Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynura ya sorariz gelince canim. Dusurebilirsin hedef kilonu hala sanirim.
boyum 164 kilom 54 olursa sencede az olmazmi birazda koruma evresinde bir iki kilo veririm herhalde ole hemn yemege atilmayi dusunmuyorum kendime 6 ay verdim bu 6 ayda da kontrolu elden birakmiycam sekerden ve ekmekden uzak durmk istiyorum sıkılasmak icin spora yuruyuse devam tabiki o yuzden 56 iyi bnce aslinda 54 derken bile kendime inanmiyordum ama sayenizde 4 yil sonra tartida 50 li sayilari gordum bu bile bnm icin yeterli ama badladik sonuna kadar gidelim degilmi :))

Vucut yapisina gore degisir canim. En iyi sen bilirsin kac kilonun ideal oldugunu

Vallaha ablam ben bu hafta senden attak bekliyorum...çünki hem cıss yok hem güzel spor...bekleyelim bakalım...

Canım kaç kiloyla başladın?seninle aynı boydayız bana 58yetiyor.çok zayıflamak istemedim hiç bir zaman...hatta 60da bile kendimi iyi hiss ediyorum...

64-54=10kilo vermeliydi çezun olmak için .fakat %80nini verdiyinde mezun oluna biliyor.10nun da %80 i 8kilo yapıyor.o 8kiloyu da 56 olunca vermiş oluyor zaten.geçen ezgi için bahara sorduğumda açıklamışdı vana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…