Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

SÜPERDİ HULYAM ...

ablacim cocuklarimizn yaslari yakin wvde neler yapabilirz sence beraber ne oynayavilirz

Bugun bende lapa yapıyorum aklıma düşürdünüz

Ay sabah basküle çıktım 66.1 diyo yuh dedim şişilirde bu kadarmı şişilir .....
bir daha tartılayım dedim bir ohhh çektim . tekrar 3 kere daha tartıldım tabi baskülümün huyu değildir hep dogruyu söyler bu sefer şaşmiş 1 kerecik ,pili azalmışta ondanmış kilomda süprüüüz olsun artıkın ...

bu bu gidisle 7. grup efsane olacak

Kacirmisim. Izinde misin canim sen?

yok canım çalışıyorum, öğlen arası vakit olur,çocuklarla oynarız diye düşünüyodum :)

ablacim cocuklarimizn yaslari yakin wvde neler yapabilirz sence beraber ne oynayavilirz

biz ne oynuyoruz,gündüz tv. izliyor, oyuncakları ile oynuyor, yan komşuya gidip gidip geliyor, arada hava güzel olursa babaannesi dışarı çıkarıyor ya da ben ve babası öğlen arası dışarı çıkartıyoruz, akşam ise kalabalık olduğumuzdan, hepimiz ile bir şeyler oynuyor, bazen top atıp tutuyoruz, bazen evcilik oynuyoruz, kitap okutturuyor, şimdilik çok seviyor, bakalım ilerde nasıl olacak :) küçüğüm zaten küçük, emekliyor bizlerden tutunuyor ayağa kalkmak istiyor, agucuk, gugucuk yapıyoruz işte öyle vakit geçiyor :)

masaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…