- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
bende size danisacaktim 56 mezun olabilirmiyim acaba 54 cok fazla olacak yine iyi toparladim arkadasim kotu durumda degilim
boyum 164 kilom 54 olursa sencede az olmazmi birazda koruma evresinde bir iki kilo veririm herhalde ole hemn yemege atilmayi dusunmuyorum kendime 6 ay verdim bu 6 ayda da kontrolu elden birakmiycam sekerden ve ekmekden uzak durmk istiyorum sıkılasmak icin spora yuruyuse devam tabiki o yuzden 56 iyi bnce aslinda 54 derken bile kendime inanmiyordum ama sayenizde 4 yil sonra tartida 50 li sayilari gordum bu bile bnm icin yeterli ama badladik sonuna kadar gidelim degilmi :))Aynura ya sorariz gelince canim. Dusurebilirsin hedef kilonu hala sanirim.
boyum 164 kilom 54 olursa sencede az olmazmi birazda koruma evresinde bir iki kilo veririm herhalde ole hemn yemege atilmayi dusunmuyorum kendime 6 ay verdim bu 6 ayda da kontrolu elden birakmiycam sekerden ve ekmekden uzak durmk istiyorum sıkılasmak icin spora yuruyuse devam tabiki o yuzden 56 iyi bnce aslinda 54 derken bile kendime inanmiyordum ama sayenizde 4 yil sonra tartida 50 li sayilari gordum bu bile bnm icin yeterli ama badladik sonuna kadar gidelim degilmi :))
Vallaha ablam ben bu hafta senden attak bekliyorum...çünki hem cıss yok hem güzel spor...bekleyelim bakalım...Bugun bende lapa yapıyorum aklıma düşürdünüz
Ay sabah basküle çıktım 66.1 diyoyuh dedim şişilirde bu kadarmı şişilir .....
bir daha tartılayım dedim bir ohhh çektim . tekrar 3 kere daha tartıldım tabibaskülümün huyu değildir hep dogruyu söyler bu sefer şaşmiş 1 kerecik ,pili azalmışta ondanmış kilomda süprüüüz olsun artıkın ...
Aynuram sen yine fazla hayallere dalma emi, benim rekorum sizlerin rutini yaneVallaha ablam ben bu hafta senden attak bekliyorum...çünki hem cıss yok hem güzel spor...bekleyelim bakalım...
Vallaha ablam ben bu hafta senden attak bekliyorum...çünki hem cıss yok hem güzel spor...bekleyelim bakalım...
Canım kaç kiloyla başladın?seninle aynı boydayız bana 58yetiyor.çok zayıflamak istemedim hiç bir zaman...hatta 60da bile kendimi iyi hiss ediyorum...boyum 164 kilom 54 olursa sencede az olmazmi birazda koruma evresinde bir iki kilo veririm herhalde ole hemn yemege atilmayi dusunmuyorum kendime 6 ay verdim bu 6 ayda da kontrolu elden birakmiycam sekerden ve ekmekden uzak durmk istiyorum sıkılasmak icin spora yuruyuse devam tabiki o yuzden 56 iyi bnce aslinda 54 derken bile kendime inanmiyordum ama sayenizde 4 yil sonra tartida 50 li sayilari gordum bu bile bnm icin yeterli ama badladik sonuna kadar gidelim degilmi :))
E tabi ablam herkesin verdiyi kiloya göre suprizi ayrıdır. ..Aynuram sen yine fazla hayallere dalma emi, benim rekorum sizlerin rutini yane
Canım kaç kiloyla başladın?seninle aynı boydayız bana 58yetiyor.çok zayıflamak istemedim hiç bir zaman...hatta 60da bile kendimi iyi hiss ediyorum...
Ondan sordum canım.kaç kiloyla başladı diye?yani formu doldurduğunda kilosu kaçdı?Esmanin hedef kilosu 54 idi. 56 yapabiliyor muyuz canim?
Ondan sordum canım.kaç kiloyla başladı diye?yani formu doldurduğunda kilosu kaçdı?
64se evet 56ile mezun ola bilir...
56oldu mi ki?Ha guzel. Bu hafta listede belirtmek mi gerekiyor o zaman?
56 olduğu zaman mezun olmak istiyor yazılacak listeye...
67Canım kaç kiloyla başladın?seninle aynı boydayız bana 58yetiyor.çok zayıflamak istemedim hiç bir zaman...hatta 60da bile kendimi iyi hiss ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?