- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
5 gün yapılıp 2 gün ara vererek 3 hafta yapılıyor..
Çok iyi kuzum.sen şimdilik normal beslenerek kilo vermeye bak hayatım...
3 ay sıkar ama...bu ayın sonuna kadar yapacağım ben...sonuca bakacağım...iyi giderse devam ederim belki...3 hafta sonra devami ediliyor mu ki 3 ay filan yapsak ii olur mu ki
Neredeyse 1saattir bi konuy okudum.içim şişdi ya
..ne insanlar var dünyada. ..uyusam iyi olacak.iyi geceler herkese...
3 ay sıkar ama...bu ayın sonuna kadar yapacağım ben...sonuca bakacağım...iyi giderse devam ederim belki...
Haydi bakalim INŞALLAH emeline ulasirsn canim benim
3 ay sıkar ama...bu ayın sonuna kadar yapacağım ben...sonuca bakacağım...iyi giderse devam ederim belki...
Hepimiz Hayatcım,hepimiz :)Haydi bakalim INŞALLAH emeline ulasirsn canim benim
Hiç bilgim yok :) bünyeden bünyeye değişir ama...sistemli hiç bozmadan yapılan her diyet 3 ayda 15 kilo verdirir aslında..Canim sence bu diyetle 3 ayda 15 kilo gidermi sporla tabi bilgin varmi diye sormak istedim
Hiç bilgim yok :) bünyeden bünyeye değişir ama...sistemli hiç bozmadan yapılan her diyet 3 ayda 15 kilo verdirir aslında..
İyi geceleer canımİyi geceler bitanelerim
Uç ogün yiyebilirsiniz bol bol su şart ona goreAynen dediğin gibi yaptım Handecim...1 çay bardağı pirinci haşladım 3 kaşık yoğurt.karabiber ve pul biberle tatlandırdım...Günde bu şekilde kaç kez yenebiliyor?
Tatlibi kiz tatlim bncede verdiğin kilo yeterli fevkalade yani ama mezun olmak için 56 olan şart yuzdun yuzdun kuyruguna geldin inş..İyi geceleer canımGeçmişte fotoğrafını gördüm telefondan bakarken ama o zaman yazmak çok zordu alıntılayıp o yüzden şimdiye bırakmıştım. Çook çook süper olmuşsun valla maşallaaahh.. idolüm sensiinnn
İyi geceleer canımGeçmişte fotoğrafını gördüm telefondan bakarken ama o zaman yazmak çok zordu alıntılayıp o yüzden şimdiye bırakmıştım. Çook çook süper olmuşsun valla maşallaaahh.. idolüm sensiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?