 saat sahilde yurudum ama cok soguktuyinede yürüdüm dondum
Aynur bizi goruyoooEee kızlar burdasınız yazsanıza bi şeyler
5 gün yapılıp 2 gün ara vererek 3 hafta yapılıyor..Aynen 5 kilo verilebilir tatlim peki o diyeti 1 hafta ara vererek mi yapliyor canim 3 hafta yapınca bitiyormu yoksa 3 hafta yapip 1 hafta sonra yine devam ediliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?