Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

64-54=10kilo vermeliydi çezun olmak için .fakat %80nini verdiyinde mezun oluna biliyor.10nun da %80 i 8kilo yapıyor.o 8kiloyu da 56 olunca vermiş oluyor zaten.geçen ezgi için bahara sorduğumda açıklamışdı vana

hıımm iyiymiş bu, bende 55 ideal kilom dedim ama zor biraz.... 58 olunca mezun olabiliyorum demek ki,

Valla bencede bir birincilik gelebilir yine hiç belli olmaz :) Bugünüde çok iyi değerlendirirsem herhalde baya güzel bir sonuçla gelebilirim diye düşünüyorum

Gez dolas yine sen guzelim. Ben de sporumu ogleden sonra yapacagim. Aksama yogurtlu haslanmis tavuk yerim, hafif olur. Tatli da yapmadim bugun. Gerci etim budum kalmadi ama

Gez dolas yine sen guzelim. Ben de sporumu ogleden sonra yapacagim. Aksama yogurtlu haslanmis tavuk yerim, hafif olur. Tatli da yapmadim bugun. Gerci etim budum kalmadi ama
Yakında evdekilerde zaten evden atacak beni sürekli geziyorum diye Üniversite arkadaşlarım bile beni görünce sen televizyonlardaki gezi programlarını sunsana diyo

Bence kesinlikle etkisi vardır. Ciddi anlamda özellikle bacak kısmında inanılmaz ağrı var :) Bir günde 200-300 gr attığımı bile gördüm o derece :)

ayy ne güzel, benimde bacaklar hemen inceliyor ve şekilleniyor, aslında göbek gitse iyi olacak onun içinde bol mekik çekmek lazım bakalımmm...

Girme tatlim, ne stresi. Bu isin heyecanli kismi. Cuma gununun de bir heyecani olsun ama degil mi

yok yok bu hafta + olmam inşallah :)

bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
yeşil zeytin

öğlen
1 avuç çiğ fındık
1 kutu ayran

ara
1 adet armut

akşam
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
salata

ayy ne güzel, benimde bacaklar hemen inceliyor ve şekilleniyor, aslında göbek gitse iyi olacak onun içinde bol mekik çekmek lazım bakalımmm...

yok yok bu hafta + olmam inşallah :)
jillianda ilk hareketlerde yorgunluktan ölüyorum ortadan sonra yaptıkları rahatlatıyo resmen :) Çok garip bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…