Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nişandan geldim smid yarin 2tane finalim var ardarda (
Sabah bir simitle bi cay ictim:) bak hamurisi yedim sonunda aynurum
Aksam 6gibi de bi kase kiymali yumurta yedim birdilim ekmekle bir de ayran ictin
Cok yoruldum kizlarrr ayaklarimi hissetmiyorum
Benim canim arkadasim prensesler gibi olmustu cok duygulandimm
Herkes darisi sana diyip durdu.. Ah ah..

Bugün yine gezenti ben evde durmadım :))) 1-2 saatlik diye çıktım ve tam 8 saattir dışardayım hahahha :)) geçmişide okuyamadım telefondan ben bile beceremiyorum valla ne bileyim :) eve geçince jillianı yapıp hemen pc başına uçarım :))

Raporum

Sabah
2dl ekmek ,peynir
Tere , domates .4 zeytin .

Ogleyin
Madimak, yogurt . Cok az yufka .

Aksam
1elma . 15 yer fistigi
1 mercimek kofte .

Jiliian 3. Gun .
1,5 lt su . Yesil cay ..
Regl oldum bu arada ..

Peri tatil sana yaradi kiz . Beni gectin ahaha

Ayyy donmadinmi :))))

Peri tatil sana yaradi kiz . Beni gectin ahaha

Ayyy donmadinmi :))))
Taktım atkımı şapkamı uçtum sokağa valla :))) ee ev işi derdi olmayınca tabii daha rahat :)))) 2015'e girdiğimden beri 1 gün çalıştım sadece hep tatil oldu ama maalesef yarın tatil yok :) haftasonuna artık heheheh :)))

Seneye bol tatille girdin eee demekki oyle gececek :)))))

Ben de yatak odasında kızım ve kocsm uyurken.sessizce karanlıkta tel.dan yaptım jillianımı.üstünden durmadan 5dakika iç bacak için pilates yaptım.fazlasını yapamadım titredi bacaklarım...vee iç çamaşırlarıma kadar suta battım.hepsini deyişmek zorunda kaldım.saçlarıma dokununca nem oluyor ellerim...ooh bee iyiki akıl etmişim böyle bi topik açmayı,sizin de desteyinizle super olacak.yoksa ben kiim bu koşullarda spor kim

Menümü de yazayım.
sabah 3dilim ekmek,peynir,yeşillik,yeşil çay

Öğlen 2parça tavuk,3dilim fırında patates

Akşam 6.30da 1parça tavuk 2dilim ekmek,peynir,yeşillik,yoğurt,1tane minicik hazır kek

3.5litre su ,3kupa yeşil çay.
jillian 3/30+pilates

Raporum

Sabah
2dl ekmek ,peynir
Tere , domates .4 zeytin .

Ogleyin
Madimak, yogurt . Cok az yufka .

Aksam
1elma . 15 yer fistigi
1 mercimek kofte .

Jiliian 3. Gun .
1,5 lt su . Yesil cay ..
Regl oldum bu arada ..
Ayy takımın yarısı regl

Çok iyi kuzum.sen şimdilik normal beslenerek kilo vermeye bak hayatım...

Aynen 5 kilo verilebilir tatlim peki o diyeti 1 hafta ara vererek mi yapliyor canim 3 hafta yapınca bitiyormu yoksa 3 hafta yapip 1 hafta sonra yine devam ediliyor mu
5 gün yapılıp 2 gün ara vererek 3 hafta yapılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…